renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6255 Dátum: 11 máj 15, 16:16:31 » |
|
LOL 4. Event... szép, mondhatom  Ahogy elnézem Mediumra tervezi Udon... szerintem kiszedek egy HS ninját, hátha berágok, és extreme-re vagy impossible-re hybridet fogok csinálni... csak csapatot kellene terveznem... Dexter: sajna csak 2 csapattal tudlak hívni, de remélem megdobtam kicsit a kihívásaid számát  ^^: Auto Accept, 15.000-es upgrade, automatikusan elfogadja a kihívásokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 16:19:08 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6256 Dátum: 11 máj 15, 16:23:23 » |
|
Nagyon szépen köszönöm. Összejött a 10k elvileg, mindjárt kiderül, ha eladok mindent.  Azt hittem tovább fog tartani, amikor fng kibát eladtam, de szerencsére még nem volt akkora a gond, mint hittem. Szóval easy itt jövök!  Ha másnak is vannak hasonló gondjai, vagy lesznek, írjatok és ha online vagyok én is igyekszem majd küldeni a kihívásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6257 Dátum: 11 máj 15, 16:24:01 » |
|
jaaa értem  köszi  am arra gondoltam régebben hogy beszerezzem  unom már h mindenkit acceptolnom kell  am most gyúrok a ryora csak kevés a kihívó DX eddig azt csántam hogy online maradtam, játszottam egy játékkal mittom negyed óráig aztán így összejött olyan 10 kihívó talán ^^ dex: nekem jó jönne pár kihívó kell az abb http://www.ninjamanager.com/teams/199787-közben a kagem szintet lépett  10es ^^ -
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 16:25:23 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6258 Dátum: 11 máj 15, 16:34:52 » |
|
Küldtem kettőt, még ennyi AE jött szavazásból, de fogadd el gyorsan lécci, mert mennék easyre.  Eddig alig volt kihívás, erre jött még 4, amikor pont resetelni akartam. Szóval megvan a CH+ és mindjárt easyn leszek. A csapat a következő lesz: fng-k kiba és obito vagy chouji (LS) trans kankuro (HS) deidara (LS) killer bee (LS) Ebizou (HS) és gobi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6259 Dátum: 11 máj 15, 16:39:24 » |
|
Pont jókor jött össze, mert most lépett mindhárom csapatom abba az állapotba, hogy nem bírtalak volna többet kihívni a mai nap során. Gratulálok amúgy a CH+-hoz!  Na, a következő csapatot tervezem eventre: Itachi(kezdő FNG;HS)-Sandaime/Minato/Naruto(választott FNG;HS)-Nagato(kezdő FNG;lS)-Kabuto(Crazy)/Sasuke(HS)-Guren/Zabuza/One Tail(LS)-Orochimaru(LS)/Jiraiya(HS)-Gobi Most is a hybridre törekszem, az előző eventet elég gyorsan kivittem ezzel a formációval
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 16:52:05 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6260 Dátum: 11 máj 15, 16:42:20 » |
|
köszi dex elfogadtam csak előtte rohantam a WC*re (*értsd water closett és nem valami ninjamanageres szint XDD [ezt így kellett sry  ]) na most 75 ryom van szal holnap mondjuk szerzek még 300at meg holnapután is és akkor 3 nap egy új abb ha nem LWzek 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 16:45:06 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6261 Dátum: 11 máj 15, 17:22:53 » |
|
Kicsit korainak érzem ezt az új eventet, de majd agyalok milyen csapatot akarok később.  Van még pár nap a kezdésig. Szerintem alt teamnek fogom szerintem küldeni, bár jobban meggondolva main csapatnak kellene, hogy forbiddenre legyen legalább 2 crites fng, meg hozzájuk csapom majd sandaime-ot talán, még kérdéses.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6262 Dátum: 11 máj 15, 18:52:19 » |
|
Hééé bocs a tolakodásért de ti melyik klánba vagytok? ha van még hely felvennétek? csak mert a mostani nos csak a neve miatt fogadtam el  rülnék ha felvennétek  csak szóljatok előre mert akkor kilépek a mostaniból nos eddig különösebb probléma nem volt megcsinálni Tobit meg Zetsut...talán majd Pein lesz gázosabb :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 19:02:53 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6263 Dátum: 11 máj 16, 23:50:00 » |
|
ezaz, revive armor is megvan, úgy mint neked werytas, nekem is egyszerre dobta ki a társával az lw-ket :DDD most h 3 lw-t kivadásztam megnéztem és 0.1% az esélyem h kitoljam, de ha fejlődik a summon, akk ez megduplázódik  ajj de mennék má utánatok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6264 Dátum: 11 máj 17, 01:28:24 » |
|
Hát nálam a naru team még mindig nem képes leütni zetsut, de már nincs sok hátra, kb rin lép 11-re és az egyik anbu lvl 9-re, talán ennyi elég lesz, ha nem akkor veszek egy hero watert nekik. Kár hogy most még nem lehet lóvét küldeni nekik. Még sohasem volt rá szükségem, de most el kélne. Amit nem értek, laddereztem main teammel, 9 ninja rewardot vittem el és 2 team rewardot (ideal shinobi első hely és survivor 2. hely holtversenyben) erre át is rakott ezüst rangról aranyra? Valaki meg tudná mondani miért? Tudtommal csak akkor rak át, ha nagyon sok rewardot farmol valaki. Szóval az a kevés xp bónusz is kezd elszállni. Alt team is szenved, ott a rendes csapat túl gyenge, még a 2. küldetés sem sikerült velük a wind countryban. Elején kicsit elakadtam velük, így megvettem sakura shannarot, így az fng is inkább HS taios lesz, szintén sakura. Killer bee helyett is lehet más kéne, de még nem tudom biztosan ki legyen, Gure vagy Kabuto crazy medic esetleg. Annyi jó alt teammel, hogy már délután 4-kor exhausted volt a csapat, csak sok a vereség és kevés a ryo. Dante csak így tovább az lwk terén, bár inkább azt kívánom, hogy legyen szerencséd a kyuubinál. Gyere csatlakozz a magyar impo duóhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #6265 Dátum: 11 máj 17, 02:01:17 » |
|
ha sokat ladderezel simán feljebb rak egy idő után ha jól megy Dante grat az lwkhez és sok sikert, hogy minél hamarabb befejezd! Na én a 4. country 1/3 küldinél tartok csak elfogyott az energy... az első 2 simán elsőre meg lett  Igazat megvalva többet szenvedtem kisebb szinteken mint most lol... Vagy lehet ennyire jó a hibrid csapat dolog.. de mindig kicsit csapnak a highsealesek. Meg néztem nagyon sokat dob a fejlődésen a pár extremes támadó LW. Na mek sleep  Majd holnap kitolom a lighting countryt és csak water marad amire van egy teljes earth fn csapatom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6266 Dátum: 11 máj 17, 11:07:46 » |
|
Azt hiszem kedves Werytas nem kicsit húztál el, a poén az, hogy még így is néha le tudlak győzni, csak a rerollon múlik persze. Lesz mit behoznom, ráadásul még a bolt blade sem esett ki, tiszta WE pazarlás volt eddig csak. Alt teamnél nem
volt túl jó kezdés ez a sand genin trio, mert hát eléggé gyengus a kombójuk. Nem is értem miért nem lehet egy kicsit erősíteni rajta, ez a 25 stam nem sok vizet zavar, főleg az elején, amikor a sebzés a legfontosabb. Csak azért kezdtem
velük, mert deidara és ebizou is sandben van, és nem akarok egy valag ryot költeni ha esetleg számomra nem az elképzelt elementet adná a random. Így viszont olyan lassú. Többet nem kezdek velük, azt hiszem. Amúgy ladderen az
elmúlt pár napban alig vittem el pár rewardot, szóval nem mondhatnám, hogy jól haladtam volna, ezért is nem értettem, hogy miért is tett át magasabb rangba. Ez volt korábban is, így elég gyorsan lila rókán leszek, ahol max a legtöbb
vereségért érdemes harcba szállni, hátha hoz egy kis WE-t, de többnyire ott is vannak akik 300 vereség fölé nyomják magukat, nekem annyi időm meg nincs, tegnap is kb 120 csatát toltam le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #6267 Dátum: 11 máj 17, 11:30:48 » |
|
Beindúl az neked is majd dex. Laddert én nem szoktam soha kedvem sincs hozzá meg időm se : D És ninja wineket szednék össze ami ad pár xp-t amit így is kapok alapból mert van jópár kihívás szal kezdéskor nem lényeg később meg elhanyagolható mikor egy meccsen akár 30+xpt is kaphat egyik másik ninja... Na a 4. country a lighting countryban a teknősig jutottam... kicsit variáltam a csapaton majd kiderül este mi lesz mert nincs már energy.. néztem utána simán mehetek a félig wind egy fire és egy water csapimmal gobira persze ha csak le csaptam a naru csapattal ami lehetséges lesz a mostani country után és egyelőre mind a naru és fő csapat element előnyben van gobival szemben szal remélem hamar meg lesz  Mindenkinek meg van lassan a 400asra is szal az is meg lesz a mostani country után. Jó a kezdés a ryo birddel többet dob mint az element summon mert van lé mindig max cserélgetni a elementet vagy hero waterre. Most winnenként 5ryo jön ami elég jó összeg  Jah dex már megfordult a fejemben párszor de miért van 2 soros tagolásban a szöveg amit írni szoktál? Telórol netezel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 11:31:37 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6268 Dátum: 11 máj 17, 11:51:44 » |
|
Nem csak szimplán a moderátorok reklamáltak, hogy 2 soros szabály meg ilyenek, így sokkal jobban átlátható az írás, bár jóval több helyet foglal el.  Szóval azt mondod, hogy madárka sokkal jobb lenne? Van benne logika, de mire felszintezem oda, ahol a tied van, addigra a másik is szép elemental advot hozna össze, és akkor nem kell költenem hero waterre. Nehéz kérdés, szerintem maradok az eredeti elképzelésemnél, hogy valami originalitás is legyen ebben az impo szintben, ha már az összeállítás hybrid lesz. Lehet, hogy emiatt nagyobb lesz a hátrányom veled szemben, mert kevesebb ryo fog jönni nálam, de már annyi hülyeséget csináltam eddig, egyel több vagy kevesebb már nem számít. Vagy a 2 sor csak arra vonatkozott, hogy minimum 2 sor legyen amit írunk? Mert akkor igen csak félreértettem. Nem ez lenne az első eset velem, mert hát olvasni és megérteni amit olvas az ember 2 különböző dolog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 11:53:49 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6269 Dátum: 11 máj 17, 12:21:19 » |
|
Igen csak arra vonatkozik, hogy legyen meg a 2 sor  . Na Karakura-ban haladtam egy kicsit, egész pontosan Gamabunta-ig. Elfogyott a WE-m ezért nem tudok haladni. Most várhatok 3 órát, hogy próbálkozhassak. Eddig 2 800-as ab-ra való ryo-m van. Amint vörös róka leszek csak egyesével fejlesztem a team-et. Így több kihívóm lesz, ezáltal gyorsabban gyűlik a ryo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|