25 feb 22, 18:34:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480017 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Richard
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #840 Dátum: 08 ápr 11, 16:53:05 »

Nekem is le szokot néha fagyni és ezen nem lehet nyelvet változtatni mert ez még csak japánul van meg. Azért is említetem a végigjátszást. De szerintem így is jó.
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #841 Dátum: 08 ápr 11, 17:27:45 »

hát én japánul el sem bírtam kezdeni: )
Naplózva
Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #842 Dátum: 08 ápr 11, 17:50:30 »

na a naruto ultimate ninja 2-nél nem bírok belépni mert akadozik és annyira lassú hogy nem bírom elindítani ez miért lehet??????
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #843 Dátum: 08 ápr 11, 18:04:10 »

Elnidítani mármint hogy a dvd-t vagy a játékot hogy játszhas vagyis melyik menüpontot válaszd. Csak annyi hogy ha elnidol a játék akkor a legelső menüpont amit behoz azon nyamsz egy kör-t és akkor indítja a story módot ha pedig egymás ellen akartok játszani akkor eggyél lejebb viszed és akkor kör és szerintem onnatól egyértelmű.
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #844 Dátum: 08 ápr 11, 18:07:54 »

ok. köszi. tudnál írni néhány karihoz kombot vagy ha már van akkor mond hogy hol. létszi bármelyik karihoz jöhet.
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #845 Dátum: 08 ápr 11, 18:12:21 »

Hello mindenkinek.
csak azt szeretném kérdezni hogy Accel 3-as videót sehol nem lehet találni? hogy legalább lássam hogy mien lessz mert szerintem biztos lessz mert nem hiszem hogy csak úgy abba fogják hagyni. Én már teljesen kijátszottam az Accel 2-t 100%-osra és már nagyon várom a hármat. Ha valaki tud olyan oldalt mondani ahol lehet róla videót nézni az írja le. előre is kössz
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #846 Dátum: 08 ápr 11, 18:24:06 »

Hát ez én nem nagyon tudom elmagyarázni de megpróbálom nagyából körvonalzni. Minden embernél minden kombót ugyan azzal a kombinációval kell csinálni csak ugye mst csinál most nem fogom részeltezni hogy narutonál a Le+Le+Kör az a rasengan, sasukénél a Le+Le+Kör a chidori.... Annyi hogy ezeket megtanulod ezeket tudom vagyis ismerem meg ezek is benne van Texa86 végigjátszásába párat onnan néztem akkor:

Fel+Fel+Kör:pl: orochimaru: két kígyó fogg "szétszaggatni"
Le+Le+Kör:pl: sasuke: chidori
Le+Kör+Kör+Kör:pl: ezt nem tudom nem emlékszek Hmm?
Hátra+Kör: szintén nem emlékszek
Ugrás+ugrás+Kör+Kör+Kör+előre+Kör: az olyat csinál hogy mügé kerül és akkor ha és akkor ha kitér előle akkor hasommás jutsut csinálja vagyis a kört kell nyomogatni
Fel+Kör+Kör+Kör: fogalmam nincs
Kör +Kör+Kör+ Hátra +Kör:szintén

Ja és lehet változtatni a Fel+Fel+Kör és Le+Le+Kör-t például: sasuke csinálja itachi tűzgolyós jutsuját. Ez úgy kell megcsinálni ha már kiválasztotad hogy kivel mész és már a pálytá is behozta akkor egy olyna kép van előted hogy ott van az a karakter amivel te vagy és az ellenség egymás mellet akkor nyomsz egy háromszöget és bejön egy kis menürész ott van hogy Fel+Fel+Kör és Le+Le+Kör akkot ott be tudod állítan hogy mejik jutsut csinálja ahogy már fent is írtam. Szerintem naggyából ennyi.
Remélem érthető volt.

Mangekyu: Nincs még olyan hogy Accel 3 és sehol se találtam ról egy szót se mármint olyat hogy letöltés4 videók róla vagy hogy  beszélnének  róla hogy mijen jó meg hasonlók csak olya találtam hogy mijen jó lesz ha már megcsinálják vagy kiadhanák már.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 11, 18:28:56 írta Richard » Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #847 Dátum: 08 ápr 11, 18:28:59 »

Texa86 végigjátszását honnan szedem???

megvan.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 11, 18:31:01 írta Uchiha Kornel » Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #848 Dátum: 08 ápr 11, 18:31:43 »

Itt van innen letöltheted http://www.speedyshare.com/111830383.html ott van a magyar és az angol végigjátszás is. Ez nem saját végigjátszás hanem TexA86 műve!
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 12, 06:41:39 írta Richard » Naplózva

Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #849 Dátum: 08 ápr 11, 19:49:56 »

kösz, jól jön ez a végigjátszás ha elfelejtek valamit és újra kezdeném Nyelvesít
Naplózva

uchiha farky
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #850 Dátum: 08 ápr 11, 21:48:25 »

én most kezdtem el vele jáccani...5-10perce...nem rossz...de az accel 2 vagy ezerszer jobb volt :/ Nevet Nevet...de ez is bejön kacsint
Naplózva

RASENGAN!!!xD
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #851 Dátum: 08 ápr 12, 07:36:17 »

accel 2 azért jobb ugye,mert ez a Narutimette hero 3-rol lett "mintázva".amúgy meg szerintem is jobb az Accel 2,meg a grafika is szebb.
Naplózva

AHOA
Dixman
Újonc
*

« Válasz #852 Dátum: 08 ápr 12, 13:42:23 »

akinek megvan nem td adni egy torrentet v egy oldalt ahonnan le lehet tölteni? Előre is köszi  Nevet
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #853 Dátum: 08 ápr 12, 15:39:38 »

http://www.torrentvalley.com/download_torrent_1008998.html
Naplózva

AHOA
Belnir
Chuunin
*

Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?

« Válasz #854 Dátum: 08 ápr 12, 16:17:28 »

Hogy kell ps-re játékot írni?

Mellesleg nem tudtok eladő chippelt ps2-őt?
Naplózva

éljen az aszimmetrikus internet Nevet
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins