Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #150 Dátum: 10 aug 14, 14:28:07 » |
|
Én egyszer próbáltam ki a játékot, de úgy hogy azt sem tudtam mi micsoda  Nem tudom hányadik rész volt, de bejött  A falusiaknál beakadtam, és meguntam xD
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #151 Dátum: 10 aug 18, 18:15:01 » |
|
Jah az a RE4 kurva unalmas sajnos másodjára már nem bírtam végigvinni pedig voltak specko fegyverek meg kosztümök de még igy is g*ci unalmas volt =/ viszont a boss fightok sokkal jobbak mint a RE5-ben kéne olyan hogy csak Boss Fight:P RE2 egyik legjobb rész bár nekem a Code Veronica a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
 |
« Válasz #152 Dátum: 10 aug 18, 18:20:08 » |
|
Hát nekem a 4. rész sokkal jobban tetszett mint az 5  A Co-op biztos sokat tol rajta, de mivel azt nem próbáltam így csak single-ből tudok kiindulni. A 4. részt elég sokszor kijátszottam ps2-őn, meg pc-n is párszor. Az 5. részt meg 1x végigvittem és kifújt  ..igaz elkezdtem azóta még1x, de már nem köt le annyira h sokat gameljek vele.(Sheva pl olyan szinten unszimpatikus h hihetetlen..pedig a Resident gamek egyik nagy erőssége a karakterekben van szerintem^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
otaku-kun
|
 |
« Válasz #153 Dátum: 10 aug 18, 21:47:54 » |
|
Én csak azt bánom, hogy a következő rész csak psp-re lesz (revelations vagy mi a címe) pedig ps3-at vettem. Most meg a legjobb cuccokat csak kézi ps-re dobálják ki(ghost of sparta, birth by sleep, parasite eve: 3rd birthday)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 10 aug 21, 16:05:33 » |
|
Feo egyetértek , a karakterek nagyon meghatározzák a Biohazard világát. Egyértelműen nekem Leon , Jill és Claire a favorit. Chris valamiért nem jött be. Wesker meg azért nem jött be mert tök superman. Milyet odaüt már Clairenek a CVben xD Nekem a RE5 storyában egyedül Jill halála ami nem jött be. Elvégre fanolt karim volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 10 aug 21, 19:01:53 » |
|
Most lehet hogy ez nem fog bejönni de addig nem halok meg amig ezzel nem játszottam xD Resident Evil 1.5 http://www.youtube.com/watch?v=1qAlyZXJm8Ysimán verné hangulatban a 4-5-öt és azért durva hogy gyerekzombik+félbeszakadt zombi is csuszkál jah és van hogy a csontjai is kilátszanak o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #156 Dátum: 10 aug 21, 21:33:42 » |
|
Syzygy ha lesz letöltési linked finoman átdobhatod majd xD Érdekel engem is a vidi alapján. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 10 aug 21, 22:33:17 » |
|
hát igen a klasszikus Resi sokkal jobb volt mint az új a 4-5 már nem horror játék, nem félemetes, sokkal inkább egy arcade shooter. Legjobb rész: Resi 2 Doal Shock version (nekem a code x kicsit unalmas)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
otaku-kun
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 10 aug 22, 07:18:50 » |
|
Ezt az 1.5-öt nem sűrűn fogjátok letölteni ugyanis nem adták ki soha. Ráadásul ezt a videót is csak a 2 kiadása előt adták ki, ez nem demó. Eredetileg ez lett volna a resi2 de akkor még kicsit mások voltak a karakterek nevei meg a kinézetük is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samat
Vendég
|
 |
« Válasz #160 Dátum: 12 feb 28, 17:54:33 » |
|
Ma már szinte semmi sem "félelmetes" ami az igazán az sem az előbb utóbb átkellet alakulnia én szeretek minden resident evil kivéve a dead aimot az 5.részét (mert az már fájt) és a revelations mert a trutyiszörny meg a csillogó izé nem tartozik nálam a resident evil universumba ami elégé tág Az orc tetszik mert csapatalapú és a 6 is ígéretes mellesleg nem tudjátok hogy a 6 demoja csak a dragons dogmával lehet beszerezni vagy majd lesz külön is? (egy konzoljátékot hogy a **** be sikerült a pchez rakni ezt csak azért mondom mert vérbeli ősrégi resi fan vagyok és pc-n még nemnagyonláttam csak az utolsó 2 részt ezzel nem akartam megbántani senki ha sikerült akkor bocsi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 12 márc 02, 10:33:21 » |
|
jaja a Resi konzol klasszik, nem pc játék úhogy légyszíves....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 12 máj 11, 07:49:14 » |
|
Fú! Most nem filmről van szó, de szerintem abban is az egyik legjobb!! Játékban először ps2-őn játszottam vele, azt se tudtam először hogy mi is, csak nagyon ismerős volt a neve  nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, de ahogy játszottam rájöttem, hogy ez valami eszméletlen. Drágakő gyűjtés, zombi szoknyás nénik öldöklése. Egy résznél én is megakadtam, de nagy nehezen rájöttem, nem adtam fel, nem lehetett. x box-on nem rég szereztük be, ketten játszottunk rajta, de valami nagyon jó volt!! Már a negyedik részes ürge volt benne, akit ki kellett a végén nyírni. Szerintem tuti! Főleg ketten, mikor jön az a nagy állat a bárddal vagy mi az a nagy vmi a kezében és csapkod. Komolyan mint a filmben 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 12 máj 12, 05:49:05 » |
|
ez a baj...olyan mint a film, agyatlan és unalmas. Az 1-2 baromi jó volt, félelmetes, hangulatos, a 3 gyenge lett, a Code X unalmas, a 4-5 pedig úgy káká ahogy van, szimplán másik címet kellet volna neki adni, semmi köze a Resident Evil játékokhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #164 Dátum: 12 máj 12, 08:27:45 » |
|
Szerintem elég izgalmas, és elérhető ár ez volt, ahhoz képest nem volt csalódás. De ezért vagyunk emberek, hogy mindenkinek más tetsszen, és hogy kimondjuk, hogy kinek mi. Filmben és játékban is várom a következő részt!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|