-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6285 Dátum: 11 máj 20, 01:58:00 » |
|
lol, garuda is kipottyant nekem most !  majd hnap megnézem, h mennyi esélyem lenne így már, de most aludnom kell!!! eventen most először komolyan akarom venni és megnyerni a magyarok közti versenyt ill. a top 30ban lenni, mert eddig vhogy nem számított a dolog 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6286 Dátum: 11 máj 20, 08:54:58 » |
|
Grat Dante, úgy érzem most már csak napok kérdése, és sikerülni fog, szurkolok.  3rd eventen komolyan vettem, úgy lettem 26. azt hiszem ezzel a 3. helyen voltam a magyrok között, a reroll nem jött össze sokáig, már sokkal korábban végeznem kellett volna. Most nem tervezek ilyen pörgést, csak egy jó LS crites fng beszerzését main teamnek, illtve megnézem, hogy ez a kiötlött csapat mennyire lesz jó majd alt teamnek easy után, csak 2 chakra különbség lesz a két csapat között ha bejön, az viszont pont azt jelentené, hogy csak aka után lenne teljes a csapat. Hmm... Lehet, hogy egy cserét eszközölök majd, aka szivatós tud lenni, ha nem megfelelőek az elementek, vagy szimplán nem jönnek a rollok. We will see. Szép napot mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6287 Dátum: 11 máj 20, 12:21:51 » |
|
nah volt pár sikerélményem a napokba  extrémen kiesett a main gauche (tom h nem sok, de most még köll) épp a comapunchert(ez se nin-reroll item  ) próbálom kiütni, legalább jön közbe xp yondival nem nehéz hozni a ladderen a dolgokat hardon kiesett a Bolt Blade és kevesebb mint 1 hónap alatt megvan az fnj  valamint karakurába vagyok, és má csak a summon kell(AT után fér be csak) meg Tsunade szandi helyett, de ő is csak karakura után szóval még van rá időm beraktam a konotriót hogy hinata gyorsabban fejlődjön meg lassan megveszem nekik a 200asokat h jó legyen  valamint megpróbálom kiütni a sirens wish/dragonbone duóból vmelyiket és akkor a ryo is szépen fog csorogni(lehet h minden ryos cuccot kiütök ha szépen potyognak - gondolok a minerva robe, gil sword és golden axe 3asára camperen nem esik a murasame  de sebaj nidaime má 27es  , ha eléri a 35t murasame előtt akkor leverem a kyuubit vagy ha összejön végre a 10k ryo akkor is nekiesek próbálgatni mondjuk így h jön event lehet hogy a camper csapaton is változtatok annyiban, hogy 2fng-1fnj lesz bent a hardos event után, és ha ezt eldöntöm-kiszámolom akkor lehet a kyuubit hanyagolom is a kövi eventig, és ch+al maxos csapatot állítok be, és ha jön az eventes fnj akkor lecsapom a kyuubit a +10ché hogy beférjen még csak 4,7k ryo van szal van időm dönteni nem biztos hogy a mostanira rámegyek, előzőn meglett a magyar 1. hely, de stresszes volt és inkább a 2 mainnel haladok, valamit egyik se igényel új fng-t, camperen meg szimpátia alapján vannak az fnek ( jira>minato>naruto  aki érti az nézni is a sorozatot  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6288 Dátum: 11 máj 20, 12:50:13 » |
|
Egy rövid kérdés: az aki még nem vitte ki a hard módot, az tudja majd alacsonyabb rangokon használni a hard eventen kiszedett fnj-t? Csak mert én nem látnám értelmét, hogy olyan camper csapatok, akik sohasem mentek beginneren túl, azok az eventnek köszönhetően olyan ninjákat szerezzenek, amiket mások több hónapos nehéz küzdelem árán érnek el. Érthető mire akarok utalni? Vagy ez csak engem zavarna? Tudom ez sokak dolgát megkönnyítenék, de nem tartom igazságosnak. Pl egy hard team két fnj-vel, és hasonló dolgok.
Main csapattal ráálltam a flametongue-ra, magma sword még nem farmolható, ronda kutyusok miatt. Instant kill kiüti bee-t, kurenai meg danzou páros nem elég erős hozzá, pedig kevesebb hp-juk van, mint a leftover guardiannak. Azért lassan eshetne már valami, golden axe óta semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #6289 Dátum: 11 máj 20, 13:21:51 » |
|
nem tudom, én azt is remélem hogy már hardos event nem lesz, hanem még egy beginneres  az a legjobb vagy az is bizarr lenne, ha csinálsz egy tök új beginneres csapatot, ahova átküldöd az FNJ-t, és +40 stat ponttal zúzol ráadásul az első beginnereden...szal remélem nem lesz ilyen...  nah beindult ez, 3 nap alatt két jó LW, ez első nap kijött... már meg is van a 4 resetes LW-m: Chaos Blade - Murasame - Moon Chaser - Recovery Blade...már csak temp LW-ket kell szedni, meg beverni ezt a 4 rohadékot...XĐ szerk: dejó, alttal meg esett a bolt blade...megyez nem kicsit, csak haladni is kéne néha 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 20, 13:31:44 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6290 Dátum: 11 máj 20, 14:11:06 » |
|
Jó neked Grandpa, nekem 'aszik kiesni a Zangetsu és a Chaos Blade is... pedig már jó 2 hete csak azokat farmolom, de semmi haladás nincs, csak Chiyo húz el a többiektől... (nem mintha baj lenne  ) Amúgy igaz, ez a hardos event eléggé unfair lenne... remélem nem csinálja meg Udon, vagy legalább valamit variál, hogy hard alatt senkinek se legyen elérhető az átadás, vagy valami ilyesmi... még az lesz brutál, ha Impossible Event lesz xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 20, 14:12:18 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6291 Dátum: 11 máj 20, 16:20:06 » |
|
Hát igen, eléggé idegesítő lenne, hogy ha egy kezdő beginner-es FNJ-t kapna. Mi (akik hard-on vagy afölött vannak) kemény munkával eljutottunk odáig, hogy megszerezzük az FNJ-nket, a kezdők meg egy event-ből megkapnák... Ez szerintem mindenkibe felháborodást keltene, egy imp event-ről nem is beszélve (én "tisztességesen" akarom megszerezni az első FNK-mat  ). Renato: hányas szintű nin-ekkel próbálod a Zangetsu-t megszerezni? Persze nekem nagyobb lvl kell majd, mert a team-ed föld elem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6292 Dátum: 11 máj 20, 16:27:01 » |
|
Guren 18, Konan 30, Chiyo 33, Nibi 11, de Chiyo mikor 30 lv volt, akkor már simán tudtam vadászni. A summonnak köszönhetem a legtöbbet, mert Konohamaruknak is ad egy 40 körüli sebzést, valamint gyakran Konannek is bejön a jó reroll, így van, hogy Guren befejezi a mérkőzést. Személy szerint én ha FNKt lehetne szerezni nem indulnék, már csak azért se, hogy tisztességesen vigyem ki a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6293 Dátum: 11 máj 20, 16:27:13 » |
|
Nem mintha most akarnék FNJ vagy mind1 de egy ilyen event hogy működik? most látom mediumosoknak van szal beginneren nekem tök mind1 csak érdeklődöm  am ha lehet pls támadjatok megin mert feleznem kell Jiraiyát :S köszii 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6294 Dátum: 11 máj 20, 16:56:48 » |
|
Werytas nálad mennyi kihívás van naponta kb teljes csapattal? Most tartok olyan 70 körül, pedig reggel 9 óta fent vagyok kb 2 óra szünettel. Alt team ennyi idő alatt ismét exhausted, csak ezért kérdezem, mert ha nálad több van, akkor inkább vsszarakom a kono triot, legalább dupla ryo jön vereségenként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
 |
« Válasz #6295 Dátum: 11 máj 20, 20:55:06 » |
|
Dante grat a garudahoz! Aztán holnap már resetelj! És gyere impora Dex nem szoktam nézni mennyi van legutóbb mikor rá néztem akkor 80+ volt pár napja. Szal közel ugyan annyi van nekem is.. Most fele napot nem voltam, így csak 54 kihívás van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6296 Dátum: 11 máj 20, 23:37:40 » |
|
Értem, így is még 500 csatával előttem vagy, és nem beszélve mennyi ryoval. Ladderen nem bírtam magammal tegnap, és át is rakott vörös rókára, szokásos hülyeségem. Mire arany rangon leszek, addigra már lila róka ladderen püföltetem magamat. Killer bee fnj jó választás volt, így is elvittem vele 7 rewardot, meg kettőt danzouval, pedig még 70 csatáig sem jutottam ez is elég volt. Alt team szépen halad guren megszerzése felé, még kb 150 ryo, szóval holnap valószínűleg meg is lesz, szépen az elementjétől függően fogom a következő countryt kiválasztani. Megkapja a lunát, felhúzom lvl 8-10 körülig is nekifutok a 3. countrynak. Én is csak addig leszek ilyen sokat gép előtt, amíg a vizsgáimra tanulok, utána megyek nyári szakmai gyakorlatra laborba 4 hétre, bár lehet, hogy közben be tudok lépni és AA munkálkodhat majd.  Jó éjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
 |
« Válasz #6297 Dátum: 11 máj 21, 15:28:44 » |
|
Huhh haldoklik az oldal? Nekem alig akart bejönni. Na meg lett a lighting country így már csak az uccsó country van hátra és jöhet karakura! Jah még valami:  Naru csapat letudta kivi leszek ha le tom verni a fő csapattal akkor meg lehet-e venni. Mert már üthető csak még nem lőttem be a csapatot hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6298 Dátum: 11 máj 21, 15:53:38 » |
|
Megnéztem, így az utolsó pillanatban, hogy mennyi esélyem lenne eventen az easy eventes csapatommal, az esély végül is 0 lett, akárhogy néztem, úgyhogy valószínűleg rögtönöznöm kell majd, meglátom hogy sikerül... Szerk: nyitva az event szeró, sok szerencsét mindenkinek! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 15:59:27 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6299 Dátum: 11 máj 21, 16:07:37 » |
|
Ti kaptatok fng-t? Mert én nem. Mi a fene van itt? Pedig biztosan jó helyen kezdtem a csapatomat, mert mindenki mediumon van akit látok és AA is megvan? Akkor meg hol a hiba? Valaki hasonló gondokkal? Szerk: megtaláltam sorry.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 16:11:35 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|