25 feb 23, 03:35:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480317 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Richard
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #870 Dátum: 08 ápr 13, 17:39:15 »

Van egy olyan pályarász Konohába ahol egy nagy füves rész van nincs rajta semmi és kegyek veszik körül azon a nagy füves részen ott áll egyedül Iruka semmi más nincsazon a pályarászen nem lesz nehéz megtalálni.
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #871 Dátum: 08 ápr 13, 18:29:57 »

ok megvan.mire gondol a kiscsaj a 8. misszióban??
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #872 Dátum: 08 ápr 13, 18:40:05 »

Figyelj nem hiszem hogy nincs benne a vigijátszásba én is most néztem meg és egyértelműen le van írva hogy mejik kérdésénél mejik a hejes válasz nem értem hogy te mért nem taláod meg a végigjátszásba. Ot van hogy az első kérdésére a válasz a 2. lehetőség a második kérdésére a válasz a 3. és a harmadik kérdésére is a 3. a helyes válasz!
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #873 Dátum: 08 ápr 13, 19:02:14 »

bocsi csak rosszul értelmeztem de az itemtárgyasat nem találom mert nem színes a játék (TV hiba)
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #874 Dátum: 08 ápr 13, 19:54:38 »

Ja akkor semmi bocs nállam meg olyan rózsaszines volt a kép nem tv hiba vagyis az is lehet de a játék hibája is lehet az eggyik kizárja a másikat mert gondolom pal-os tv-d van ez mg ntsc tipusú. Na mindegy ha még ugyan ott tartasz a 9 misszónál? Ha igen akkor egy virágot kell keresned a kislánytol legtávolbbi virág lesz a jó ha megtaláltad azt a virágott akkor visszamész a csajhoz és utánna kovesd a végigjátszást.
Naplózva

Dixman
Újonc
*

« Válasz #875 Dátum: 08 ápr 14, 14:07:00 »

ja szerintem is azzal a legegyszerűbb, de hát ugyebár ízlések és pofonok Mosolyog amúgy ezt a játékot elég hamar végigvittuk, legalábbis a hero's storyt, azt a hrcos részt még nem Mosolyog nem tudja valaki hogy abban a részben hogy lehet ilyen kis kristályokat szerezni? már megvertem akit csak lehetett és megtaláltam az elhagyottakat is  Nevet
Naplózva
danindzsa
Vendég
« Válasz #876 Dátum: 08 ápr 14, 15:15:09 »

szevasztok nekem egy kérdésem lenne nintendo wii-n jáccok a naruto clash of ninja revolution nevű játékkal és elakadtam benne
mikor sasuke-val kell gaara ellen harcolnom és nem tudom mit kell csinálni!! légyszi ha valaki tudja segitsen már nekem.
az emil-em danikiraj@msn.com de ha tudja valaki beirhatja a forumra is.
előre is köszz
Naplózva
Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #877 Dátum: 08 ápr 14, 16:40:46 »

az megy nekem az nem megy hogy be kell venni a a banditák elleni tárgyat.és azt írja hogy zöld tekercs és nem tom hogy kell csinálni.sztem meg sincs az a bandita elleni valami....már megvettem mindent a homokba és konohában is.de nem találom a küldetésekkel sorba megyek ezért lehet hogy még nem kaptam meg.egyépként igen pal TV-ém van úgyhogy  bisztos hogy a TV a rossz, már megvan a probléma oldva egy kábellel amit rendeltem csak nem tom mikor jön meg.
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #878 Dátum: 08 ápr 14, 17:19:26 »

Most nem tudom pontosna hogy mejik misszóóról beszélsz de ezt a tárgyat keresed amitől nem üldöznek a banditák? Ha igen akkor végig kell vinnde a Gai "küldetéseit" igazából battle módba harcolni kell elég sok ellenséggel és ha megverted mindet akkor megkapod azt a tekercset amitől nem üldöznek a banditák.
Ahogy írtam nem tudom hogy mst igazán miről van szó de ha lírodpontosabban akkor megpróbálok segíteni ha tudok. Esteleg meg tudnád mondani hogy mi annak a kábelnak a neve amit rendeltél mert nem igazán hallatom még ról hogy ezt egy kábellal ki lehet küzöbölni. Nállam úgy van ha a TV-ba "százlábúval" 8ha jól tudom a rendes neve scart nem biztos) kötöm össze a gépet és a tv-t akkor a ntsc-s játékoknál rózsaszines beütésü a kép. Ha azzal a 3 szimű RCA (most lesetme meg a gugliba nem tudtam a pontos nevét) csatlakozóval csatlakozik akkor feket fehér a kép nállam ez így van. Én ezt egy programmal szoktam mostanábba megoldani hogy rendes szinekkel játszhassak ntsc-s játékkal valami ntsc to pal a neve a programnak.
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #879 Dátum: 08 ápr 14, 18:03:08 »

A 9.misszióról beszélek.ok majd megpróbálom a progit mert most nincs kéznél írható cd.
ha tudsz linket adni a progihoz megköszönném.
lenne egy kérdésem miért nincs mostnanába a torrenteknek sebessége de egyiknek sem.tudnátok segíteni?
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 18:09:50 írta Uchiha Kornel » Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #880 Dátum: 08 ápr 14, 18:15:26 »

kivittem az összes feladatot is már.szóval lehet kérdezni Nevet
Naplózva

AHOA
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #881 Dátum: 08 ápr 14, 18:21:31 »

ha megverted az összeset,akkor mászkálj jobbra balra pl.a training fieldre is.utána majd fogja mondani,hogy lassan lejár az idő,akkor kell elmenni a Leaf centerbe és akkor folytatódik tovább a "történet".
Naplózva

AHOA
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #882 Dátum: 08 ápr 14, 19:46:04 »

Pont azt a küldit csinálod, ami egy pár embernek itt nem megy.. ^^" (Nekem se ^^") Amikor minden "Gai féle" küldetést megcsináltál, akkor én azt mondom, hogy járd be az egész területet, vegyél fel mindent, és hogyha nagyjából meg van, akkor menj vissza Kankuro-hoz, összerakja azokat a darabokat, amiket megtaláltál, majd vissza kell menni a konohai tréningpályára, ahol megint ott lesz az a néma kislány.(Persze azt a tárgyat kapcsold be) Egy kis dumcsi Sakura-val, és vége. Remélem, nem mondtam valami hülyeséget.. ^^" Ha igen akkor pls javítsatok ki ^^"
Naplózva
Gergoe
Újonc
*

Dr.

« Válasz #883 Dátum: 08 ápr 15, 12:40:31 »

Aki a Naruto Rise of a Ninja utolsó versenyét is megcsinálta annak minden elismerésem.Én nem tudtam. Neeem
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #884 Dátum: 08 ápr 15, 15:35:35 »

Nem tudja valaki hoy lehet újra orochimaru rejtekhelyére bemenni miután vége annak a küldinek amikor Sasuke-et megkapjuk(vs) És konohába vagyunk,,, Vagy mit kell csinálni itt vége a storynak hogy kell Sasukeval rpg-t menni?
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins