dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #7095 Dátum: 12 ápr 04, 23:06:49 » |
|
Hát reméltem, hogy lassan lesz értelme próbálkozni Mifune legyőzésével, de ez valami félelmetes. 4 ninja van tűz elemen, de van 7875 hp-ja és nagyon durva resist-je. Godaime tűz elemmel és vitamine hero water-rel sebzet 75 körüli plusz tűz sebzést. Ez még nem is lenne rossz, de Sakura soul blade-el felszerelve kb 0-át, Bee elem. adv. cucc nélkül 0-át és Kisame is csak 40 körül vitamine hero w-el. Ami még kiakasztott, az a sebzése volt. Korábban már nézegettem, de olyan 230-240 körül sebzett. Most nézegettem és 321-et is ütött. Ezt persze csak Godaime tudja túlélni, a többiek még a 260 átlag sebzést sem érik el. Pár lw most már eshetne, ki akarom szedni a flametongue-ot. Ezek alapján még el leszek egy darabig, mire lesz 2. fnk. Alt uccsó country leftover guardian küldetésnél dekkol. 3 próba de bukta, WE elfogyott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7096 Dátum: 12 ápr 05, 13:09:23 » |
|
MoonTiger: Nekem a végén 20lvl körül volt a naruto team. Vagyis erre emlékszem, aztán lehet hogy Dexter válasza zavar be  Dexter van 1 jó hírem... Vagyis csak nekem annyira jó  . Sikerült megelőznöm az alt team-ed és már untam, hogy nem esik a Gigas mondom áttérek Levantine-re, erre az első próbálkozásnál kiesett  Húzz bele, hogy megint előttem járjál. Így legalább van verseny szellem, ami kicsit segít haladni  Végső LW-k közül már csak a Gigas kell és vagy a Moon Chaser vagy valami nin-es LW. Szerk.: Gaara kagen kívűl mindenkinek megvettem az 1. statot. Kagenak nem is fogom megvenni, teljesen feleslegesnek tartom. Kis számolás után rájöttem, hogy mindenkinek kell a min. 27lvl, hogy legyen esélyem FNK ellen és Nibi-nek is kell még 2lvl.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 15:11:20 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7097 Dátum: 12 ápr 05, 21:04:31 » |
|
Hát én mondtam ,hogy ez ilyen. Nekem hetek óta nem esik leva, erre neked elsőre. Ezt hívják máknak. Amúgy alt csapat beragadt. Se lóvé, se haladás. Szóval várok hogy fejlődjenek. Fnk még nagyon messze a 4500 hp-jával, addig lw farmolás. Amúgy gratula! Örülök, hogy jól haladsz. Nem is tudom mihez kezdenék, ha nem lenne 2 csapatom. Main annyira lassan halad, köszönhetően a napi 15-20 kihívásnak. Hát ezt nem akarom elhinni. Már egyszer kiesett újra a warp knife, hát most kiesett harmadszorra is, pontosabban esett volna, helyette kaptam 108 ryot. Egy levantine azért jobb lett volna. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 22:51:36 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7098 Dátum: 12 ápr 07, 17:41:59 » |
|
Na végre alt csapattal sikerült lenyomnom a Gobit, most már csupán 900 ryot kéne összeszednem, hogy be is tudjam rakni a csapatba.. Fő csapatnál viszont most megingott az elhatározásom.. Eredetileg ez a csapat volt a terv: 3 fng - fnj Sasuke - starter kabuto - fnj Jiraiya - Spirit Dragon De most nem tudom, hogy jobb lenne-e ha egy normális Kaget raknék be, és inkább a Spirit Dragonomat lecsökkenteném egy Nibire.. A második esetben tudom, hogy rosszabb a summon, ezáltal a csapat többi része is rosszabbul fog szerepelni, cserében viszont lenne egy nem misslotolt kagem (Gaara vagy Naru 3t).. tehát szerintetek megéri egy gyengébb summon egy kage kage-ért, vagy maradjak ahogy vagyok, és idővel az fnj kagem majd felnő a feladathoz? Szerk: Ha maradjak a jelenleginél, akkor melyik fnj-t éri meg jobban misslotolni, a régit, vagy a friss 40 stattal rendelkezőt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 17:43:06 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7099 Dátum: 12 ápr 07, 17:50:28 » |
|
Szerintem egy jó summon fontosabb, mint 1 erősebb kage. A summon mind a 6 ninjara hat, a kage csak önmaga lesz erősebb. Szerintem elég egyértelmű a döntés. Az pedig hogy misslot nem feltétlenül rossz, csak kell elég stamina. Egy jó luna sword és pl dragon shield már elég sokat tud dobni, de ott van még az fsp és a genji armor is. Ha pedig elég magas a szintje, az is dob rajta. Hogy melyik fnj lenne jobb döntés, nyomd be az adatokat a kyuubi basherbe és ott meglátod melyik felállás hoz jobb eredményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7100 Dátum: 12 ápr 10, 20:24:19 » |
|
lassan,de biztosan végzek easyvel a shinigami megvan,most épp a kyuubikkal küzdök kisebb nagyobb sikerrel de csak nem akarnak kimulni :S az lenne a kérdésem,h most lesz Easy event és h ami volt Beginner eventen csapatom azt át lehet oda vinni? v kezdödik és átkerül oda? csak mert még mindig látok 1-2-t aki beginner eventen hagyta bent a csapatát(legalább is ranglista->event leaderboardnál látszanak azok a csapatok). a választ elöre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7101 Dátum: 12 ápr 11, 15:37:48 » |
|
Az a helyzet, hogy elég resetelni a csapatodat eventről és amikor nehézségi szintet kell választani, akkor 7th eventet választod és ennyi. Amíg nincs új event az emberek többnyire nem foglalkoznak a csapatukkal, ezért vannak még beginneren. Viszont engem ez eléggé elkeserít. Még szinte véget sem ért a 6th event, erre már is itt a 7th. Lassan tényleg azt érzem, hogy ez már csak a pénzről szól Udonnak. Most már top 20 lesz díjazva, így talán még többen nekiesnek és fognak fizetni érte. Egy újabb fng nem kell igazából, impo után ha visszamennék kb 2-3 hét alatt ki lehet tolni újra beginnert, ha újabb fng-t akarnék beszerezni. Szóval csak azért, hogy egyszerre 3 csapatot irányítsak nem fogok szórakozni. Ez a kettő is elég. Így is szerintem eléggé le vagyok maradva ahhoz képest, ahol tarthatnék. Lassan mindkét csapattal megérett az idő, hogy fnk vadászatra menjek, legalábbis forbiddenen több csapatot is láttam pár szinttel előttem és már 2 fnk-val rohangálnak, impon pedig lvl 25 körül is láttam már csapatot fnk-val. Persze megfelelő elem és stamina, meg egy jó low seal-es csapat és mák kell hozzá. Lw-k továbbra sem esnek. Se levantine altnál, se gigas main csapatnál. Main gauche már vagy 3-szor esett, de gigas tartja magát bánatomra. Ki hogy halad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7102 Dátum: 12 ápr 11, 15:58:36 » |
|
Nálam sincs sok minden. Levantine volt az utolsó LW ami esett... Örülnék egy Gigas-nak, de Main Gauche is megfelelne most, Dex neked legalább az kiesik. Én is összefutottam már hasonló szintű csapatokkal, akiknek már FNK-juk volt. Basher szerint a max dmg-em 3960. Ez fölé még egyszer se ment. Ha minden igaz FNK hp-ja 4500, ami azért még távol áll tőlem. +500 dmg kéne, amit elem adv.al nehéz összehozni, főleg úgy, hogy csak FNJ Suigetsu-nak "tudok" adni Vitamine Hero Water-t. Talán még FNG Itachi Robust Nunchaku helyett kap egyet. Viszont föld FNJ-ket már lazán bevertem. Talán FNK-val is elkezdek próbálkozni. Event-en én se fogok indulni. Egy team-et is nehéz irányítanom, mert keveset vagyok gép előtt, amikor meg fent vagyok alig hívnak ki... Talán be kéne ruháznom egy okos telefonra és jobb lenen a helyzet  Szerk.: Teljesen elfelejtettem... Már csak FNJ Suigetsu-nak kell a 2. stat és belekezdhetek a 3. körbe. Dex te már vettél statokat vagy nagyon rosszul állsz ryo ügyben? Szerk2: Rájöttem, hogy FNG Itachi-nak Amaterasu helyett simán tudok adni egy Vitamine Hero Water-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 16:05:39 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7103 Dátum: 12 ápr 12, 00:05:14 » |
|
Most viccelsz Laci? Hogy statot tudtam-e venni. Eddig elem váltásra is alig volt, most pár hete csak egy exp amuletet vette ,így összejött 1300 ryo, de max arra költök, hogy fsp-t vay robust nunchakut vegyek. Illetve teljes csapat tűz elemre állítására és majd a megfelelő elemre állításra karakura ellen. Szóval nem nagyon lesz nálam vitamine hero water. MOndjuk 2 fsp és 2 robust n. már van nálam és 2 hero water. Talán elég lesz. Megvárom még gobi szintlépést és utána próbálkozom majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #7104 Dátum: 12 ápr 13, 22:22:34 » |
|
http://www.ninjamanager.com/teams/58546azon agyalok h FNJ eventig ez marad az egyik camper csapatom, ha szépen kiesnek a tai immus LWk akkor faja lesz + ugye ha szépen jön az xp  a hyuuga lassan képes leverni a kyuubit hogy meglegyen az ultimate summon  le is verve  és Beast Naruto megvéve még 1k ryo és kész is a csapat  impot meg sajna még mindig nem sikerál kivinni  ez se normális http://www.ninjamanager.com/teams/83101
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 04:02:18 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7105 Dátum: 12 ápr 15, 11:20:47 » |
|
Ha Nibi szintet lép akkor 4000-4100 között lesz a dmg. De egyszer-kétszer fel ugrott 4280 és 4350-re is. Csak egy kis szerencse kell és máris megvan az FNK. Demonic Fang-ra számítottam, de Zweihander esett ki. Mondjuk tökéletes FNJ Suigetsu-nak Genji Armor mellé. Dex te néztél már basher-t alt team-eddel? Vagy esetleg próbálkoztál már FNK ellen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
exuslucy
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7106 Dátum: 12 ápr 16, 00:55:52 » |
|
Rég írtam már ide és nem is igen volt mit  Mióta elkezdtem impot nem nagyon foglalkozom a gamel, napi ha 20 percet vagyok az elég laddere meg hogy elnyomjam az napi energy adagot (kb 2 hónapja 10 kihívó az átlag  ) Lwl-ek terén sincs valami sok szerencsém még az elején kiesett a Siren/Tornado páros utána Demon Fang-ot szedtem majdnem 1.5 hónapig mire végre megadta magát utána láss csodát másnap kiesett a Demon Hit is, ez már kb 1 hónapja volt azóta Soul Blade el próbálkozok eddig semmi eredmény. Statok terén se valami túl fényes az állás csak oronak van meg a 4.stat többieknek 2-3 jött össze eddig. Na csoda történt ma 1. próbára megadta magát a SoulBlade jól jön kabutonak mert ritka gyér a staminája 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 23:22:23 írta exuslucy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7107 Dátum: 12 ápr 16, 08:07:56 » |
|
Laci te milyen bashert használsz sima ellenfél ellen, mert ugyebár elvileg a progi kyubi basher, és kimondottan a róka ellen lett kitalálva. Vagy ha nem állítasz be nehézségi szintet akkor szimulál valamit? Annyira meg nem vagyok jó, mint FH, hogy írt egy saját programot, amivel számoltatott pl 6 pein ellen. Szóval én kb hasonló csapatokat nézem, és ha nekik sikerül, akkor próbálkozom én is. Ellőttem vagy 10-12 próbálkozást de még semmi. Lehet hero water helyett vitamine hero water kéne, és akkor jobb lenne a helyzet. Úgyhogy most várok még 1-2 szintet mindenkinek. Addig hátha végre kiesik a levantine. Main csapattal váltottam, cosmic blade-et próbálom, jó lesz az elemental adv. ami rajta van. Velük is várok még vagy 2-3 szintet, hacsak nem potyognak addig az lwk. Mivel ez nem volt jellemző mostanában, így el leszek egy darabig. Exuslucy: az hogy nem vagy sokat online nem feltétlenül kell hogy azt jelentse, nem haladsz jól. Én sajnos néha túl sokat vagyok gép előtt és nem kapok elég kihívót úgy érzem. Szóval több idő elcseszés még sincs értelme. Shidori93: ami a játékot illeti elég sok guide van, főleg a ninjamanager oldalról elérhető fórumon. http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=8445 ez egy noob guide, de találsz még hasonlót szerintem bőven ha keresgetsz kicsit. Azt is javasolom, hogy szépen lassan ezen az oldalon is érdemes végig olvasni a témát az elejétől. Tudom hosszadalmasnak tűnik, de sok hasznos infót találsz. Jó játékot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7108 Dátum: 12 ápr 16, 15:39:45 » |
|
Kíváncsiságból: Egy full LS csapat szerintetek mennyire életképes Gobival (SD helyett)? Tudom, hogy meglehetősen furán hangzik, és jóval randomabb lenne, mint egy erős rerollal, de most rámjött az öt perc, és komolyan elgondolkodtam, hogy meg kellene próbálnom.  Csak tartok tőle, hogy csúnya bukás lenne, és ryot nem akarok pocsékolni. Ötletek? (igen, tudom, hogy a SD hagyományosabb, és valószínűleg jobb választás is egy full ls csapatba)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 15:40:34 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7109 Dátum: 12 ápr 16, 18:16:16 » |
|
Halott ötletnek tartom, ha az a kérdés melyik viszi ki előbb az adott szintet. Reroll nélkül a LS nin csapat semmit sem ér. 100 körüli érték kell ahhoz, hogy legyen jó hatása. Az alatt szedhetsz ki lw-ket, de túlságosan kiszámíthatatlan lesz. Szóval ha kísérletezni akarsz, akkor inkább egy alt csapatot javasolok és ott meg lehet próbálni. Normál csapatnál nem javasolnám. Mondjuk én is toltam egy érdekes húzást, amikor extremen nibit választottam, de nálam LS vegyes csapat volt. Volt critical-os és sima reroll nin-es ninja is. A döntés persze a tied, ez az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|