25 jún 06, 12:19:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855797 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6270 Dátum: 11 máj 17, 14:07:25 »

Alt team ma is alkot: About 163 matches received so far today. Your team is exhausted! Why? Limit lifted in 15 hours 31 minutes. Ez már zsinórban a 3. nap, hogy összejött. Ilyen sem volt még nálam. Szóval a kihívásokkal nincs gond, de túl sok xp nem jön többnyire, max az kap, akinél a luna van. Ezért folyamatosan passzolgatom körbe. Lvl 10-ig felhúzok mindenkit és újra megpróbálom a wind country velük, remélem több sikerrel. Ryo bird kéne nekik.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6271 Dátum: 11 máj 17, 15:07:37 »

Rég nem írtam ide Na Az a hülye halálisten nem enged tovább még ryot gyüjtök és a shadow blade-re vadászom. remélem hamar kiesik.http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=11253 Dante Itt A Leírás Fnj-k És Fnk-k Készítéséhez remélem majd hasznodra válik már ha nem láttad.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 15:15:17 írta A Sokadik » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6272 Dátum: 11 máj 17, 20:21:16 »

A 2 sor jah arra vonatkozik, hogy meg legyen a minimum két sor amit írsz nem két soros tagolás : D
Amúgy az advanc is jó ötlet én is használtam egy darabig extremen! Nah most simán utolérsz dex! a teknőcnél 158 az elsőnek az élete ami 300as sebzésekkel pöttyinti ki a ninjákat. Így a két lee nem jön szóba oro meg csak két 2LWvel jön össze neki így meg a maradék két teknőst nem tom lecsapni szal itt dekkolok egy ideig : D Max gyüjtök ryot!

Dante most a witcher 2 jön majd? jobb lett mint az 1?
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6273 Dátum: 11 máj 18, 00:26:24 »

A sokadik: köszi szépen már hiányoltam :DDD sztem majd elsőre összedobok werytasnak egy jó kis FNK sasorit, aztán má csak rajtad áll werytas, h megszavazzák h bekerüljön Nevet  >.<#
igen werytas jól látod, most ő van soron, és jobb mint az elődje Nevet Pontosan
most nézem, hogy az én sasorim a legerősebb  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 07:55:28 írta -Dante- » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6274 Dátum: 11 máj 18, 06:20:56 »

extreme : nem akartam elhinni, de most mégis bekövetkezett, a naruto team miatt akadtam el Nevet nem bírnak karakurában a sanninekkel Nevet ez van, próbálok LWzni meg most egy ryosabb csapatot raktam be, de nem fűzök sok bizodalmat hozzá Nevet

hard: végre karakurában vagyok Nevet és próbálgattam LWket a bolt blade ki is esett, nem olyan rossz cucc az nekem szimpi

camp: épp most számoltam ki h jelenleg 96% +ryo Nevet ha kiesne végre a murasame akkor 109 Nyelvesít nem rossz nem ryo bird summonnal Nevet nidaime 25, hidan 21. Ha 30-25t elérik akkor megpróbálom a kyuubit
ha kell a csapat clan waron akkor be tom tenni a 3 fng-t

event: sztem a hyuugával alkalmazott csapattal megyek eventre, 3 ls-tai FNG ; 1T naru, bee jounin, bee kage, rinnegan bird
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6275 Dátum: 11 máj 18, 11:13:20 »

Hát én main teammel leálltam a bolt bladeről egyelőre, mert ha lehet a levantinet is farmolni, akkor inkább azt teszem. Nevet Hátha több szerencsém lesz, mert hát 0,01%-hoz kell is. Eddig 430 if-el próbáltam, de beruháztam a kono trionak sexy technique-re, így már 475 lesz estétől. Mivel van új summonom, így azt akarom fejleszteni, addig pedig ryo gyűjtés és lwzés. Nem akarok feleslegesen elementet váltani, mert ha sikerülne is a 3. country,akkor is el fogok újra akadni a 4-ben, márpedig amíg az nem megy, addig fölösleges erőlködni. Szépen így 2 ryo jön vereségenként és 5 győzelmenként, ha bent van a kono trio. Talán több kihívás is jön, geninek viszont le fognak maradni, de majd az AE felhasználásakor nekik adom az lwket, szóval ismét nálad az előny Werytas. Nevet

Alt team lvl 9 a 3 enin, akit viszek tovább fng-ig, baki lvl 10, de még bőven kevesek, szóval be fogok ruházni egy kabuto crazy medic-re, ha lesz elég ryom, így viszont a madár megvétele csúszik későbbre, de legalább le tudom majd győzni a wind countryt. Így pedig a végleges csapatból egy jounin meg lesz, utána jöhet majd deidara. 
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6276 Dátum: 11 máj 18, 12:53:00 »

végre ide is eljutottam...mondjuk attól még nem tudok haladni, de sebaj, megvan!
még 1 LW-t ki akarok szedni, ti mit ajánlotok? Zangetsu, Murasame vagy Coma Puncher?

eventen csak +1 FNG lesz sajnos, tehát a csapatom:
trans Sasuke - Itachi FNG (bonus) - Chouji/Yahiko FNG (rendesátvivősXD) - CS2 Sasuke - 1tail Naruto - Orochimaru - Shima
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6277 Dátum: 11 máj 18, 14:03:56 »

nah végre kitette Udon a 4th event menetrendjét és szabályait, végre ch+ benn van, de egy vmi nekem nem tiszta... úgy írja h megint hozzáadhatunk egy FNG-t az elején amit majd nem vihetünk tovább, de ez má medium vagyis 2-t kéne h alapbol választhassunk Figyelmeztetés Technikai KO remélem h 2-t lehet majd, és 3al fejezhetjük be, me nem akarok az eltervezett felálláson változtatni  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 14:22:37 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6278 Dátum: 11 máj 18, 19:44:22 »

Alt team ma sem hazudtolta meg az utóbbi napok teljesítményét, ma 165 kihívásig jutottak. Kabuto megvéve és már újra 200 ryo felett gaara és temari eladásának is köszönhetően. 300 ryo elérésekor nekifutok újra, addig kabuto fejlődhet, ryo bird pont beférne wind után felezés nélkül, de utána kell majd 820 deidarához, de a chakrám úgysem lesz elég, szóval az ráér majd.

Main is egész szépen kapja a kihívásokat, bár a fejlődésük nem olyan látványos, de lassan a két jonin eléri a lvl 20-at, utána kiveszem őket és berakok 2 genint, kono genineket meg a jouninok helyére csúsztatom, íy fejlődhetnek ők is meg danzou is. Összeszedek velük még 1100 ryot, utána újra próbálkozom fire countyban.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6279 Dátum: 11 máj 18, 19:48:34 »

idegesít hogy nincs LWm szal a következő heteket a tornado edge beszerzésével fogom tölteni. addig nem nyugszom míg meg nem szerzem :@
remélem hamar kiesik és nem tart tovább 3 hétnél  >.<# besz*rok ha igen :S Pojén na most úgyvagyok hogy WE 0 és most pénzt gyűjtök Kononak egy 800as abbra..2-3 nap :d
am csapatot is kéne terveznem de renato szerint a mostani is jó easyre
deee én vhogy így tervezem: FNG Kakashi-Naruto(berserk)-Kiba/később FNG Yahiko-Zabuza-Hidan-Jiraiya
vhogy így, summonnak meg a Gobi amint lehet. de ezt még átbeszélem renatoval.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 19:51:47 írta ^^ » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6280 Dátum: 11 máj 18, 20:47:21 »

Na szép... elgondolkodtam, rájöttem, hogy a crites althoz kéne egy FNG, szóval az előző csapat ötletemet dobhatom a kukába, és ráadásul még Udon benyomta ezt az "két FNGd lehet" cuccot is... jön a tervezgetés újból...
^^: ne Konohamaruék 800-asára gyűjts, hanem Jiraiya kagéra, mert már így is "lemaradásban van" szint tekintetében.
___________________________________________________________________________________________

Végül megszületett a fejemben a csapat: ugyan az, mint a 3. eventen, mert kijön chakra szempontjából mediumon is Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 21:10:16 írta renato » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6281 Dátum: 11 máj 19, 10:42:07 »

Jobban belegondolva nem is örülök annyira ennek az eventnek, miért kellett ilyen korán benyomni? Csak azért, hogy utána hamar jöhessen egy hardos? Meg a premiumból bejövő lóvéért? Ha ilyen gyakran lesznek az eventek, akkor elviszik a mókát szerintem. Persze jól fög jönni az újabb fng, így korrigálhatom az elején beszerzett LS nin fng-ket a forbiddenre tervezett crites fngk-re, de akkor is. Normál játékosoknak úgy sincs esélyük az lwk megszerzésére, szóval a többség csak azért nyomja majd, hogy fngt szerezzen, vagy előre kipróbáljon egy stratégiát a magasabb szinten, pl egy easy-n lévő csapatnak jó móka lehet az eltervezett csapatát összedobni és letesztelni. Más értelmet nem látok benne. Újabb 10 custom lw-vel fog gyarapodni a játék meg egy rakás fng-vel. Eddig sem láttam értelmét fng-kel ladderezni, de ez tovább fogja csökkenteni az esélyeket. Még várhatott volna 2 hetet Udon, mert addigra ha minden jól megy végeznék a vizsgáimmal, de így csak elvonja a figyelmemet. Bár AA-val nem kell majd sokat foglalkozni vele, de töltenem kell egy újabb böngészőt, hogy a 3 csapatot egyszerre tudjam online tartani. Nevet

Alt team végre megerősödött, wind lenyomva, madár megvéve és river country uccsó küldetéséig a guardianok előtt eljutottam, de WE elfogyott, majd később bepróbálom.
Main-nél továbbra sem esik lw, marad a gyűjtögetés és szintezés. Genineket viszaraktam, megnézem így mennyi kihívás jön, ha nem elég, akkor vissza kono trióra.

Senki nem szólt, hogy milyen hülyeségeket beszélek. Az ok hogy deidara wind után elérhető, de nem a sand faluban, hanem a soundban. Akkor pedig inkább megveszem gurent, mert 40%-al olcsóbb, mint normálban lenne.
Eventre hybrid team lesz, annyit árulok csak el, hogy team 10-el kezdek, a többi legyen meglepetés, persze a summont még elárulom ,mert elég egyértelmű, hogy gobi lesz. Nevet Ha minden igaz, akkor már aka templomra teljes lesz a csapat.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 14:10:24 írta dexter6 » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6282 Dátum: 11 máj 19, 17:15:48 »

renato: ok csak az kicsit tovább fog tartani ikszdé
am a WEmet benyomtam a tornado edgere szal a ryom most olyann 450 körül van nem emléxem. megnézem a Naruto kagemat mennyiért lehetne eladni és akkor talán összejön Jiraiya Pojén

hopp 502 ryo ^^"

42 ryom kéne Jiraiyahoz pls támadjatok ^^ http://www.ninjamanager.com/teams/199787
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 17:27:13 írta ^^ » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6283 Dátum: 11 máj 19, 18:20:55 »

Én kihívhatlak egy párszor. Pontosabban még 9x, de a győzelmet nem garantálom ugyanis én is gyűjtöm a ryo-t alt team-el és már csak 60 kell az AA-hoz.

A mostani event-et én kihagyom. Nem kell nekem FNG és csak a figyelmemet vonná el a 2 team-emtől. Majd FNJ-ért menni fogok, de az még messze van.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6284 Dátum: 11 máj 19, 22:10:32 »

Gondoltam beérlek Werytas, de naruto team ismét elakadt most tachi ellen, erősebb guardiant kell legyőznöm, mert kell a flametongue később gobi ellen. Lehet besegítek nekik egy kis lóvéval, vagy várok egy picit, sai még nagyon gyenge, csak lvl 5, egy ütés és vége, rin elementjét vízre váltottam és kapott egy hero watert is, de még egy pici kell.
Küldtem nekik ryot és sikerült lezúzni itachit, de most wind countryban akadtam el, pedig kurenait is átváltottam tűzre. Így marad a flametongue és a magma sword kiszedése, addig meg fejlődgetés. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 22:44:00 írta dexter6 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins