25 júl 16, 11:09:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 351922 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Rei-kun
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #285 Dátum: 07 dec 26, 22:10:48 »

Húú. Nekem volt egy degum. Imádtam. De sajnos meg kellett válnom tőle, mert nem tudtam megfelelően gondozni. Szomorú
Naplózva
Ricsingan
Vendég
« Válasz #286 Dátum: 07 dec 27, 20:30:01 »

Degu??? Ez nekem totál ismeretlen. Olyasmi igényei vannak, mint egy tengeri malacnak?
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #287 Dátum: 07 dec 27, 22:21:43 »

Nekem meg van egy Golden retriverem :-\ igaz hogy fél mindentől... a seprűtöl kezdve a karácsonfán át a zacskóig...de azért cuki xD
Naplózva

Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #288 Dátum: 07 dec 28, 01:14:26 »

Nos Ricsingan az egy Mexikói állatka(eredetileg...) Nagyon aranyos, képzelj el egy patkányt, csak aranyosabb, és a farka csupasz, kivéve a végét, ahol egy szétálló bojt van szőrből. Halálcuki! Ezt férfi létemre mondom: Halálcuki!!! És ragaszkodó, valamennyire, szereti ha szeretik...
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #289 Dátum: 07 dec 29, 18:23:23 »

Én is imádom az állatokat, ezért muszály ide is írnom Nevet Nekem van néhány halam, meg 4 papagályom, 1 burk, 2 nimfa, és egy kissándor (kék változata). De a mindenem az Kört (kissándor papagájom),még egész kiskorába kaptam, nekem kellett etetni lágy eleséggel, úgyhogy nagyon hozzám nőtt. Nevet
Rajtuk kívül még van egy kutyánk és egy macskénk is Mosolyog
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #290 Dátum: 07 dec 29, 18:26:10 »

Állatok rulz Nevet Nekem nincs saját, igazából ami van itthon az mind a családé (nagy bánatomra én még egy növényről sem tudok rendesen gondoskodni :-X): egy fekete keverék kutya Buksi (No. 1 kedvenc, imádnivaló Nevet), meg 2 és fél macska, Cirmos és Mica. A 3. Mirrmurr (nővérem nevezte el, szerintem elég...nemjó névXD) csak azért fél, mert átment egy időre a szomszédra, és mikor vissza akart jönni megint a kutya nem ismerte fel, és nem engedi át hozzánk
Naplózva
Ricsingan
Vendég
« Válasz #291 Dátum: 07 dec 29, 20:46:37 »

Na most már van egy gőtém is Nyelvesít Csak kis lépésekben kell haladni[hal=>kétéltű=>és egyszer majd    egy papagáj(bár ennek kicsi az esélye Szomorú)]

Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #292 Dátum: 07 dec 29, 21:50:35 »

Hmm, én a macskákat nem nagyon szeretem, inkább maradok a kutyánál. Talán egyszer veszek magamnak egy papagájt is, csak sajnálom bezárva tartani :-X
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #293 Dátum: 07 dec 29, 22:21:12 »

Én nem szoktam a papagájaimat bezárva tartani csak ha nem tudok rájuk figyelni, egyépként meg mindig az az első dolgom hogy hazaérek és kiengedem őket. :-X
amúgy én nagyon szeretnék valami gyíkfélét, de szüleim aztmonták hogy nekem márúgyis túl sok állatom van, és majd ha saját háztartásom lesz akkor vehetek hüllőt :-X
Naplózva

Ricsingan
Vendég
« Válasz #294 Dátum: 07 dec 29, 23:01:31 »

Több papagáj??? Szerteszét a házban??? Uhh... Az érdekes lehet...  :o
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #295 Dátum: 07 dec 29, 23:02:38 »

Nem szöknek el, ha nyitva hagysz ajtót-ablakot?
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #296 Dátum: 07 dec 29, 23:11:10 »

nem hagyom nyitva az ajtót ablakot Mosolyog amúgy én kertesházban lakom és a szobám a felső szinten van, a madarak meg nem nagyon jönnek ki onnan kivéve Körtöt mert ő szinte mindig a vállamon van vagyis mindiog ott van ahol én Nyelvesít és a szobámban szúnyoghálóvan az ablakon ami madarak szökése ellen is hatásos Nevet
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #297 Dátum: 07 dec 29, 23:12:32 »

Jaj, én is szeretnék megint papagájt Nevet Volt régen, csak hát amikor már tudott repülni baka nővérem kiengedte az udvarra füvet enni, macskánk megijesztette, szomszéd macska megette... béke poraira.
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #298 Dátum: 07 dec 29, 23:16:10 »

jajj szegény :'( én az első papagájommal jártam úgy hogy megszökött, nem nagyon figyeltem rá és kiszökött mellettem az ajtón, azóta ha kimegyek az udvarra mindig bezárom őket.
de én is kiszoktam vinni őket nyáron füvet enni, csak akkor kalitkástól, így ha a macska a közelbenvan akkorse tudja se megenni se elijeszteni
Naplózva

Ricsingan
Vendég
« Válasz #299 Dátum: 08 jan 01, 22:32:02 »

A tarisznyarákunk megvadult :-\!!! Valami vedlési időszakba léphetett, mert olyan gyilkos lett, hogy nem merek benyúlni megkajáltatni, mert ráugrik a kezemre, belémcsíp és kb 1 perc után tudom csak levakarni...  kb. 5 cm-es kis dög,de az ollói pont elég nagyok Szomorú :o
Naplózva
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins