25 jún 06, 12:36:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 474 475 [476] 477 478 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855818 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7125 Dátum: 12 máj 02, 09:59:12 »

Negritis egy tipp, próbáltad már úgy a felállást, hogy Kimimarot teszed 3. helyre? Ha már critical-os és LS, akkor érdemes a két HS-t rakni előre és bizakodni a LS-ben, hogy 5-öt üt majd. Nevet A klán nagy része szerintem is inaktív, de azért vagyunk többen akik haladnak szépen. Naponta ha nem felejtem el kezdek egy harcot. Tudom elég sablonos a csapatok küldése, de többnyire mindig a győzelemre játszom. Ahogy haladunk úgy változnak az erőviszonyok. Kéne nekünk is 1-2 vörös róka camp-er. Jó lenne egy tai immunity és egy nin immunity csapat, mert akkor sokkal több esélyünk lenne. A skillek fejlesztéséhez pedig csatákat kell nyerni.

Nálam 1 újdonság van: kiesett a vorpal sword, így full tűz csapatot elkezdtem átváltani hachibi ellen, de elfogyott a ryo. Hachibi után pedig aka templom vége ellen fogom beállítani az elemeket. Naru csapat elég brutál náluk, Rin és Sai ketten leverték a hachibit. Pontosabban 1 ütés kellett Yamato-tól a végén. Már csak ryot gyűjtök velük.

Alt csapat fejlődget, levantine továbbra sem esik. Lvl 40 körülig felviszem őket, utána benézek aka templomba. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #7126 Dátum: 12 máj 02, 12:12:13 »

Lenne pár kérdésem, ha nem bánjátok:

1. Hogyan lehet tárgyat szerezni legkönnyebben? Mert beraktam a Konohamaru team-et, de még így se akar találni...
2. A Jounin, Kage sanctuary csak úgy érhető el ha Impossible-ban vagy Forbidden-ben játszom?
3. Milyen felállítás lenne jó egy erős nin vagy tai jutsu-s csapatként Beginner/Impossible/Forbidden módban?

Előre is köszönöm a válaszokat! Nevet

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 13:05:42 írta Axel92 » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7127 Dátum: 12 máj 02, 12:50:15 »

A kérdéseket sose bánjuk Mosolyog
1., Ennél nincs könnyebb módszer... Csak a puszta szerencsén múlik, vagy bejön vagy nem (általában ez a megszokott). Valamikor egy 0.01%-os LW hamarabb kiesik, mint egy 0.15%-os.
2.,Jounin elérhető Hard fölött. Hard után beginner-en is látod őket, sőt harcolhatsz is velük, de csak Hard-on és Extreme-en szerezheted meg őket. Kage Ipossible fölött látható, de ezt is csak Impo és Forbidden-en szerezheted meg.
3.,Impo-hoz nézd meg az én team-em, ez LS nin. Csak FNJ Suigetsu tai-os, de nála is próbálok nin-re törekedni. Dex alt csapata tai-ra épül, azon belül is LS-re (talán csak FNG Sakura megy HS-re).
Forbidden tai csapathoz szintén Dex csapatát nézd. Ha jól látom FNJ Kisame és FNK Mifune lesz HS.
Nin-hez megint az én csapatomat ajánlom, annyi különbséggel, hogy Gaara helyett FNK Nidaime lesz és Yasamaru helyett FNJ Tobi-t akarok.
Beginner-re ITT van nin-es "végigjátszás".
EZ pedig Medium fölötti segítség. Kb. milyen csapatod legyen, milyen LW-ket szerezz meg, hogyan vidd World Map-ot, etc. Mondjuk egy kis angoltudás nem árt, de góóógle fordítóval is megérted.
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #7128 Dátum: 12 máj 02, 15:17:50 »

Mért ilyen nehéz lenyomni a peineket easyn ? Mert Már nagyon végezni akarok ezzel a szintel lw nem esik a dragonbone esett ki még a szint elején. nem fogok addig mediumra menni amíg a murasame nem esik.
Axel:
Erős Ninbe beginneren Egy Orochimaru (Ami a neo Soundban érhető el) Bármelyik nines Starter És Hát Nagato/Itachi etc.
jounin : Zabuza/Itachi/Deidera ezekből valamelyik kettő kagénak Chiyo megteszi (homokban érhető el) Summonak niibi Vagy Spirit Dragon
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7129 Dátum: 12 máj 02, 15:30:14 »

Hát igen, kérdezni mindig érdemes. Szóval, amit hozzáfűznék Laci kommentjéhez az az, hogy először döntsd el milyen típusú csapatot akarsz. 4 nagy típust lehet megkülönböztetni szerintem:

1. LS nin: lényege hogy minden ninja sok ninjutsut kap szintlépéseknél és a sealje 1 többnyire. A LS rövidítés ugyanis a low sealt jelenti, ezt lehet 4 szintenként egyel módosítani. Summon preferáltan rerollos, azaz azt segíti elő, hogy ha alacsonyat ütne a ninja újra pörgessen a random generátor sebzési értéket. Nagyon tág határok között mozog ez a típus, ami a sebzést illeti, de ennek van a leghamarabb esélye akármelyik ellenség ellen, ha jól van összerakva. Alacsony reroll esetén nem jön ki ugyanis a nagy előnye, rizikós addig.

2. LS tai: ez a tipikus critical-os csapat, cél az alacsony seal és a sok taijutsu. A low seal itt ahhoz kell, hogy legyen critical chance, ez max 50% lehet, persze egy HS ninja felszerelve legendary weapon-nel szerezhet crit chance-et, mint nálam a forbiddenes csapatban Kisame fnj. A criticalak a lényege, hogy a taijutsu egy bizonyos %-a hozzáadódik a sebzéshez. Pl: a ninja rendelkezik 400 tai-al, van 50% crit chance és 25% crit damage, ebben az esetben ha bejön a critical, akkor az adott sebzéséhez hozzájön a 400 tai 25%-a, azaz 100 tai, ami 50 sebzéssel növeli az adott támadást. Szóval viszonylag magas alapsebzés és egy kevés rizikó jellemzi. Summon jellemzően critical damage-es hachibi vagy más pl drill-beaked bird, de a sok tai miatt Fukasaku is közkedvelt.

3. Hybrid: FH (Firehydrant) nagy találmánya. Szerinte ez a leghatásosabb csapat. 3 LS és 3 HS ninja alkotja, summon tetszés szerint sok sebzéssel. Bővebben FH guide-jában olvashatjátok. Ott mindegyik stílust leírja és nagyon sok jó tanácsot lehet szerezni. Az impos main csapatom valami olyasmi akart lenni anno. Érdemes két HS fng-t választani, mert a róka 4. és 8. ütése végzetes, ezeket ők jobban kibírják, a 3. HS tetszés szerint. Summont többnyire úgyis az határozza meg, hogy mennyi chakra áll rendelkezésre.

4. Full HS: itt mindegy hogy tai vagy nin, mert a sebzés fix, mondjuk full tai esetén lehet egy olyan kombót csinálni, hogy summonnak Gamahirot kiszedni, mert ő ad tai-t, crit chance-t és crit damage-t is. Szóval elég magas szinten a csapat átmegy criticalos csapatba, de fix sebzéssel és a HS miatt lesz 10% nin és tai immunity valamint 60 endurance.

Dióhéjban ennyit erről. A másik ami szerintem a legfontosabb az Auto Accept team upgrade. Mindenképpen ki kell szedni. Sokkal több kihívást kap a csapat, ha megvan. Többnyire úgy hivatkozunk rá, hogy AA. Ha ezt látjátok erre kell gondolni. Tudom, hogy 15k ryo irtózatosan soknak tűnik, de megéri. Saját tapasztalatból mondom. Csak extreme végén vettem meg. Alt csapattal kiszedtem beginneren, és az első 3 nehézségi szintet 2 1,5 1,5 hónap alatt vittem ki. Beginner azért tartott eddig, mert AA mellett megvettem a másik drága upgradet is, ami 10k ryo volt. Ez a chakra+, véglegesen ad 10 chakrat a csapatnak. Érdemes easy végén kiszedni, de ha luna sword lassan esik, akkor beginneren is ki lehet szedni. A lényeg, hogy kell sok ryo gain, ryo bird és ne vigyétek végig a játékot, amíg nincs meg a 15k, mert lila róka rangon még AA-val is kevés a kihívás. Ami az LW-ket illeti (legendary weapon) beginneren egyértelműen luna sword a cél, amit érdemes easy-re továbbvinni. Easy-n Murasame, mediumon csapattól függ. FH guide-jában ezeket is megtaláljátok. Végül pedig nagyon fontos megtervezni a csapatot a következő nehézségi szintre előre. Megnézni kit mikor, melyik rangon lehet beszerezni, mennyi chakra áll akkor rendelkezésre, milyen elemű az ellenfél, ... Sokat tud gyorsítani a haladáson. Nevet  FH guide-ja: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=9888
Jó játékot!      
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 15:30:58 írta dexter6 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7130 Dátum: 12 máj 02, 15:44:20 »

huhh..  el is fáradt a szemem mire végigolvastam Nevet   
na szal   easyn már csak naruto csapat+roka vannak hátra :S   ott probálom murasamet kiütni de csak nem akar esni Szomorú     azt szeretném kérdezni,h FNG Itachi+FNG Sasori mellé melyik FNG lenne jó 3.-nak?  én yahiko/nagato közül gondoltam . mediumra már meg is van a teamem : annyi biztos h neo soundon kezdek (jirobo v sakon) Deidara miatt (kevés chakra)  és ahogy néztem eventet,eddig nálam jó a dei-hidan duo   Nevet
eventen kagénak ki lenne a legjobb? (3tail narutot gondoltam ) 
eventen megvan FNG Oro mellé Jiraiya is  és most épp Karakurába szenvedek Szomorú
a válaszokat köszi  elöre is
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7131 Dátum: 12 máj 02, 17:15:50 »

hát én a 4 arany rangú Kageból szemezgetnék Chiyo/Ebizou-Oro-Bee
fontos h arany rang mer ugye hamar beszerezhető és gyorsan fejlődik
3tail naru helyett inkább nidaime/shodaime
yahiko nem a legjobb FNek között van sajnos
ha crites kell akkor : Cho,Lee v Hinata esetleg kimi/sakura
ha nines akkor Rin-Nagato....

amúgy dex azzal egyetértek h murasame a legjobb LW-k egyike easyn, viszont továbbvinni én exp bladet mondanám
a +91%xp nagyon adja és mediumon gyorsan ki lehet szedni BAból az LWket amikkel már lehet haladni és a lvl fontosabb mint amit a mura tud adni de ez magán vélemény

egyébként lehetne csinálni egy arany rangú tai immun csapatot sztem, csak se kedvem se energiám nincs rá Nevet
110CH lenne elvileg ugye karakura előtt és addigra ugye az összes ország nyílna szóval kb minden táp LWre lehetne esély (AT-OW hard+on igazán erős)
Jirobou 0CH - FNG kimi (400asa tai immut ad) - X - Kimi J 0 CH - Kimi CS2 15 CH - X - Ninkame 8CH
ez testvérek között is 33+X CH Nevet ide belefér egy 35+26 Oro+Bee kage
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 02:45:52 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7132 Dátum: 12 máj 03, 15:18:43 »

Ha már tai immunos csapat vörös rókán: FNG Hinata- 1T Naruto- CS2 Sasuke- starter Kimi- CS2 Kimi- Juugo- NinKame
CS2 Kimi-nek 54% tai immunja van HS-en, úgy hogy még NinKame nincs is számolva. Juugo 14% tai immun és starter Kimi 20% tai immunt kap.
1T Naruto és CS2 Sasuke 11% tai- és nin immunt kap.
FNG Hinata 800-asa 15% tai immunt ad. FNG-k közül a legtöbb.
1T Naruto és CS2 Sasuke helyett akár Hinata és Hiashi is lehetne. Hinata 30% tai immunt kapna (ab+combo), Hiashi 15%-ot. De jóval gyengébbek, mint a két jounin és nem kapnak nin immunt (csak a HS végett).

Nálam nem sok változás van. A kiszemelt LW-k nem akarnak kiesni, de Zweihander ma 3x kiesett... Legalább kage-nak vettem statot.
Mikor érdemes nekivágni AT-nek? Nem akarok WE-t pazarolni, inkább LW-zésre költöm.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7133 Dátum: 12 máj 03, 16:58:51 »

amit én felvázoltam az ugye arany csillagra lett tervezve
piros rókára 140CH van :
FNG Hinata - FNG Kimi - Hidan J - Kimi J - Kimi CS2 - Hidan Kage - Nin Kame
ez 10+10+20+0+15+33+8=96 mindösszesen, mégis sztem hatékonyabb mint amit felvázoltál
hidanok ugye 33%tai immu , hinata 15 ,  Kimi 10 , kimi jouninok pedig 30 + a summon
asszem elég ütős Nevet a 2 fng közül az egyik helyére megintcsak lehet rakni Juugot az belefér, és akkor CS2 kiminek nem 30 hanem 44 az alap tai immuja, mivel ez egy eléggé TAIos csapat lenne én LSre vinném és akkor critbe is ütnek

de ezek csak tervek, megcsinálni nincs az-az isten Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7134 Dátum: 12 máj 03, 20:36:52 »

Már akartam mondani, hogy Hidan jounin kimaradt arany rangból, kage csak aka templom közben fér be az meg már vörös róka. Az ötletek jók, de nem tudom ki lelkesülne érte. Nálam van már 2 csapat, bőven elég. Eventeket is leginkább ezért skippelem. Kinek van kedve 3 csapatot futtatni. Nevet
Laci én rád várok, hogy lássam milyen szint kell aka templom ellen, szóval ebben nem tudok segíteni. Még egy darabig biztosan nem fogok próbálkozni. Legalább 2-3 ütős lw kéne nekik, és az már talán ellensúlyozná az fng hiányát.
Main kezd beindulni. 2. fnk berakása óta csak esett a team xp, most meg már majdnem 7k. Ráálltam az anguirel kiszedésére velük, van rajta 20% crit damage, jó lesz Tsunade-nek. Más nagyon nálam sincs. 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7135 Dátum: 12 máj 03, 22:49:02 »

arany rangon nem éri meg Hidan J mer a tai immu az a 800as abból jön, akkor már inkább Tobi akinek ugye a 400asa adja valamint a legjobban fejlődő Jounin

én így is 3 csapatot viszek Nevet ezért nem vágok bele egy 4.be, amúgy arany csillag/vörös róka helyett akár bronze medalra is lehetne tervezni vmit, csak az még idegőrlőbb Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7136 Dátum: 12 máj 04, 14:53:56 »

Tényleg, csak a 800as abja ad tai immunt, szóval arany rangon hasztalan. Alt csapattal benéztem aka templomba csak úgy poénból, első 2 küldetés ment elsőre, de Itachi bukta volt. Nem is próbáltam többször. Majd 2-3 szint múlva megnézem ismét. Legalább napi 60-70 kihívás körül jön velük, ez már biztató.
Naplózva

UchihaShaw
Újonc
*

« Válasz #7137 Dátum: 12 máj 05, 11:16:00 »

Srácok lenne egy újabb kérdésem az lehet hogy alacsony rangon megéri megtámadni a magasabb szintű játékosokat? :DDD úgy vettem észre  hogy több tapasztalatott kaptam azzal hogy egy arany rangú elvert mint ha 1 simát győztem volna le ez lehetséges ? : ) de az is lehet hogy elnéztem valamit :DDDD
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 11:18:50 írta UchihaShaw » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7138 Dátum: 12 máj 05, 18:27:51 »

Dex a te akciódat olvasva gondoltam én is próbálkozok. Első nekifutásra Kakuzu-ig jutottam, pontosabban fogalmazva Kakuzu-t is bevertem csak elfogyott a WE. Kage még csak nem is harcolt... Remélem a végére elég lesz 33lvl körül a team Nevet
Mondjuk Kisame és Sasori szépen megfognak akasztani hála a víz és szél elemüknek... Gyűjthetem a ryo-t az elem váltásokra.

Statok terén kage-nak sikerült megvennem a 2.-at. Már csak 3200 ryo hiányzik és belefoghatok a 4. körbe... Mosolyog

UchihaShaw: persze, hogy lehetséges ugyanis a csapata magasabb szinten volt. Tegyük fel a veled azonos rangúak mind 10-15lvl között mozognak, ameddig egy aranycsillag 20-25 között. És mivel sikerült elverni valamelyik ninja-ját több exp-t kapsz. Én is szoktam kihívni olyan csapatokat akiktől kikapok, de a fejleszteni kívánt ninja 20-40exp-t kap.
Viszont van két hátránya. Az egyik (a nagyobb) hogy summon nem fejlődik, a másik, hogy kevesebb ryo-t kapsz. Nálam ez nem számít, mert teli vagyok + x% ryo gain-os cuccokkal.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7139 Dátum: 12 máj 06, 09:28:21 »

Na kérem, gyors helyzetjelentés: Alt csapat elért a Kyuubi-ig, szóval most van a pause, és erőteljes pénzgyűjtés.. azt még meglátom, hogy a ch+-t is kiütöm-e, vagy csak az auto acceptet.. könnyen megeshet, hogy a ch+ marad easy végére, anélkül is meg lehet lenni (számolgattam, anélkül tm-fng-fng-kabuto-konan-nidaime-fukasaku lenne a csapat).

Fő csapatnál semmi változás, Spirit Dragont fejlesztgettem, a WE-t pedig az Arachne Bow, Revive Armor, Garuda trio kiütésére költöm. A lava spear és a golden axe már kiesett Itachiból és Deidaraból >_>"

Szerk: Impo csapat pedig a következő lesz
Itachi fng (ls) - Tsunade fng (hs) - Starter neji (hs) - Guren (ls) - Starter Gai (hs) - Fnk (Minato-Kabutomaru közt vergődök) - Shima
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 09:36:56 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 474 475 [476] 477 478 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins