renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6315 Dátum: 11 máj 22, 08:42:10 » |
|
Örömmel látom, hogy a gyökér prémiumosok ismét a kezdő combokra építenek, aztán majd leshetnek, mikor váltani kéne a csapatot, és minden erejük elszáll... Dexter: ha végig jön a 3x-os energy, akkor szerintem gyorsabban vége lesz, mint az előző eventnek (harmadolódik az idő, és ~3-4 hónap sima energyvel, normális csapattal a Medium). Bár azért 25-35 szint fele már érződni fog az FN hiánya, de szerintem ez nem fog senkit se olyan nagyon megütni. Amúgy igen, 100 euro a limit ezen az eventen is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #6316 Dátum: 11 máj 22, 14:30:20 » |
|
Jah dex mint korábban írtam river az uccsó country szal gyorsban le akarom csapani a legolcsóbban... A non element ellenfelek ellen megy az alap csapat a többire jó lesz kabuto sasorival... Most mek majd meg lesem gobit hátha ki tom szedni.. De biztos nem jön össze sztem. Amúgy dex most is csak 100euro lesz ahogy olvastam én is szal majd csak jövő héten vehetsz újra energyt :S 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6317 Dátum: 11 máj 22, 16:16:20 » |
|
csak regeltem az eventre  1,5 óra alatt tired  felraktam egy operát, így a firefox,chrome,opera trión vagyok belogolva a 3 csapattal , amúgy az vicces h a naruto energy 1x, szóval lesz szenvedés emiatt sztem extrémen még mindig csak a naruto teamet tápolom, remélem nemsokára bírnak karakura végével, lw nem esik hardon hinata szépen halad má 7es camperrel nem esik a murasame, de sebaj má 5,5-6k ryonál tartok  beírtam basherbe mennyi az esély, és 3%, ha nidaime kap FSP-t akkor 20 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6318 Dátum: 11 máj 22, 16:20:17 » |
|
Ha-ha-ha, akkor se vennék energyt, ha 1 euró lenne 100 WE. Sohasem voltam annak a híve, hogy fizessek egy olyan játékért, amit online játszom. WoW-al nem játszom, de az talán kivétel lenne, bár lehet elvből nem játszom azzal sem. Narancs rangra léptem én is, de már team 8 is megállít, így marad a várakozás a csodára. Ma eddig 4 kihívást kaptam, nem hiszem hogy sokat fog ez változni, bár tegnap lefekvéskor 71 összejött, de annak a nagy része szerintem még az elején jött, chouza előtt. Nekiálltam itachit fejleszteni, igyekszem olyan csapatokat keresni, ahol egy szél elemű fng van elöl, de 4-6 xp jön csak, ha a reroll bejön.
Alt team 3. country lost inspectors-nál akadt el éppen, marad ott is a fejlesztgetés és ryo gyűjtés, ryo bird végre elérte a lvl 5-öt, így már 4 ryo jön győzelmenként.
Main lépeget, de kicsit belassult a dolog, WE újra lw-zésre megy, de most visszamentem levantine-hoz. Előbb-utóbb csak kiesik, az pedig elég nagy löketet fog adni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6319 Dátum: 11 máj 23, 15:58:47 » |
|
wtf?? nem ad energyt? mivaan >< jaj pedig mentem volna most Peincit megnézni h le tudom-e győzni...hehh mennék már easyre :S mondjuk addig még nagyon sok van de most leblokkoltam...nagyon kellett volna a WE, mentem volna még a bijuu islandra  nha majd 2 óra múlva... :S am láttam egy Naru kaget -Heroic- azt milyen módban lehet megszerezni? Hard vagy forbidden?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6320 Dátum: 11 máj 23, 16:05:14 » |
|
Egy Naruto FNJ-t láttál, azt pedig Hardtól lehet megszerezni. Eventen haladgatok, már beújítottam a végleges formációmból két embert, most gyúrom őket picit, aztán megpróbálkozok a Battle Arenaval, hátha sikerül végig vinni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #6321 Dátum: 11 máj 23, 16:53:55 » |
|
Eventen végre elértem Juugo-ig, illetve, Mainnel már Ryo Birdnél vagyok Wind Countryba. Altal a Peinekkel szenvedek. Ez az event el tart majd biztos egy darabig, mert hát, ahogy eddig nézem a topposokat, még senki sem vitte át Water-t.:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6322 Dátum: 11 máj 23, 18:08:33 » |
|
renato:  jó tudni  nekem kell az a Naruto  am letudva az Aka temple  most otherworld van de inkább visszamegyek LW-zni ^^ annak több értelme van  meg hát Jirayiának kell majd a ornado edge mer a 800as lassan fog gyűlni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
 |
« Válasz #6323 Dátum: 11 máj 23, 22:30:29 » |
|
Main teamnél inkább bele kezdtem a river country kitolásába nem vacakolok gobival elég esélytelen :S Dante: mien a witcher2? Én most szedem torrenten de lassan jön :S kipróbáltam a fable 3at valami nagy csalódás :S Jó game lenne de csupa bug... Jah és kérdezted meik Fnk lesz nekem. Eldöntetett: Tsunade. Dex a main teamnél ezt írja: About 152 matches received so far today. Your team is fatigued! Sztem kicsit bebugolt a számláló vagy nem tom... Elég érdekes érték  Én is csináltam egy event csapatot az aréna végéig jutottam naru csapatnak nem volt energyje kitolni... elégé összevissza csapatom lesz a fun kedvéért csak.. Hibrid lesz az bistos. És kiba lesz a 2. fng. A klánból kiraktam pár embert mert a online idejük: More than a week ago volt és amúgy is kicsik voltak majd szólnak ha valami van.. Nem tudtam meg hívni se miattuk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6324 Dátum: 11 máj 23, 22:52:25 » |
|
 én maradok az AL, Dragon Age duettnél  se a fable, se a witcher nem vonz eventen csak funolok én is  de hülye csapatom lesz sztem : trans neji, chouji, vmi fng (lehet akit először verek le) drunk lee, 6 gate gai, vmi kage , sztem gobi summon amúgy ez 3xes energy vicc, eleve eldöntöttem h LWzek keményen mer a naruto team úgyse tudná tartani a lépést és az AEből jön majd elég xp  amúgy werytas 152 nem egy vészes szám  (vagy csodálod hogy olyan sok?  ) amúgy nemtom eventen meik countryval kezdjem, mer pl ryo bird tuti h feles, sztem xp-s lesz extrémen, hardon megy a lazulás, majd ha végre sikerülhet akkor nekiesek keményen karakurának camperrel semmi siker murasame terén, de legalább má 6,5k ryo+
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
 |
« Válasz #6325 Dátum: 11 máj 23, 22:58:31 » |
|
Jah kissé csodálkoztam az állandó 70-80 mellett mit keres 154... Mindegy meik countryban kezded sztem ryo bird alap sokkal többet ér mint a xp kutya. Nekem is sokat dob impon a ryo madár! Amúgy dragon age jó cucc de a 2. része igazi illuzió romboló ha a 3. rész a rendes folyt visszatér az rpghez akkor játszok vele amúgy meg csak meg lesem jutubon a történetét max. Az AL az meg mi? Nekem az ArchLord jutott eszembe ami egy mmo.. Én a Mass3at várom meg a Skyrm-t : D Szeretem az RPGket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6326 Dátum: 11 máj 23, 23:25:06 » |
|
eventen sztem felesleges a ryo bird, 2 óránként jön 20 ryo+ilyen mennyiségű meccsnél sztem lesz elég ryo mindenre valamiért sose voltam híve a madárnak, kono trió+200as abok inkább bejön (nyílván messze nincs olyan jó, de instant cucc és lwzni is lehet) jaja Archlordozni szoktam  és hát igen a DA2 egy konzolra lebutított valami lett  ami messze elvesztette a baldurs gates feelinget, mass effect nem jött be sajnos  de elvileg lesz új Kotor is ami remélem már nem fog cinkelni a gépemen  addig is marad az hogy olvasom a dragon age könyveket+újrajátszom az egyet kismillió 4edjére  mondjuk mivel nekem megvan az eredeti vicces addonokat lehet letölteni  (pl csináltak hozzá anime skineket és egy bleach missiont  ) - yondaime kb tökéletes választás volt 2. FNJnek megint minden (kivéve a shinigami) rewardot hoztam vele kb 5 percnyi ladderezéssel  így szép lassan jön fel a többi ninemre  már 23as:P extrémen karakura done  a 3FNGből max 2 lesz bent egyszerre mer nem fér be mindenki  viszont nem hagyhatom hogy bárki is lemaradjon  3db 800ast be is újítottam  szóval ennek is megvan a fele  valamint 2kör statot is vettem már amúgy kb mennyi szint kell h ATt kivigyem? vagy legalábbis nektek mennyi volt? te hogy állsz dest?  most épp előrébb vagyok  bár hamarabb is jöttem át  kiváncsi vagyok ki viszi ki előbb (a hibriddel neked több esélyt adok, de már én is alakulok)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 24, 00:15:20 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6327 Dátum: 11 máj 24, 00:54:21 » |
|
About 104 matches received so far today. Your team is tired. Nálam ennyire futotta ma, még megvárom, hogy akik szintlépés közelében vannak, azok lépjenek egyet, utána elpazarlok egy kis WE-t deidarára, hátha beadja a kulcsot, ha nem, akkor vissza levantine-hoz. Holnap vár az első vizsga, nem érzem magabiztosnak a tudásomat, pedig tanultam rá rendesen, ahogyan szoktam. Alt team hozta a formáját és exhausted lett, velük fejlődés alatt vagyok és ebizoura gyűjtök, még pár szintet lépnek, és akkor próbálkozom újra a 4. countryban, earth az, kankurot villámra átrakom majd, lw meg vissza kabutora. Madárka szépen lépeget náluk, bár golden axe elférne, ha esetleg sikerülne átmenni arany rangra. Eventen megyek én is birdy-ért, egy kis plusz ryo sohasem árt. Napi 240 nem olyan sok, főleg mert mind2 végleges jouninom másik faluban van, a tax meg még elég magas, inkább abokra spórolok, mint plusz kidobásra, pedig egy kis sneak attack elférne kabutonak és itachinak. Ita milyen lassan képes fejlődni tsukyomi nélkül, hihetetlen. Bezzeg ino már lvl8, még arénában vagyok velük, valamiért nem voltak képesek legyőzni önmagukat (team 10), elég kevés a staminájuk. Majd holnap megpróbálom újra ha kabuto lép 1-2 szintet. 46 kihívás jött ma eventen, hát ez nem valami bíztató, de mivel nem az elsőségért hajtok, így szódával elmegy.  Oyasumi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 24, 00:56:03 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6328 Dátum: 11 máj 24, 05:08:22 » |
|
Szép jó reggelt mindenkinek. 3 gyors kérdés így reggelre felétek: Gainak megéri-e megvenni a 800-as képességét? Marha jónak tűnik (főleg a 15% tai immunity), de az a -40 stamina marhára nem szimpatikus. Van neki egy fresh soldier pill berakva, aminek a hatása lényegében így semleges lenne.. Ha átjutok mediumra, akkor a főcsapatomban azon gondolkodok, hogy Itachit + Nagatot át kéne raknom high sealesre, mivel már easyn is elég szivatós volt a helyzet amíg nem volt meg a Nibi, hogy rerollt adjon. Mennyire javasolt HS-re átrakni őket, hogy biztosabban sebezzenek a "talán nagyot üt, de lehet nem" helyett? 3: Alt teamnek, akik high sealesek melyik LW-t javasolt kiütni? Én a Murasame-t néztem ki magamnak a stamina miatt, de várom a javaslatokat  @Negritis: Egy jótanács, nem kell ennyi smiley
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 24, 05:10:51 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #6329 Dátum: 11 máj 24, 06:39:23 » |
|
Hát, nekem mainnel semmi változás, altba tegnap olyan bugot kaptam, hogy Chiyo volt Oro helyén.  Eventen már Zabuza és Hakunál vagyok, de szerintem még ma kinyírom öket, ha hazaértem.  És az Fng még mindig Lee lesz szerintem, bár Eventbe most még elég gyengécske. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|