25 feb 23, 07:39:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480399 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Had2222
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #855 Dátum: 08 ápr 12, 18:13:37 »

Lenne egy kérdésem. Nézegettem pár vidit, és ráakadtam erre -> http://youtube.com/watch?v=L6__L3PWz7A
A közepe felétől érdemes nézni, mert.. vhogyan nála 3 Naruto van .. :'X És 120 a max az 50 helyett.. ^^" Vki felvilágosítana, mert ezt most nagyon nem értem ^^"
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #856 Dátum: 08 ápr 12, 18:34:59 »

Szerintem ahogy a videóba mutogatta megvatta mindenkinek mindent meg ez összes zenét megvnaz az összes ember nekei végigvitte 100%-ra a játékot és mindenből maximum van neki. Az a lényeg szerintem hogy ha végigviszed a játékot és összeszedsz minden jegyzetet meg abba a menürészbe ahol zenéket lehe venni meg a karaktereknek olyan képeket vagy a karakterekől olyan képek szerintem ha ezt mide megcsinálod akkor ilyen lesz de ez csak egy tipp.
Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #857 Dátum: 08 ápr 12, 19:53:37 »

ez az ember 1 állat meddig játszhatott vele?
Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #858 Dátum: 08 ápr 13, 11:07:39 »

én imgburnel szoktam ps-re játékot írni, rögtön a legelső menüpont hogy kiírja a képfájlt lemezre és az megcsinálja magától aztán működik is Nyelvesít
Naplózva

spet95
Gennin
*

« Válasz #859 Dátum: 08 ápr 13, 11:11:55 »

OK! De pontosabb idő nem tudnál adni??
Naplózva
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #860 Dátum: 08 ápr 13, 13:17:45 »

még senki sem tudja, de elvileg a beta verzió mármegjelent
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Sasuboy
Chuunin
*

« Válasz #861 Dátum: 08 ápr 13, 14:10:52 »

vki linkelne hozzzá emulatort mert 3mal próbáltam de nem jó 1ik se csak az egyik jön be vmi fekete kép és több nem :'(
Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #862 Dátum: 08 ápr 13, 14:31:55 »

ha gépen szeretnál játszani vele akor nem az emulátoran van a hiba hanem a gépedben mert kb ahoz hogy játszhass vele gépen 8 gb ram kell hozzá Byebög Byebög
Naplózva

Sasuboy
Chuunin
*

« Válasz #863 Dátum: 08 ápr 13, 14:33:23 »

mi?????? láttam gyreeket jáccani vele és nem volt 8giga ramja
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 13, 14:36:27 írta Sasuboy » Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #864 Dátum: 08 ápr 13, 14:45:37 »

rendesen számítógépen játszott vele??? mert ha igen akkor én is látni akarom azt az emulátort amivel sikerült neki meg a gépének a konfigurációját mert elvileg nem lehet gépen ps2-es játékot játszani mert nem elég jók bennük a procik meg a ramok Hümm-hümm
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #865 Dátum: 08 ápr 13, 15:44:52 »

SZiasztok. miután végigvittem az accel 2-ben a rendes küldiket hogy kell válalni a töbi missziót???
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #866 Dátum: 08 ápr 13, 15:47:45 »

Ott vannak az eberek feje fölöt egy kiss jel ha jól emlékszek akkor az a levélszimbólum vagy hogy fívják azokhoz odamész addank missziót.
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #867 Dátum: 08 ápr 13, 15:53:13 »

de abba a végigjátszásba amit adtál ott van hogy misssziók, feladoatok megoldásai , azok hol vannak?
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #868 Dátum: 08 ápr 13, 16:03:05 »

Missziók, Feladatok megoldása!

1. Misszió:

Személy: Jiraya
Hely: Hokage épület előutcája

Ha elfogadtad a küldetést, akkor kapsz egy borítékot, amit el kell juttadnod a Konohai Edzőpályára, ahol Ebisu sensei van! (fekete szemüveg) :S
Vigyázz az úton zsebtolvajok vannak! Ha egynek is közelébe mész akkor kizsebel téged és viszi a borítékot is.
Misszió vége!

Eztán ha találkozol Ebisu sensei-jel akkor egy olyan missziót kapsz amihez jár egyfajta lista, amiből a felsorolt cselekvések közül mind el kell végezned…. Pl.: a narancs színü pappa a teleportról szól..amit minjárt elsőként 3 szor kellene csinálni. Azért mondom hogy kellene mert nem kötelező csak ezt a listát végigvinni, ahogy fojamatosan oldod meg a többi missziót ugy folyamatosan pipálódnak ki a listán szereplő cselekvések…csak akkor pipálódnak ki ha visszamész Ebisu sensei-he. Hozzáteszem ezekért bizony sok pénzt is kapsz! Nevet

Ez a végigjátszásból van ez az első misszó ott fen hogy kivel kapcsolatos ez a feladat vagyis mijen szeméjt kell keresned és ott van a hely is hogy hova kell menni hol kell keresni. Ebben az eseteb Jirayat-t kell megkeresned és a Hokage épület elő utcáján van vagyis azon az ucánn amivel a hokage épület szembe van. Ha megtaláltad jiraya-t akkor beszélsz vele és követed a leírást hogy mit kell csinálni, szerintem érthető.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 13, 16:04:25 írta Richard » Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #869 Dátum: 08 ápr 13, 16:20:42 »

A 7. misszióban hol van iruka sensei??
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 13, 17:19:48 írta Uchiha Kornel » Naplózva
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins