25 feb 18, 21:51:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781675 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6345 Dátum: 11 máj 24, 22:18:25 »

talált süllyedt :DD mondjuk elég nehezen ment annak ellenére, h egész nap fentvok vele Nevet
sztem main-el amig el nem érem a 10%ot nem fogom teljesíteni a szintet me nagyon nem akarja lecsapni azt a rókát... Neeem vagy még az is meglehet, h mire ti végeztek az impón akk tolom csak tovább a cangát Kiüt
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6346 Dátum: 11 máj 24, 22:28:36 »

Köszönöm Werytas, láttam a felvételt. Nevet Kedves Dante ne légy már ilyen pesszimista, csak próbálkozz tovább. Ha sikerülhet valami, akkor sikerülni is fog, csak kitartás kérdése. Szóval emlékezz mit tenne Naruto egy ilyen helyzetben és cselekedj úgy! Én sem láttam sok reményt 2-3%-al, de sikerült, mert ilyen a statisztika. Szóval igenis most kell kitolnod az extremet, és mire mi vörös rókák leszünk, neked kötelességed impon lenni! OK? Nevet  Gambatte!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6347 Dátum: 11 máj 25, 11:31:23 »

Dex rá jöttem impo szinten olyan értékek kellenek amik simán belefér, hogy kicserélgetem karin elementjét. Még így is, hogy nincs már element hátrányban nem sokesélyem van. Érdekes eddig tök könnyen haladt most meg totál elakadtam :S
Az event teamnél hülyeség, hogy 100kihívásnál van exhausted. Tegnap 113 volt mikor utoljára rá néztem..

Na beindult a main team a water villainig jutottam az a 2/2 küldi. Elfogyott a world energy kiváncsi leszek meddig jutok. HA jól emlékszem a 2/2 küldik ahol nincs element és 3 erős ellenfél van.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 14:01:40 írta werytas » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6348 Dátum: 11 máj 25, 14:59:48 »

meglett Itachi egyből lefeleztem és tettem neki egy Amaterasut, most majd fejlődik aztán már tényleg megyek LW-zni ikszdé am ladderen megin szép eredményeim lettek ikszdé egy csomó XP-t kaptam, a csapat is 150et (2nd best loser ikszdé) így most azért tudtak fejlődni, Zabu szintet is lépett Mosolyog
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6349 Dátum: 11 máj 25, 15:15:47 »

http://imageshack.us/photo/my-images/228/ollll.png/ Be Is Vágtam a Fejem (Felugrottam örömömben) Már Csak az AA Kell meg még fejlesztenem és  megyek easy-re.Flexee Szerintem vedd meg itachi 400-as ab-ját sokat dob a teljesítményén az a 60 nin
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 15:25:05 írta A Sokadik » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6350 Dátum: 11 máj 25, 15:22:51 »

tudom néztem én már meg a Susano'ot is csak hát nincs rá pénzem Nevet a felezésre ment el ikszdé a WEm meg az arenám az meg 0 :d

szerk: jehh most jött meg a 40 WE ikszdé na akkor még egy kis pénz és talán még ma meglesz a 400as Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 15:23:38 írta ^^ » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6351 Dátum: 11 máj 25, 16:07:55 »

nah ma fel is kerültem a NAGY listára ahogy ígértem aki keres az ott megtalál :DDD de sokáig nem fogok megmaradni ott me mire összegyűlik a felezésre addig egy páran el fognak gyepálni és az nem lesz elég h kitartsak, de utána már visszatérek Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6352 Dátum: 11 máj 25, 16:13:13 »

^^: A Susanoo a 800-as abilitije Itachinak, a Tsukiyomi a 400 Mosolyog
Viszont nálam is felmerült pár kérdés..
Gainak megéri-e megvenni a 800-as képességét? Marha jónak tűnik (főleg a 15% tai immunity), de az a -40 stamina marhára nem szimpatikus. Van neki egy fresh soldier pill berakva, aminek a hatása lényegében így semleges lenne..
Ha átjutok mediumra, akkor a főcsapatomban azon gondolkodok, hogy Itachit + Nagatot át kéne raknom high sealesre, mivel már easyn is elég szivatós volt a helyzet amíg nem volt meg a Nibi, hogy rerollt adjon. Mennyire javasolt HS-re átrakni őket, hogy biztosabban sebezzenek a "talán nagyot üt, de lehet nem" helyett?
3: Alt teamnek, akik high sealesek melyik LW-t javasolt kiütni? Én a Nagrarokot néztem ki magamnak a stamina miatt, de várom a javaslatokat Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 16:14:37 írta MoonTiger » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6353 Dátum: 11 máj 25, 16:34:39 »

MoonTiger: én is így értettem csak nem tettem vesszőt smirksweat bocs néha...soxor elfelejtek vesszőt tenni
most mivel töltsem ki ezt a hszt >< fenébe a 2 sorral :S

most szüneteltetem a laddert mert pillanatnyilag mást csinálok de ha összejön a 400 ryo akkor meglesz Itachinak utána még 400 egy team upgradere és utána Itachi 800asa jön majd Jiraiya 800asa, közben fejlődnek is és két hét alatt meglesznek az abbok és addig Itachi 10es felett lesz, Jiraiya meg olyan 11es szint körül
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6354 Dátum: 11 máj 25, 16:45:34 »

Moontiger: megéri, persze, mert bár 40 staminát elvesz, de sok mindent ad, ami hasznos lesz a Kyuubi ellen.
A LS ninják szivatósak reroll nélkül, még viszont annál erősebbek rerollal. Bár te tudod, a hybrid csapatok se szoktak rosszak lenni Nevet
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6355 Dátum: 11 máj 25, 21:52:34 »

Extreme: elakadtam karakuránál narutos csapat miatt :S de már csak kb egy elementet kell állitsak és meglesz az is.
              addig gondoltam lwzek kicsit és ki is esett a Moon Chaser Nevet Nevet hát nem a legjobb lw de azé nem rossz Mosolyog főleg
              ugy hogy kb 9ik próbára kiesett Nevet

eventet nem kezdtem el, mert fng nem kell top 10 esélytelen, tehát most nem volt értelme elkezdjem

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6356 Dátum: 11 máj 25, 21:55:45 »

Jó neked Destroy... én már lassan 4 hete bénázok a Zangetsuval és a Chaos Blade-del, de sehol semmi... pedig igazán kieshetne már, sokat dobna Guren teljesítményén, és meglenne a 2 LW ami minimum kell nekem a szint kiviteléhez.
Laci amúgy hogy haladsz? Csak hogy tudjam, mennyit kell majd behoznom Nevet
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6357 Dátum: 11 máj 26, 00:12:29 »

Én arra gondoltam Werytas, hogy szintezek kb 26-ig és addig elementet állítok, már csak danzout kell, veszek pár fsp-t és vitamine hero watert és leverem a gobit. Ha kell tovább fejlesztem őket, de 3600 hp-t még mindig könnyebb leverni, mint godaime 4500 hp-jét. Az meg, hogy 4 vagy 5 country van kitolva teljesen lényegtelen nekem, mert csak ez a két egyed, aki hiányzik a végleges csapatból, és amúgy is csak a gobi fog beférni aka templom végéig, gobi viszont most is beférne umibozou helyére. Szóval visszamegyek a flametonge-hoz és addig nem hátrálok, amíg ki nem esik. Utána vagy hurricane slasher, ha tudom farmolni, ha nem akkor valami egyéb lw elemental advantage-el. Talán summon is lép addig, most 24 elem adv. van rajta, szóval egy kis szerencsével talán sikerülhet, de legalább 3-4 nap mire összeszedem a ryot a cuccokhoz, az lwk meg kiszámíthatatlanok. Majd gobi után ráérek villámra változtatni a fél csapatot, majd kisamet előszedem újra.
Alt team szépen halad, holnap szerintem összejön a maradék 300 ryo ami kell ebizouhoz. Utána jöhetnek majd a 400as abok és a 2. fng és a fejlesztésük.
Eventen windet lenyomtam, deidarat beújítottam ma már végre jött 82 kihívás, új rekord. Nevet Mivel dei föld lett, így megyek river country ellen 2-nak, bár kabuto és itachi szívni fognak, de inkább most, mint később. Max chouza kabuto csere lesz jounin pozícióban. Egy 200as abot vettem már, még choujinak megveszem, a többieknek elég gázos, nem éri meg. Lehet inkább gyűjtök egy ryo birdre és veszek majd egy danzou kaget temporarynak.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6358 Dátum: 11 máj 26, 05:51:12 »

Hogy az alt csapatnak milyen jól kijött a Shinigami.. mikor odaértünk Gai (a csapatban a legjobban sebző) volt 20-as, tehát első csapásra ölte a démonka. Mondom oké, akkor fejlesztünk rajta, így ő 21 lett, Lee + Jiraiya viszont 20-as, óhogyaza. Semmi gond, felvisszük őket is 21-re.. most meg Hinata lesz 20-as, hihetetlen milyen körforgást csinál a csapatom Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6359 Dátum: 11 máj 26, 08:32:38 »

Hát ha ennyire nincs szerencséd a lvl5 death-el moontiger, miért nem veszed ki azt, aki éppen elérné a lvl20-at a csapatból, és akkor ő lvl 19 maradna, a többiekkel eléred a lvl 21-et és akkor lenyomod a shinigamit. Nevet Utána meg fejlődhet nyugodtan lvl20-ra.
Megint kicsit hülye voltam alt teammel, már amióta arany rangra jöttem megcsinálhattam volna azt, ami most jutott eszembe. Baki helyére beraktam egy udont sexy techniqueel, így jön a 3 ryo vereségenként. Így nem 100%, hogy ma lesz ebizou, de a 400as abokra sokkal gyorsabb lesz a gyűjtés. Valakit úgyis ki kell majd vennem, amíg ebizou megerősödik, mert madárral együtt nem férnek be, lvl1-el meg nem akarok nekifutni az 5. countrynak.
Eventen dei egészen jól fejlődik, bár egy kis sneak attack is segített. Nevet Már lvl5 és már most 100 felett tud maxot ütni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins