Chakra
|
|
« Válasz #4050 Dátum: 12 máj 30, 21:05:33 » |
|
A Naruto manga 588. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 589. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt a következő rész spoileréről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Vagyis amíg nincs spoiler, addig ide tilos írni. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #4051 Dátum: 12 jún 06, 08:14:40 » |
|
A Spoiler alapján nagyon úgy néz ki, hogy vége van az Edo Tensei-nek Pedig bíztam benne, hogy Kabuto nem lesz ilyen hamar legyőzve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 21:34:32 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #4052 Dátum: 12 jún 06, 08:17:02 » |
|
De lehet hogy Madarát direkt egy másik edo val hozta fel amit csak ott lehet megtörni De a kagék már nagyon ki vannak és haladni kell továbbb addig biztos lesz valami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4053 Dátum: 12 jún 06, 08:26:39 » |
|
Szegény Sasuke, hogy lehet már ilyen szomorú képet bevágni? Azért sajnálom... Hát, az Edo-nak kanyec ez alapján. Kár érte, azt hittem sokat látunk majd Madara erejéből + némi flashback az elsővel vívott harcról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #4054 Dátum: 12 jún 06, 08:35:24 » |
|
Legalább a Kagék megúszták. Még Onoki és Tsunade is elég jó bőrben vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4055 Dátum: 12 jún 06, 19:21:19 » |
|
Gondoltam am h valami látványos eltűnésük lesz...ahhoz képest h ez egy tökéletes kockázat mentes jutsu feloldani eléggé kockázatos mert még nappal is erős fényjelenséggel jár
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4056 Dátum: 12 jún 06, 21:33:32 » |
|
A Naruto manga 589. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 590. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Itt a következő rész spoileréről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Vagyis amíg nincs spoiler, addig ide tilos írni. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4057 Dátum: 12 jún 20, 21:16:10 » |
|
A Naruto manga 590. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 591. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #4058 Dátum: 12 jún 27, 07:21:50 » |
|
Ha a mai spoiler hiteles, akkor úgy néz ki, hogy egy Edo zombi Edo zombivá (!!!) tudja magát változtatni mielőtt a jutsunak vége lenne. ( legalább is én ezt értettem meg a spoilerből.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4059 Dátum: 12 jún 27, 07:28:12 » |
|
Ha igaz a spoiler akkor a kagék igazán nagy szószban vannak... Ellenben akkor a zombik teljesen irányítás nélkül maradnak és tehetik ami jól esik... ez így roppant veszélyes... persze az ellenfeleire nézve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #4060 Dátum: 12 jún 27, 07:28:53 » |
|
A spoilerben még az is benne volt, hogy Tsunadét megmentik. Lehet, hogy a többi kagét megöli Madara?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4061 Dátum: 12 jún 27, 07:30:59 » |
|
Hamarosan kiderül... de az is lehet, hogy szimplán elmenekítik a harctérről. Lássuk be, a vén pártatlankodó és ő ér csak valamit, a másik 3 dísznek van jószerivel. >.< De ez az edo-ból edo-ba rész fenemód érdekelne... Vajon Itachi elsüti ezt a kis poént? Sajna nem hiszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #4062 Dátum: 12 jún 27, 07:31:43 » |
|
Frissítették a Spoilert Dan menti meg és chakrát is ad neki, így a Hokage ismét teljes erőbedobással küzdhet Itachi nem süti ezt el. Ő eltűnik szentem. Egyébként csak én érzem ezt az egész edos-visszatérős dolgot gagyinak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 07:34:21 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4063 Dátum: 12 jún 27, 07:34:28 » |
|
Nekem az is gagyi, hogy Dan menti meg, több fantáziát vártam, mint újra a chakra-átadásos trükk. Amúgy igen, kissé eredetibb lett volna, ha Madara feltámasztja magát valahogy, de így legalább övé a technikai előny, marad regenerálódó edos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #4064 Dátum: 12 jún 27, 07:37:32 » |
|
Hát igen, egy picit tényleg furán kezdenek alakulni a dolgok. Mondjuk én azt nem bánom, hogy Dan menti meg Tsunadét. Legalább újra láthatták egymást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|