...Nem tudjuk pontosan, hogy Madara mit is mondhatott akkor Naruto-éknak Sasukéról...
Én itt konkrétan arra gondoltam, hogy Madara kijelentette Naruto-nak, hogy mindenképpen egymásnak fogja ugrasztani a 2 fiút.
[link]Szóval lehet, hogy Saku elkezdte mondani, hogy Sasuke-ről lenne szó, erre Naruto rávágta, hogy jah igen, majd meg kell küzdenie vele vmikor. :"D
Azt nem értem, hogy miért hiszi azt minden Hinata-fan, hogy azzal, hogy nem jönnek össze Naruto-val, feleslegessé válna a karaktere. Igazából miért is
kell, hogy ő fontos szereplő legyen?
Össze lehet vetni akárkivel a faluból, pl. Kiba-nak, Ten-Ten-nek és Shino-nak sincs sok szerepe. Ők vannak, és kész. Igazából Hinata is egy közülük, azzal a különbséggel, hogy ő a főszereplőbe szeretett bele.
Sőt, lehet, hogy ő a reménytelen szerelem megtestesítője. Lehet, hogy ez lesz az ő szerepe...
Egyébként, ha a spoiler szöveg igaz, akkor inkább NaruSasu-ra tippelnék.
( Részemről akkor már inkább NaruSasu, mint NaruHina. xD ) Most (sajnos, vagy nem) tényleg Sasuke a legfontosabb Naruto-nak. Sőt, tényleg úgy hangzik a szöveg, mintha nem is azért lenne dühös Naruto Sakura-ra, mert az ilyen hihetetlenül vallott neki szerelmet, hanem azért, mert már nem fontos neki Sasuke, mint anno. És hogy hogy tehet ilyet Sakura, hogy megváltoztatja Sasu-val kapcsolatban a véleményét, mikor ő a legfontosabb számukra már x éve... :O :"D
viszont azzal ne vagdalkozzunk hogy akkor odament, fogalma sem volt milyen következményei lehetnek, ha odamegy!
Ez pedig a
kákán is csomót szindróma. Eddig az volt a baj, hogy "soha" nem ment oda. Valaki talált egy ellenérvet, most pedig már az a baj, hogy nem úgy ment oda, hogy tudta, hogy meg fog halni.
Sakura többször, kevesebb mértékben, Hinata egyszer, nagyobb mértékben tette oda magát.
A hangsúly a karakterek jellemfejlődésén van, véleményem szerint. Hinata-ból én pl. ki nem néztem volna, hogy valaha bevallja Naruto-nak, hogy szereti, mégis megtette. Sakura rájött, hogy nem feltétlenül a falu szépfiúja a legméltóbb a szeretetre és a csodálatra, illetve megtanulta, hogy a belső értékek sokkal meghatározóbbak és fontosabbak a külsőségeknél. Naruto pedig az idióta kisgyerekből egy sokkal érettebb gondolkodású kamasz/fiatal felnőtt lett.
Azt, hogy a 2 lány közül kinek a jellemváltozása a jelentősebb, és melyikük felé billen majd az a bizonyos mérleg, majd eldönti Kishimoto...