25 jún 10, 09:46:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 470 471 [472] 473 474 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 859206 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7065 Dátum: 12 feb 29, 09:26:12 »

Szép munka Laci extremhez és Moon az lw-hez. Csak Így tovább. Hogy mennyire éri meg a csapat nem használt felét felhúzni addig, hogy lezúzzák a wind countryt és egy bijuut, hát vannak fenntartásain. Szerintem egy elem váltással olcsóbban kijössz, mert az a sok xp mehetne a fő csapatnak is, bár ha alacsony szinten be tudod húzni, akkor még akár meg is érheti. Eladáskor még többet fognak érni. Érdekes kérdés, még nem nagyon használtam 1-2 ninjánál nagyobb bandára. Egy próbár megér, utána meg számolj be nekünk, hogy mennyire volt jó. Nevet
Main csapattal daedalusról átálltam az angel slayer farmolására, amivel együtt a gladius is kieshet. Lassan elérik az fngk a lvl 24-et, így próbálkozom majd újra lightning coutryban.
Altnál kiesett a terrorizer, pedig csak poénból kattintottam rá egyet, a másik kettő lw persze még várat magára, hachibi lassan újra szintet lép, jöhet majd egy újabb kör basherrel.
További jó mókát mindenkinek!  

Szerk: most néztem bashert és elvileg 1% körüli esélyem van extrem befejezéséhez. Mivel még nem terveztem csapatot impora, így még nem állok neki. Szeretném kiszedni legalább az egyiket a revive neo fang duóból. Vasárnapig hagyok időt utána irány a róka ellen. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 00:21:32 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7066 Dátum: 12 márc 03, 19:14:38 »

Gratu Dexter, sok sikert a rókucihoz Mosolyog
Én most végeztem az eventtel.. néztem, kemény 102. helyet értem el, szörnyű Nevet
A fő csapattal haladgatok, a legelején, amikor még 1 ryoba került az elemváltás szépen beállítottam mindenkit föld-víz elemre, hogy minél előbb ki tudjam ütni a rerollos halacskáimat, de akkor jött a pofáraesés, hogy.. hoppá, még van egy battle arena is az országok előtt. BA-t lenyomni full föld-víz elemmel mókás volt Nevet Azóta mondjuk legalább a tűz országon is túl vagyok, most mentem rá a river-re, ahol Pain-nél akadtam meg.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 19:17:09 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7067 Dátum: 12 márc 05, 09:47:37 »

Hát igen, a tervezés nagyon fontos eleme a megfelelő sebességű haladásnak. Most láttam, hogy Lee team95 is átvitte extremet. Gratula! Csapat nagyjából összerakva, elem még nincs kitalálva, de mivel gobit akarok így tűz szél lesz szerintem, nem használt fnj megy földre water c. ellen. Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7068 Dátum: 12 márc 06, 22:07:38 »

nah én is kivittem eventet, mondjuk mocskosul peches voltam 15%esélyem volt reggel is és csak estére sikerült 20al Szomorú
#166 Eventer Saiyans

impon végre kiesett a Gigas Glove, bár eshetne még pár cucc Nevet
hard-extremen meg a kyuubi elleni szenvedés lassan remélem sikerál

impon még kb 1k dmg kell h legyen esélyem Nevet

extremen nekem is sikerült összeszednem a szürke kyuubiquestbutton bugot -.-
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 14:24:51 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7069 Dátum: 12 márc 09, 01:47:39 »

Most este megadta magát a róka. Viszonylag gyorsan ment. A maradék energyt elnyomtam neo fangra, de nem volt mákom, így továbbvittem a meglévő lw-ket, amiket hardról hoztam. Csak a terrorizer lett új szerzemény, de majd impon. Nevet Csapat nagy részét már láthatjátok is, jön még hozzájuk a gobi és Mifune. Temp kage természetesen Danzou lesz, nagy kedvencem, temp summon viszont nem tudom mi legyen.
Ideje aludni. Sikeres holnapot mindenkinek! Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7070 Dátum: 12 márc 09, 11:34:49 »

Biztos, ami biztos alapon szeretném letisztázni, hogy az extremes LWk-hez tényleg nem kell valami minimális IF? A guide nem mutat semmit, csak annyit, hogy max 1 lehet belőlük, ami egyértelmű volt, de elég nehezen hiszem el, hogy akár 15 IF-dal is kieshetnek, túl szépnek hangzik Nevet Kicsit pontosítok, ennél a négynél néztem, hogy nincs: Revie Armor, Garuda Terrorizer, Immortal Blade.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 11:35:50 írta MoonTiger » Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7071 Dátum: 12 márc 09, 14:43:37 »

Sziasztok!

Nagyon az elején vagyok a játéknak tehát ma regisztráltam be. És szépen lassan csináltam a questeket, és hát eljutottam odáig, hogy Karint kell legyőznöm, de egyszerűen nem megy... Mit tegyek hogy végre sikerüljön? Nevet Amúgy tetszik a játék. Kiket lehet még feloldani ? Nevet
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7072 Dátum: 12 márc 09, 14:58:44 »

Grat Dex Mosolyog Egy kérésem lenne: próbálj meg lemaradni tőlem és ne az legyen, hogy 1 hét alatt beelőzöl Nevet

MoonTiger: elvileg 0 IF-es LW-k. Ahogy nézem csak a Demon Hit-hez kell 200 IF. Tehát muszáj nekik akár 15 IF-el is kiesniük Mosolyog

3-4 napja próbálkozok Gigas Gloves-el, de nincs eredménye. Sőt még Main Gauche se akar kiesni, pedig neki is örülnék.
Kicsit előre számolgattam és 50lvl team, 20lvl Nibi, +5 stat és lenne 0,02% körüli esélyem.
Ezekkel az LW-kel: Genji Armor, Immortal Blade, Murasame, Moon Chaser, Zangetsu, Levatina, Gigas Gloves.
Persze Moon Chaser helyett Demonic Fang vagy Garuda is jó. Úgy is meglesz a 100 reroll mindenkinek.

Szerk.:
Lilus: szeretsz olvasni? Mert, ha igen akkor olvasd el itt az első 40-50 oldalt és nagyjából mindent érteni fogsz. Ha nem akkor is ezt ajánlom Mosolyog
NM fórumán is vannak szép leírások, "végigjátszások". http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3504
Némi angoltudás nem árt, de gógle fordítóval is meg fogod érteni. Ha követed a leírást kitudod vinni Beginner-t. És az összes szintet így kell végigvinni csak annyi, hogy kevesebb team CH-d lesz és erősebb lesz az ellen.
Itt van leírva kik szerezhetőek be, mikor és mennyiért: http://www.ninjamanager.com/help/game-guide
Ha ezek után is van még kérdésed, akkor valaki majd szívesen válaszol Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 15:04:20 írta laci1005 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7073 Dátum: 12 márc 10, 11:11:32 »

Köszi Laci, majd igyekszem lemaradni. Amúgy amíg nem lesz 1200 ryom Danzoura, addig csak gil swordot farmolom 360 if-el. Main csapat végre legyakta föld országot, így arany rangon vagyok. 400-as abok nagy részét be is vásároltam és 3 robust nunchakut. Velük továbbra is coma punchert farmolom. Lassan talán nézek pár fng-t, bár azoknak 5000 hp felett van az életük.

Lilus és más kezdők figyelmébe ajánlanám az alt csapatom beginneres csapatát. Nem túl erős, de a célnak megfelel, ez pedig kiszeedni a CH+ és az auto accept team upgradeket. Csak ti ne kövessétek el azt a bakit, amit én, hogy eladtam a csapat egy részét mielőtt levertem volna a rókát. Nevet Ha megnézed a korábbi hozzászólásaimat valahol megtalálod a felállást. 2 Kakuzu (kage és jounin) biztosan volt benne, summon talán gobi, másik jounin Iruka vagy Ebizou, amelyiknek a képességén több ryo gain van. 1 fng talán 1 transmigrated és egy BA 17 chakrás ninja. A cél a sok ryo gain. 
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7074 Dátum: 12 márc 10, 11:28:29 »

én ugy csináltam h kivittem beginnert (legyaktam a rokát is ) utána eladtam mindent (igy kb volt 6ezer ryom) és ugy megvettem az össz team upgredes cuccot a ch+ és auto accepten kivül      azt léptem is easyre     lehet h nem igy kellett volna de már mind1 

most épp otherworld yondival szenvedek :S  csak nem akar meghalni Szomorú      event csapatom meg..  ugy ahogy elvan(az meg épp aka templomba akadt el Szomorú )
vmi tipp h még mi kéne yondi legyüréséhez?   ja meg még annyi h easyn is esnek beginneres lw-k? v itt csak easys lw-k esnek?  és kb mennyi idö mire 1-1 lw kiesik? vmi minerva robe meg hollow blade-t akarnék farmolni  csak nemtom h érdemes-e  v ti milyen lw-t ajánlanátok ami easyn esik?
a válaszokat elöre is kösz
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7075 Dátum: 12 márc 10, 15:02:51 »

Példának okáért egy értelmes summon nem lenne ártalmas, Gamakichi kb. semmire sem jó.  Szerezd be Gobit a csapatba (már ha chakrailag kijön, azt nem számoltam, ha nem, akkor még Reibi is jóval jobb, mint Gamakichi). Easy LWk-ből pedig én Murasame-t ajánlanám, hozzá pedig a Luna Swordot üsd ki, a Mana Swordot hanyagold szerintem Mosolyog Az pedig, hogy mennyi idő míg kiesik egy LW nagyon szubjektív, teljesen szerencse kérdése. Kieshet akár 5 próba után is, de eltarthat akár hónapokig is ha peches vagy.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 15:03:47 írta MoonTiger » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7076 Dátum: 12 márc 10, 15:28:31 »

kösz    am 112 csakrám van abbol 106ot használok :S (2fng=20ch , BA genin=17 , hidan=20 , kakuzu=28 , shodai=19 , gamakichi=2)  és igy csak (ha summont ki is veszem) 8ch-m marad:S  legfeljebb ugy tudnék többet,ha mondjuk lee-t kivenném,akkor viszont már gobi is beférne +ha kezdö geninem felupgredelem 200ryoért   csak igy meg megint gyengül a teamem meg akk annak kéne az ab-jait összeszedni :S   csak nemtom,h mi legyen ..    ahhoz meg kevés ryom van h ch+-t meg tudjam venni :S az meg nagyon sok (min 1-1,5 honap kéne összejöjjön 10k ryo :S )

u.i.:még annyi,h a teamemnek nyerni kell,h kiessen az lw? v akkor is kieshet ha veszit?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 15:42:40 írta eragon007 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7077 Dátum: 12 márc 11, 15:34:44 »

Az auto accept a legfontosabb upgrade a játékban. Emlékszem én nem tudtam még akkor róla, hogy olyan fontos lenne, amikor a játék elején voltam, hard végén pedig kicsit türelmetlen, így extreme után vettem csak meg. Nélküle napi 20-30 kihívás már soknak számított magasabb rangon. Ezért érdemes azt kiszedni elsőnek és legfőképpen még beginneren. 1-1,5 hónap pedig nem sok idő. A ragnarok kiszedése nekem kb 3-4 hónapot vitt el.

Ami az lwket illeti minden lw esik az általa kiírt szinten illetve fölötte. Amihez nincs kiírva szint, az már beginnertől esik, a többi csak az adott szinttől. illetve ha valaki pl kiviszi hardot és visszamegy beginnerre, akkor már a hardos lwket is kiszedheti beginneren. Amúgy beginneren luna sword a legjobb, easyn érdemes a murasamet kiszedni, fölötte pedig már csapatfüggő. Mediumon van több jó lw is: daedalus lance, coma puncher, moon chaser és más is akad. Mielőtt pedig elkezdtek egy újabb nehézségi szintet nem árt megtervezni a csapatot. Ninjamanager fórumon van egy topic, ahol le van írva minden szinthez mikor és mennyi chakrát kapa csapat. Az alapján szépen fel lehet építeni, hogy melyik ninjákat érdemes megvenni, ki fog beférni, melyik summon megfelelő és akkor nem lehet ilyen bajod, hogy egy gamakichivel kell befejezned a játékot.

Alt lassan eléri a 900 ryot, szóval kell még 300 és lesz kagem az impo csapatban.
Main nem kap túl sok kihívást. Ma eddig 17-nél járok.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7078 Dátum: 12 márc 11, 15:58:57 »

A team-nek nyernie kell, hogy kiessen az LW. Erre még nem volt példa, hogy valaki veszít és úgy is kiesik az LW, pedig a legtöbben NM fórumra felrakják a kiesett LW-k képeit. Meg, ha vesztéssel ki esne, akkor felesleges lenne 1-1 LW-ért tápolni a csapatot. Akkor nem lenne benne semmilyen kihívás.

Na én is ezüstcsillag lettem. Jó ez a ryo blade Nevet A győzelemért 6 ryo-t kapok, a rossz elemmel való kezdés megtérült. Sőt fel se tűnt az a veszteség, mert amúgy se tudtam mire költeni a ryo-t.
Amíg mindenki el nem éri a 20lvl-t, addig LW-zek. Gigas Gloves és Levantine kell a végére és őket már tudom farmolni. Remélem hamar kiesnek.

Dex: Én extreme-en a napot fejeztem be 17 kihívóval Nevet. De kinek mi a kevés Mosolyog
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7079 Dátum: 12 márc 11, 23:00:01 »

impon lassan megunom az LW vadászatot mer semmi értelme, viszont ha végre kitolom akkor tolok egy Hard rerunt Zetsu FNJé majd ragnarok rerun Nevet

jah és sikerült hardon és extremen is bebugoltatni az uccsó küldit Nevet
túl gyorsan kattolgattam
hardon 0,117% extremen 0,075
impon meg kb 700dmg hiányzik
--
kezd felmérgelni extreme meg hard is Nevet
Hyuugával extreme után megyek vissza 'campelni' Nevet
ugye van 140 CH kyuubi előtt 150 utánna
Katsu summon 16 , Kyuubi Kage 80, 2 fnj 2x20 ez 136 Nevet
pont nem jön össze a hinata-neji kezdő+fng
szal Hanabi-Hinata-FNG-FNJ-FNJ-Kyuubi-Katsuyu lesz 99%

otoval megyek tovább impot kitolom 2x aztán campelek beginneren Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 05:53:23 írta Negritis » Naplózva

Oldalak: 1 ... 470 471 [472] 473 474 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins