25 jún 07, 19:23:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 468 469 [470] 471 472 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 857126 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7035 Dátum: 12 jan 14, 16:37:00 »

Végre kezd rámmosolyogni a szerencse Mosolyog Tegnap jöttem rá, hogy végre Zabuzát kono trioval is le tudom ütni, nem csak kono duoval, így ebben a két napban a Zangetsu kiütésével próbálkoztam, és most ki is esett. Őszintén megmondom reméltem, hogy a kezdeti hosszúú idő amíg nem esett semmi meg fog térülni az igazán kellőknél. Már "csak" a Muramasahoz kell szerencse.. meg esetleg a Deathbringerhez. Nem tudom még milyen LW-ket szeretnék továbbvinni pontosan extreme-re, de a DB szimpatikusnak tűnik Mosolyog
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #7036 Dátum: 12 jan 17, 16:51:26 »

Udon Kihírdette az ítéletet 11 nap múlva kezdődik az event alig várom.Main nem halad sokat de még csak 1 800-as van meg Most a Tornado Edge Huricane Slasher Kukri triót vadászom kevéske sikerrel Moon grat a zangetsu-hoz hajrá mindenkinek
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7037 Dátum: 12 jan 19, 18:59:39 »

Hát velem mostanság nincs semmi, haverom altnál eladta FNG-t szal csintam egy újat(fast accept néven ikszdé) már ezüstösek ryo madárral.Szerintetek ki legyen majd FNG?Szerintem orochimaru v tsunade v sai v itachi(tudom hogy ő az egyik legjobb de rengeteg csapatnak van 4298 ) v valaki aki szerintetek jó shino se rossz ino,kakashi,nagato,sasori se rossz szerintetek meik?Eventen indulok Szerintem mainhez választom v orot v sait.Mindenkinek jó játékokt!  Mosolyog
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7038 Dátum: 12 jan 19, 20:39:42 »

A fast accept nevet változtasd meg, nem lehet semmiféle formában az accept szó a névben.. amúgy akkor mi van ha eladta? Attól még ugyanúgy a következő nehézségi szintre viheti magával. Szerintem fölösleges volt új accountot csinálni, egyszerűen azt a nehézséget az fng nélkül kellett volna megcsinálnia.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7039 Dátum: 12 jan 21, 17:33:04 »

Ilyen pocsékul rég jöttek ki a szintek a shinigamihoz..
Zabuza 25 volt, míg fejlesztettem 26-ra Nagato és Shikamaru átváltott 40-re. Mire Nagatoval és Shikaval meglépem a 41-et, addigra Jiraiya meglépi majd a 40-et, Shodaime pedig a 30-at. Agyam dobom el, de tényleg Nevet
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7040 Dátum: 12 jan 24, 13:07:56 »

Grat Dexter ragnarokhoz nálam per pillanat nincs semmi arenazok ryot gyűjtök.Eventre teamem:FNG sai v oro-BA shikamaru-ino(lehet trans)-tobi-itachi-itcahi (kage)-nibi szerintetek milyen?Majd még leszeg addig mindenkinek jó játékot!
Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #7041 Dátum: 12 jan 24, 13:48:04 »

hali
sikerült kiütnöm a luna sword-t így mehetek tovább mediumra de  nem tudom melyik világba kezdjek, LS teamet akarok  csinálni akinek van tapasztalata a team tervezésben attól  ötletek tippeket szívesen elfogadok auto acceptem van de ch+om nincs, már nem lett volna türelmem +10k ryot összegyűjteni.

Ohhh yeah -.- még régen event teamel meg vettem az aa-t és reseteltem utána abbol lett az alt teamem majd később végig vittem beginnert meg már easynél is otherwordnél tartok és eddig soha nem működött, furcsáltam is gondoltam hogy azért nem működött mert eventröl hoztam át, és nem most jövök rá hogy aktiválni kell ?! de most komolyan most ez annyira felidegesített hogy az valami kegyetlen
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 17:13:16 írta CrossFire » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7042 Dátum: 12 jan 24, 19:04:03 »

Sziasztok! Köszi Orion a graulációt, már ideje volt. Most néztem, hogy szeptember 7-én vittem ki impossible-t, majd október 8-án kezdtem el a rókát farmolni ragnarokért. Hát ez kb 4 hónap, ha jól számolom, remélem megérte. Így hát sikeresen első magyarként tudtommal forbiddenre léptem. Nevet
Alt csapat továbbra is revive armort farmolja, de már terrorizer is megy. Szerintem majd felesben próbálkozom.
Eventre nem tudom benevezzek-e. Még egy fng nem kell különösebben, de lehet szedek egy full nin-est, legyen bővebb az arzenál. LS csapathoz kedves Crossfire én Gaara-t tudom geninnek ajánlani, mert tranmnigration után elég ütős lesz, így a kezdés hidden sand lesz. Mellé sok minden jó tud lenni, én korábban szerettem Deidarat, csak 18 chakra, Guren vagy Zabuza ha kevés chakra marad, kage sok mindenki lehet, tetszés szerint rád bíznám. Kérdés hogy mi a célod, kedvencek összerakása, vagy a haladás és bárki jöhet. Ha utóbbi, akkor nézd végig a guide-ot és keresd ki azokat, akiknek a legtöbb a ninjutsu növekedése és számold ki milyen felállással lesz az össz növekedés a legnagyobb. Summon egyértelműen sárkány vagy nibi, chakrától függően.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #7043 Dátum: 12 jan 24, 20:14:41 »

Grat dexter!!! Lehet hogy te vagy az első magyar forbiddenen de nem az utolsó,hisz nekem a basherem azt mondja hogy max 10k-t ütök szal kell még 500 hp hit remélem kiesik a gigas gloves hamar és akkor megis lesz sztem mármint az esély h elkezdjem ütni. Mosolyog
igaz hogy énis vissza akarok menni ragnarokért de remélem nekem hamarabb kiesik mint 4 hónap mer az rengeteg idő
ja és nem te vagy az első magyar ragnarokkal is ? Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7044 Dátum: 12 jan 25, 09:59:15 »

Köszi Dest. Nevet Azt hiszem igen, első büszke ragnarok tulajdonos. El is ment a kedvem ettől a játéktól rendesen ebben a 4 hónapban, csak alt csapat tartotta a reményt, bár ott sem állok valami fényesen lwk terén. Kuramához pedig sok sikert, nálam elég sokáig húzta a dolgokat.
Amit kérdezni akarok klán harcban csak a kiválasztott skillt használjuk? Csak mert van pár "passzív" skill, pl klán méret, reduce team cooldown és hasonlók. Azért kérdezem, mert kimaxoltuk a meteoric assaultot és nem tudom hogy mi a következő célpont a skill treeben. Aki emlékszik rá az legyen kedves és rakja át rá az alapbeállítást, én nem láttam túl sok választási lehetőséget. Illetve próbáltam a rangomat legendary sanninre változtatni, de nem engedte. Azt írta, hogy nem lehet 3 klán vezető.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #7045 Dátum: 12 jan 25, 14:46:22 »

na beraktam a kövi skillt ami az armageddon fist 10 szintes ugyhogy egy darabig nem kell másik skill.
már áttettelek legendary sanninnak ne aggódj Nevet na meg abc sorrend miatt lejjebbkerültél mint a concillor de hát ez van Mosolyog
ja és a kérdésedre válaszolva: szerintem "passziv" képességnek kell legyenek mert nem sok értelmét látom ha csak az éppen aktiv képességet lehet használni de ezen már énis gondolkoztam, nemtudok semmi biztosat.

szerk: na csak azt hagytam ki, hogy régen még amikor bejött a klán rendszer,akkor akármennyi clan leader lehetett és amikor csináltam a rangokat 7-8-at (amibe benne van az 5 kage és a legendary sannins) clan leader rangot adtam neki
de ujabban nem enged csak 3 mat.Ugyhogy kénytelen voltam a sanninnak is csak leader rangot adni
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 14:53:34 írta destrroy25 » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #7046 Dátum: 12 jan 25, 15:24:12 »

Dex Grat a ragnarokhoz . Aka Temple-ben kisame megállított ami gáz mert két ninjám is tűz szerintem megváltoztatom itachi elemét hátha az segít lw-k terén nem állok fényesen utóbbi időben semmi nem esett de elkeseredetten vadászom a tornadot 420 if-el sok szerencsét mindenkinek
Kisame leverve
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 26, 19:13:38 írta A Sokadik » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7047 Dátum: 12 jan 27, 00:56:47 »

Köszönöm A Sokadik. Azt hiszem ezt az eventet kihagyom, nem érzek túl sok kedvet hozzá. Nem jó ez így, hogy ilyen gyakran dobálja őket Udon. Értem hogy jól jön egy kis cash meg ilyenek, de mostanság már futószalagon jönnek az eventek. Alig ér véget az egyik, már jön is a másik. Amúgy is 6 napig távol leszek jövő héten, az elég sok kihagyás és most bőven elég a két csapatomra koncentrálni.  Pedig egy jó kis Shikamaru jól jött volna a kollekcióba. Nevet Majd forbidden után kiszedem, úgyis vissza megyek majd beginnerre lwt vadászni amíg nem lesz gyökeres változás a játékban. Egyik topic-ban volt fórumon a kage summit korábban. Egészen jól meg volt tervezve, remélem egyszer majd bekerül a játékba.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7048 Dátum: 12 jan 27, 01:05:33 »

grat dext Nevet nice move
dest most rendesen le vagyok maradva Nevet monjduk legalább a vizsgáim megvannak a legcinkesebb hogy nem akar impos LW esni, pedig rendesen próbálkozok velük

hyuugával viszont potyognak az extreme LWk Nevet demon hit, immortal blade és neo fang már kint van, mellé pár hardos is esett, és már bőség zavara van Nevet most Kali Blade a soros míg míg Kidoumaru nem lép szintet, aztán Shinit kéne leverni

hardon is potyog 1-2 LW de az csak funnak van Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 15:30:26 írta Negritis » Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #7049 Dátum: 12 jan 28, 02:04:27 »

Hát alt csapatomnak mindig nagy mázlija van a luna 3 nap alatt, most a murasame 2nap alatt az fng-s LW-k 1-2nap alatt esnek ki. Easy-n milyen LW-t érdemes még ki szedni? luna,murasame meg van,  dragonbone meg van vagy inkább sneak attackra mennyen a WE-m?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 468 469 [470] 471 472 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins