Nem feltétlenül baltázta el.
Ha szépen megbeszélnék a dolgokat, helyre lehetne ezt hozni. ;]
Egyébként minél tovább nézem a képet és a szöveget, annál erősebb bennem az az érzés, hogy vmi nem stimmel. Az tuti, h a kép az e heti fejezet utolsó lapja, mert az aljára oda van írva, h Naruto. A spoiler szöveg szerint az utolsó párbeszédben először Sakura mond vmit, aztán Naruto, aztán megint Sakura, és Naruto zárja le.
Ezen a lapon 3 párbeszédes buborék van. Tehát az első képkockán kellene azt mondania Naruto-nak, hogy "hagyja a francba ezt, mert nem tud ilyen viccen nevetni". Kötve hiszem, hogy ezt aközben mondaná, hogy nagy nyugodtan fogja Sakura vállát.
Aztán, amikor Saku olyan kis idétlenül vigyorog, a szöveg szerint akkor kellene azt mondania, hogy "miért vagy mérges, csak túltettem magam Sasuke-n...stb". Kötve hiszem, hogy mosollyal az arcán mondaná ezt, főleg, miután szerelmet vallott Naru-nak.
Nekem egyébként az is gyanús, hogy Kakashi, meg az egész kis csapat előtt beszél ilyen nyíltan Sakura az érzelmeiről. (Mert még mindig ott vannak, ahol találkoztak, sztem a többiek sem szívódtak fel.) Az valahogy nem az ő stílusa lenne, legalábbis ilyen közvetlenül nem.
Azt is el tudom képzelni, h csak Sasuke-ről van szó, és mielőtt Sakura belekezdene a mondandójába, Naruto közli, h beszélt Madara-val, és mindenképpen meg kell küzdenie Sasu-val, erre vág Sakura kissé meglepett fejet a végén.
Nem tudok japánul, de nézegettem a kanjikat, és nem nagyon hasonlítanak/ugyanazok a szöveg kanjijai a képen lévőkéhez... (Legalábbis az én meglátásom szerint.) :"D
Persze meglehet, h ezeket is csak belemagyarázom, de ez van, ha az ember NS-fan.