25 máj 25, 22:15:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Resident Evil - バイオハザード - Biohazard  (Megtekintve 60235 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Suigetsu
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #135 Dátum: 09 okt 25, 13:33:57 »

Valaki be tudna rakni egy letöltési linket (nem torrentet...) a psx resident evil 2 -ről? Nagyon hálás lennék érte, már össze vissza kerestem de sehol sincs épkézláb link... hátha valaki talál hozzá, vagy tud hozzá linket, csak ezért kérdezem  Mosolyog
(off: sry a dupla postért, de így jobban észre vehető^^)
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 25, 13:34:45 írta Suigetsu » Naplózva
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #136 Dátum: 09 okt 25, 14:23:00 »

Küldtem egy pü-t. Amugy a 2 a legjobb rész  bow
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #137 Dátum: 09 okt 25, 14:39:22 »

megjött a p.ü.
Nagyon köszönöm^^
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 16:20:07 írta Suigetsu » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #138 Dátum: 09 okt 25, 20:44:27 »

Én előző héten nyomtam ki megint Claire A+B és Leon A+B -t...így is a  legjobb eredményem 2 és fél óra és csak B rang...ám azt megnézném hogy vki S rangot elérne...
Leon-nal szeretek menni mert akkor megkapom a C. shotgunt ami a legüberkirályabb fegyver xD

Az első rész is megvan de az vmiért se XP-n se Vistán nem megy mert lefagy a kezdő video előtt pedig a kompatibilitást is beállítottam nemtom mi a baja...

sikerült megcsinálni  a code veronica-t ps2 -es emulátorral csak lassú pedig dual coreos procival nem kéne..... mondjuk a DC-s verzió meg megy emulátorral csak ott meg nincs hang xD A Code Veronica amúgy a legjobb rész imádom. 2szer vittem végig eddig vagyis csak lepke Alexiáig mert ott lefagy a video >.< ( de az már a vége)

éss mit szóltok a  Dark Side Chronichles-hez? sürgősen be kell szerezni egy wii-t....Clairenek olyan jó a hangja  mondjuk ugyanaz a hang aki a 2ben ésa CV-ben volt de most vhogy még jobban hangzik...xD
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #139 Dátum: 09 okt 25, 20:47:32 »

A dark side chronicles az a resident evil 2 remake változata, legalábbis azt olvastam, csak tudnám már mikor jelenik meg  Gondolkozik de van egy dolog ami marhára aggaszt benne : automatikusan megy és csak lőni kell -.-
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 16:21:07 írta Suigetsu » Naplózva
milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #140 Dátum: 09 okt 26, 06:43:20 »

Az S osztály titka nem csak az idő hanem nem szabad eü-sprayt használni, pár növényt magadba tömhetsz de a flakont semmiképpen nem szabad használni ha S osztály akarsz. + Én ugy tudom hogy a dark cronicles több resi játék ujrafeldolgozása nem csak a 2.-é.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 26, 06:44:20 írta milanbert » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #141 Dátum: 09 okt 26, 18:37:33 »

Jaj gyerek pontosan tudom mi kell az S osztályhoz csak azt mondtam hogy aki azt eléri az elég pro lehet Mosolyog

A dark side chronicle a resi2 és a code veronica részeket dolgozza fel de elvileg lesz egy külön fejezet is amiben leon és krauser sztorit kell átélni ( RE4 )

Jaj és a RE5-höz lesz egy olyan kiadás amikor Chrissel és Jill-el kell kommandózni a  Spencer Kastélyban ( ami a RE5 visszaemlékezésében is benne volt )

Az igaz hogy automata de szerintem nagyon nagy lesz a feelingje full HD képernyő előtt max hangerővel jah és főleg ha ismered a sztorit akkor az ám szép emlékeket ébreszt...
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Niggah-chan

« Válasz #142 Dátum: 09 okt 26, 19:05:22 »

Az a gáz, hogy a Wii, nem támogatja a HD felbontást ikszdé
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #143 Dátum: 09 okt 26, 19:07:11 »

Nekem összejött az s osztály egy régi mentésben, de már meg sincs.  De ha megkapod tofut azzal lehetetlen végigcsinálni az extra módot. Hunkkal is éppen csak sikerült de tofuval épp csak feljutottam a 2. emeleti mentőszobáig.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #144 Dátum: 09 okt 26, 19:08:44 »

Hát igen a Wii a leggyengébb konzol az összes közül, szóval elég valószínűtlen, hogy támogatja a HD-t, viszont érdekes, hogy mostanában egyre több játék csak arra jelenik meg.  Gondolkozik
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #145 Dátum: 09 okt 26, 19:29:55 »

Viszont ha jól tudom elég jól működő emulátort irtak hozzá pc-re.
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #146 Dátum: 09 okt 26, 19:44:07 »

Off : Az én gépemen fenn is van a wii emulátor, jól műxik, csak kicsit macerás a beállítása, meg nemárt hozzá egy jó gép is. (nekem 2 giga rammal és egy 256 mb ramos vga -val ment 10-30 fps -el a naruto)

A resident evil zerot ki is próbáltam rajta, az éppen 5 fps -el ment^^
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 26, 19:44:59 írta Suigetsu » Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Niggah-chan

« Válasz #147 Dátum: 09 okt 28, 21:15:37 »

A Zero emulásával ne is próbálkozz.. Egyikkel se.
Csak az UC-t viszi normálisan ^^" Csak nekem 3 giga rammal, 256-os vga-val és egy dual core 2-es procival akadozott...
Viszont nem állítottam rajta semmit.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #148 Dátum: 10 aug 02, 11:44:31 »

Nah sikerült kivinni a RE5-öt coop módba  Nyelvesít  Mondjuk kb végigröhögtük az egészet, akkora fun dolgokat lehetett csinálni a négerekkel Nevet  Ketten nagyon jó, de egyedül szerintem nagyon rossz , a RE4-ben sokkal jobb boss harcok voltak mondjuk az meg unalmasabb is volt kicsit...

A végén a utolsó Wesker harcnál amikor Sheva felkapaszkodna a sziklán és nyomni kéne az f-et mint állat fél percig nah az lehetetlen kb mindig leesik, ugy csináltuk meg hogy bemakróztuk az egeret és másodperc törtrésze alatt k sokszor adta be az f-et és sikerült úgy xD

Jah és nincs DLC Pc-re Neeem

Meg megszereztem a RE2+ RE3-at DVD kiadásban , amit 2006-ban japánban adtak ki Nyelvesít RE2 végre nem cd-s és mentéssel sincs gond jah és egyből megkapjuk Hunk-ot meg Tofu-t. RE3-ban meg a Mercenaries-t viszont mivel japán, a választási pontok kicsit érdekesek xD még jó h jó a memóriám.

és végreeee sikerült megcsinálni a GC-s Code Veronica X-át PC-re végig is vittem gyorsan:P az volt a baj hogy PAL verzióm volt és textúra fekete volt, NTSC-el már jó volt mondjuk picit világoskék de 100% játszható *-*

nah ennyi voltam xD kocka vagyok...
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #149 Dátum: 10 aug 12, 11:51:39 »

Gyááá hatalmas játék élményt tud adni ez az RE2 pedig jópárszor kipörgettem x'D
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 12, 19:04:36 írta Ishida » Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins