-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6300 Dátum: 11 máj 21, 16:11:19 » |
|
rákell klikkelni arra a feliratra h kérni kell és csak akk tudsz választani a lehetőségek közül.... nekem az elején a nevet nem engedte megváltoztatni pedig a szabályoknak megfelelt... azé figyelj a szabályokra dexter, 2 sor meglegyen nem akarunk eltiltást, ugye? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6301 Dátum: 11 máj 21, 16:13:26 » |
|
Nos emberek ebben a pillanatban akartam beírni, hogy gratulálok 12 oldalon mindössze 1 darab hozzászólást kellett törölnöm. Kellemes meglepetést szerezve ezzel nekem. Nem tudom, hogy Aes mennyit irtott innen... ennek ellenére gratulálok nektek. Így tovább!
Dexter a hozzászólásodat meghagyom, de ezzel együtt már 2 törölt hozzászólásnál vagytok:P
Kedves leszek elárulom 15 oldalon általában 10-15 hszt szoktam törölni. Mod Moderátor kék szövegét azért nem kéne törölni Dexter:P Bátor dolog volt még, ha véletlen is volt:P
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6302 Dátum: 11 máj 21, 16:20:00 » |
|
Bocsánat, de éreztem, hogy módosítani fogom rövidesen, ami meg is történt, a 2 sort így pedig már elérte. Szóval hát elkezdődött a 4. event, mindenkinek sok sikert kívánok! Bár én csak az fng-ért szállok harcba. Vagy rock lee vagy kiba lesz az, akit viszek a main csapatba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #6303 Dátum: 11 máj 21, 16:54:51 » |
|
Igen, elkezdődött az Event, sok sikert minden kedves játékosnak! Mi(Én, Jiijo) elkezdtük amint indult az Event, nagyon vártuk már! Rock Lee Fng-ért megy a harc a sima csapatomba.  Ez a sok energy, a napi 100 ryo nagy lelkesedéssel tölt el, csak még annyi kérdésem volna, hogy valaki leírná nekem azt, vagy adna topicot ahol leírják azt, hogy melyik szinten mennyi chakrám lesz maximum? Csak mert szeretnék egy csapattervet készíteni, ami így nézne ki egyenlöre : Jirobou, Lee fng, Tsunade fng majd késöbb, Cursed Jirobou, Cursed Kimmimaro, Killer bee kage, sumonnak meg Nin-Kame.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6304 Dátum: 11 máj 21, 17:15:38 » |
|
Itt le van írva melyik szintre mennyi chakrát kapsz. Amúgy ha megengedsz egy kritikát a csapatodhoz: szerintem nem a legjobb választás, KB kage elég gyenge, a jounin forma veri. Kimimaro pedig a Juugo-s combo nélkül nem a legjobb karakter. Szerintem a következő csapatot próbáld: Jirobou(trans)-FNG-FNG-Killer Bee-Jirobou(jounin)-Orochimaru/Jiraiya-Gobi -> ezt csak akkor, ha ragaszkodsz Jirobouhoz. Sasuke(BA)- FNG-FNG-Naruto(1 tail)-CS2Sasuke-Orochimaru-Gobi -> ezt még asszem Negritis használta múltkori eventen, magyarok közt első helyen fejezte be, összesítve meg asszem 21. lett. Berserk Naruto-FNG-FNG-Naruto(1 tail)-Cs2 Sasuke-Jiraiya-Gobi -> ezt pedig szerény személyem használta, elég jó csapat, lv29 felé voltak a ninek, mikor befejeztem az eventet. Valamint Dexter múltkori event csapata is jónak tűnt, csak ott már a kagéra és a summonra nem emlékszem  de szerintem így is van jópár választási lehetőség 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 18:03:11 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6305 Dátum: 11 máj 21, 17:16:45 » |
|
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=6591 itt megtalálhatsz mindent, ami a chakra haladást illet, még az is le van írva, hogy mennyi chakra lesz akkor, ha nincs chakra plus upgraded, de most van eventen. Szóval a 2. táblázatod nézd.  Még valami?  Már megvan az első premiumos is, a csávóka már most narancs rangon van. Nem vagyok meglepve, hogy team gai és gai drunken lee kombóval megy.  Nyomott vagy 60 sneak attackot. Hát beelőztek, de azért bepostolom én is. Az az event csapat valami ilyesmi volt: chouji 17 ch(HS), fng sakura (HS) és fng chouji (LS), gaara shukaku chan jounin (LS) deidara (LS) és naruto 3-tail, gobival, kage lehetett volna erősebb is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 17:19:13 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #6306 Dátum: 11 máj 21, 17:28:45 » |
|
Köszönöm a segítséget! Akkor azt hiszem kiépítem a Gobis csapatot, melyet Renato ajánlott, azt is köszönöm. Most akkor ez a dolog, hogy 3x Energy-t kapunk, ez hogy van? Akkor nem 60 Arena Energy-t kellett volna kapni nekem egy kis ideje?  Remélem befejezem időben, amint elmondják, mennyi idő van még, mert szükségem volna Lee fng-re. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6307 Dátum: 11 máj 21, 17:38:21 » |
|
Alapból 10 arena energyt kapsz, helyette jött 30. Hát a kezdésem nem volt rossz, el is értem gyorsan, hogy ne nagyon hívjon ki senki. Éreztem én, hogy néha egy gyengébb kezdés több kihívóval jobb, mint egy erős kezdés kevés kihívóval. Itachi még mindig lvl 1 ahogy chouza is. Maradt a csapatnév Deedee eventen, ha valakit érdekel.  Az hagyján, hogy valaki premiumozik, de hogy már egy lwt is kiszedett az azért már pofátlanság. Én karinig jutottam, el leszek egy darabig azt hiszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 18:14:19 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6308 Dátum: 11 máj 21, 18:33:26 » |
|
Egy kicsit most meg vagyok zavarodva ezzel az eventtel kapcsolatban. Igen, ez az első eventem amiben részt veszek, szóval lenne pár kérdésem  Azt olvastam, hogy NE a fő accountot reseteljem, így csináltam egy új accountot, amit össze is kapcsoltam a MoonTiger accounttal, kiválasztottam a starter fng-t, amit megkap majd a fő csapat amikor kivittem az eventet. Viszont itt az első kérdésem.. csak az az 1 fng van kezdésnél? Mivel easy módnál is már 2 fng-m van, szóval mediumon 3 kéne legyen (2 kezdésnél + 1 a legyőzése után), vagy én értettem félre valamit az eventhez csatlakozásnál? Előre is köszi a felvilágosítást =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6309 Dátum: 11 máj 21, 18:39:29 » |
|
Nem azt kapod meg amit az elején választasz, hanem azt, amit legyőzöl  Amúgy nem tudja senki sem, hogy miért döntött így Udon, de csak 2 FNG lesz ezalatt az event alatt minden csapatba... bár szerintem ez egy leküzdhető probléma, BA geninek közt van olyan, akivel lehet ellensúlyozni ezt a kiesést (gondolok itt olyanokra, akik jó combokat kapnak).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6310 Dátum: 11 máj 21, 20:16:34 » |
|
Áááhá, akkor kezdem is újra az event csapatomat  Felállásokat szívesen várok, hogy milyen csapattal lenne a legegyszerűbb, gondolom egy taijutsus csapat lenne az ésszerűbb, ők nem annyira vannak kitéve a random faktornak. A másik kérdés a sima játékkal kapcsolatos. Most elakadtam az As If Real (Yondaime Hokage) résznél Otherworldben, szóval farmolok kis Murasame-t amíg fejlődik a csapat. Na de a kérdés, hogy a Naruto csapatot ilyenkor még érdemes fejleszteni? Régen volt a beginner mode, és marhára nem emlékszem, hogy ha a main csapat végzett az Otherworld-del, akkor Naruék is végig kell-e menjenek, vagy rögtön mehetek a Naru csapat ellen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6311 Dátum: 11 máj 21, 21:30:50 » |
|
Miután legyőzted a naruto csapattal peint elvileg utána lezúztad velük az otherworld-ot is, szóval onnantól nem kell már őket fejleszteni. Habár a hp-juk le van fixálva, minél magasabb szintűek, annál nagyobb a sebzésük, szóval jobb alacsonyabb szinten tartani őket.
Main teammel eljutotam deidara-ig, de esélytelen. 2100 hp element nélkül és 80-120 között csapkod. Te hogy a búbánatban jutottál túl a 4. countryban az ugyanilyen aka tagon Werytas? Minden lwt a két legerősebb ninja-nak adtam, de nem néztem végig, mert mire bee-hez jutott a csata, a 3 genin és kurenai mindössze 4 ütést tudtak bevinni, az úgy 400 sebzés volt, 1700 hp a maradék kettővel meg reménytelen. Szóval mi volt a trükk? Csak mert szintekben vagyok ott, mint te, max geninek kicsit gyengébbek. Reroll miatt sikerült neked?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 21:40:22 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6312 Dátum: 11 máj 21, 21:39:16 » |
|
Na, találtam egy jobb csapatot, 35ös szinten, mindenkinek +10 stat ponttal, 3-3 Robusttal és Freshsel, 15ös Gobival 4% feletti esélyem van a Kyuubi ellen. Viszont az indulás 'aszottul gyengére sikerült, sajnos a legratyibb kezdő combok egyikét fogtam ki, de legalább nem lesz később tax problémám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #6313 Dátum: 11 máj 21, 21:58:56 » |
|
Én dex a két jouninak és kagénak adtam az lwket. És meg vettem az 50es és 200as abokat is nagyrészt. Néztem hiába gyűrtem le naru csapattal gobit elég esélytelen a fő csapattal :S Pedig karinnal a csapatban az elementek is elég jók. Mindegy fejlesztgetnem kell a csapatot  130akat is csap simán a gobi lol... Eventen nem tom, hogy kéne-e indulni van már bőven elég fngm 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6314 Dátum: 11 máj 21, 23:45:56 » |
|
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha karint akarsz akkor miért kezdted el fejleszteni kabuto fnj-t Werytas? Nem igazán látom át, vagy uccsó ország ellen jobb az elementje és nem akarsz potya 800-at kiperkálni elementváltásra oda-vissza? Mondjuk nem olyan hülyeség, kisame elementje nálam vilám, ami pont jó lenne earth ellen az lesz az uccsó és godaime ellen is. Bár mivel danzou elementjét amúgy is váltanom kell, és még arany ranghoz is gyengék, így inkább fejlesztem őket változatlan felállásban. Event kíváncsian várom mitől is lesz gyorsabb, se lw se 3 fng a végére. Alapból lvl 34+ csapat kell majd, easy event kb 2 hónap volt, most nem kétszeres, hanem 3-szoros energy refill, de akkor egy csomó plusz energyt kaptunk 1-2 naponta meg ryo boostokat. Szóval kb ugyanaz a helyzet most is. Szerintem ez is kb 1,5-2 hónap lesz, persze premiumosoktól függ. Van megint limit nekik? 3rd eventen heti 100 euró volt a limit emlékeim szerint. Mára asszem ennyi. A mai nap egyetlen pozitívuma, hogy alt team ismét exhausted lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|