25 jún 06, 12:32:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 465 466 [467] 468 469 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855814 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
A Sokadik
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6990 Dátum: 11 nov 30, 18:19:09 »

Luna sword egyértelműen ha mákod van akkor hamar kiesik de megéri kiszedni (tapasztalat) easy-n a naruto team hátráltat nem tudják lezúzni itachit pedig kéne de addig is ryo gyüjtögetés és a naruto team fejlesztése utána go a ryo madárért
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6991 Dátum: 11 nov 30, 21:53:58 »

Szép munka Dante! Bár mostanság semmi szerencsém nincs, alt csapattal sokáig próbáltam kiszedni daedalus lancet, semmi eredmény. Most már tudom nagyjából farmolni a coma punchert, így azzal próbálkozom. Szóval jelen állás szerint bőven lesz időd utol érni, mert ragnarok nem úgy tűnik , hogy mostanában akarná megadni magát.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6992 Dátum: 11 dec 05, 06:42:07 »

na impon sikerült továbbjussak. most otherworld 1/ 2 be vagyok. és igy legalább már befér a full team Mosolyog
(még kell vegyek 2db 800as abot és utána mehetek lwzni Nevet)

eventen: nemsok kell ahoz h kivigyem. de eddig még nem jött össze.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6993 Dátum: 11 dec 06, 20:25:41 »

Jo estét! a LW-k azok merre esnek ill hol lehet ütni??meg még annyi h ha mondjuk 2hidant (egyik kage másik jounin) +kakuzut (jounin) veszek akk a kombojuk összeadodik?(értem ez alatt hogy kakuzu a 2hidan miatt 20% Lvl5 death-et ill 14nin-t kap) vagy az olyan  mintha 1hidan 1kakuzu lenne csak??
elöre is kösz
jo gamet all Nevet

Szerk.:egyideje már csak Peint kéne legyöznöm AT-be csak nem megy(5.peinig(viz elemü) sikerül csak(az életének egy részét tom csak :S) Szomorú hogy tudnám legyözni??
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 06, 20:28:55 írta eragon007 » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6994 Dátum: 11 dec 06, 20:34:54 »

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487 Itt írja a lw-ket úgy van hogy ahol van hogy one ott nem lehet farmolni azt csak amikor elsőnek támadod akkor dobhatja .
pl. [0.1%] Zero Sword (40+ itemfind) (max 1) 30 itt 0,1% az esélye hogy kidobja 40es itemfinding kell és 30at ér.
Nekem már van 3 erős lw-m meg 3 ratyi.Nevet
Main: Bevettek valami klánba valaki felvilágosítana hogy hogy van itt a klán? Van valami fórum? Laci azt hiszem az eventeseddel egy klánba vagyok.Nevet
Eladtam sasorit és vettem egy hidant sasori nagyon nem tetszett remélem hidan jobb lesz.
Akatsuki templében a painek utamat állják.:S
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6995 Dátum: 11 dec 07, 19:40:53 »

hú de nincs szerencsém.... nyomogatom a rókát eventen, erre kijön egy error hogy "dont click so fast" és amikor visszamegyek hogy folytassam, látom hogy el van szürkülve a róka,de nem adta meg a lila rangot -.- aszem Dex nálad volt ez nem?

na mindegy van még időm kivinni , impon nincs sok vátozás

am, mivan veled negritis, eddig az FNK-d is meg  a summonod is jóval előttem járt szintileg most meg lehagylak
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6996 Dátum: 11 dec 09, 17:14:17 »

Na most kérdeznék egy dolgot.
Mi van ha kiviszem az otherworldot?
Kell még valamit csinálni Easy mód előtt?
Bocsi hogy itt kérdezem csak az angolom elég rossz ezért az ottani fórumot nem nagyon értem.:S
eragon007
A kezdő jouninodat és a kezdő geninedet én a helyedben kicserélném másra mert gyengék.
Vegyél 800,400-as skilleket.
Main:Én nekem is csak most sikerült levernem nagy nehezen.
Most kiszedek pár Akatsuki templés lw-t claymoret második támadásnál kidobta.Nyelvesít Bár 0,5%-os úgy hogy nem nagy szám.
Egyébként ha megveszem a team upradge-kat akkor azok a következő játékba is megmaradnak ügye?
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 09, 17:37:19 írta Putir » Naplózva
eragon007
Chuunin
*

« Válasz #6997 Dátum: 11 dec 09, 17:41:11 »

Putir: kösz a tanácsot Nyelvesít majd kakuzut akarnék venni jouninnak csak most ink gyüjtöm a ryot(van 700+),meg probálok vmi jo LW-t farmolni de nem esik semmi Szomorú
am megnéztem forumon és otherworld után saját naruto csapatodat+egy kyuubit kell legyöznöd és kész  legalábbis igy néztem (sorry ha rosszul tom Nevet )

szerk.:ha a chakra+ meg a auto accept megmarad (ha jol tom) akk a többit is át lehet vinni (eddig egy team upgradest vettem már Nevet )   legalább is sztem

szerk.2:szeretném majd lecserélni a summonom vmi jobbra. sztetek melyik lenne a legjobb v melyik passzolna legjobban a csapatomhoz?
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 09, 18:03:41 írta eragon007 » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6998 Dátum: 11 dec 09, 18:16:45 »

nos... Mosolyog a team upgradek megmaradnak, és szerintem nem rossz az a summon.mivel majdnem minegyik szinten ezt használtam. inkább a kagéd cserélném le, ill kakashi jouninodat.(esetleg naruto genint is de azt csak ha gondolod)

csináltam bashert eventre van 3,7% esélyem, de még nem sikerült kivinni...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6999 Dátum: 11 dec 09, 18:24:19 »

Gobi-t jobb summonra? Az egyik legjobb summon a játékba, persze a 20ch-sak jobbak, de 20ch-ba kerülnek (Nevet) és későn lehet őket beszerezni.
A summon-od már jó szinten van, emlékeim szerint beginner-t 7lvl-es SD-vel fejeztem be.
Naruto-t és Kakashi-t cseréld le. Naruto helyett rakd be a kezdő genin-ed és Bijuu Island-on belül Trans. Chamber-be "változtasd" át.
Kakashi helyett valami AT-s jounin-t rakj. 400-800-as ab-okat mindenképp vedd meg.

Event-en kiesett a Zangetsu, trans Gaara-nak a 4. statot is megvettem már.

Main semmit se haladt... Lw nem esik, a ryo lassan gyűlik, kevés a kihívó és alig fejlődik a team...
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7000 Dátum: 11 dec 09, 18:32:47 »

jobb jouninnak kakuzut gondoltam, 400-800as ab-okat esetleg ugy tok ha 1-2 ninját eladok ha kagét eladom akk lenne kb 1600+ ryo amiböl egy kage hidan v kakuzu kijönne,csak nemtom,h édemes lenne-e a nidaimet lecserélni jobbra
és még annyi h ha veszek egy kage hidant/kakuzut +jounin kakuzut akk a kakuzu hidan kombo "erösödik" is? azaz a 10% lvl5 death helyett 20% lvl5 death lesz?

Szerk.:Easyre mit lehet majd át vinni (tom,h még messze vok töle,de érdekelne Nevet ) team upgreadek,FNG,1 LW  ezeken kivül lehet még vmit?? csak mert sokan mondjátok h vegyem meg a 400-800as AB-okat, azokAat is át lehet vinni?
elöre is kösz
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 10:27:55 írta eragon007 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #7001 Dátum: 11 dec 10, 02:32:40 »

AAAwhhh yeaah!!! Nevet Sikerült!! Nevet Kivittem Impossible-t , és megyek utánad Beginerre dexter!!!  Hümm-hümm Így lefekvés előtt csak gyors elnyomogattam a pontjaimat és egyszer fura volt, h nem a szokásos ablak jött be ikszdé
FNG Ita lvl51 (3 stat, Sirens Wish, 800, 400), FNG Oro lvl51 ( 3 stat, Ashura Sword, 400, 800), Gaara lvl48 (3 stat, Chaos Blade, Daedalus Lance, 800), Yashamaru lvl52 ( 3 stat, Immortal Blade, Zangetsu, 800), FNJ Ita lvl53 ( 3 stat, Murasame, Garuda, 800), FNK Madara lvl64 ( 3 stat, Levantine, Soul Blade, Revive Armor) és Niibi lvl20
Dest: az a jelenség velem történt meg, ami 2 napja is megtörtént velem, de mostmár minden okés Pojén

Birom, egy lendületből eljutottam a 2. aka országba, ehhez még hozzá kell szoknom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 13:46:10 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7002 Dátum: 11 dec 11, 02:52:12 »

Hát gratula Dante! Nevet Épp kerestelek klán harcba, hogy beraklak, de nem találtalak, így keresgéltem alacsonyabb rangon és ezüst rókán, beginneren meg is lettél. Remélem neked több szerencséd lesz ragnarokkal, mint nekem, mert lassan ott tartok, hogy bánom az egészet. Már rég arany rang körül lehetnék forbiddenen, ha nem jövök vissza. Több mint 2 hónap eddig a semmiért.
Alt csapat fejlődik, de így summon nélkül gondolom eléggé túl kell majd tápolnom őket karakura legyakásához. Lw persze itt sem esik, megint elszállt a szerencsém. Event csapattal már nem lépegetek be, szóval ne nagyon várjátok a kihívásokat.  Jó éjt!
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7003 Dátum: 11 dec 11, 11:44:23 »

nah hali srácok végre kivittem eventet
utóbbi időbe sajnos nincs annyi időm, a netem is szar meg skyrimezek sokat
meg ugye exp gemet is eladtam fnkról szóval ezek az indokok hogy mér léptél el, mondjuk legalább a geninjeim kezdenek beérni, Pain még ellenáll, és sajna LW se akar esni

hard-extreme szépen halad
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #7004 Dátum: 11 dec 11, 12:57:10 »

Grat Mindenkinek. A Main Elakadt kakuzunál És Pont Be Is Fog Férni Hidan A Föld Országa után Bár Már Ott Tartanák
Sajnos Még Nem Tudtam Eldönteni Ki Legyen A Második FNG-m De A Jelöltek: Naruto,Sasuke,Minato,Tsunade,Sakura,Kimimaru,Shino,Kankuro,Temari,Sandaime Egyéb ötlet?
Módosítás Levertem Kakuzut
Kivittem A Föld Országát
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 16:03:23 írta A Sokadik » Naplózva

Oldalak: 1 ... 465 466 [467] 468 469 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins