Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Dátum: 07 júl 11, 14:11:35 » |
|
Nekem már csak ez a topic hiányzott és őszintén szólva én imádom az állatokat...nem csak a háziállatokat... a cuki állatkák mindíg is lekötöttek... Nekem van 2 kutyusom az egyik Talpi, aki már nagyon öreg, a másik Rénó(Runci!), ő egy most erőteljében lévő Husky, akinek mindkét szeme azúrvilágoskék... Megaztán ittvan a madaram mellettem és mostis a fülembe rikácsol...Ausztrál barna fülü papagáj és nincs valami szép hangja és beszélni se tud-.- megaztán van egy pár kedvenc vadonélő állatom, de a kedvenc, verhetetlenül a Fehértigris...eccerűen imádoma fehértigriseket és már simogattam is fehér tigrist és erre büszke vagyok! Szeressük az állatokat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 29, 21:31:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 11, 14:18:13 » |
|
ahogy mondod szeressük őket!!! Nekem 2 teknősöm van, az egyik neve Pogi, a másik Virgonc itt egy youtubeos vidi Pogi feneketlen gyomráról: http://www.youtube.com/watch?v=4zc3sjtnEe8kiderült hogy lány mind2 tekim, de kit érdekel, az a lényeg, hogy teknőc legalább nem kell majd keltetéssel foglalkozni nekem kedvenc állatom? hümmhümm a kutya, sajnos nincs, de felnőtt koromba lesz legalább 1 ezt megfogadtam (most panelbe lakok és ide nem való kutya)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 11, 14:20:22 » |
|
Ő az én drágám! Sajna kicsit homályos a kép… még keresek egy jobbat, de tagadhatatlanul a legfrissebb! Egyébként sosem hittem volna, hogy fogok valaha kutyát ennyire szeretni, de ő az én mindenem! Régen kizárólagosan macska párti voltam! Mostmár nincs kivételezés:D
[A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 11, 14:21:43 » |
|
Huh, én is szeretem az állatokat!!! Jelenleg van 2 tengerimalacom, Rudi és Boszi, van egy nyűlunk Gyula, van 2 kutyánk, egy shicu keverék, aki Muci, meg egy németjuhászkeverék, aki Lili. Meg van egy nővérem,de azt ne részletezzük... jah, meg van egy csajozós vén macsekünk, Mici
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 11, 14:35:15 » |
|
Nélunk most fellelhető az egész tápláléklánc... Kezdem az elsó szinten: egy csomó hal, 5 teknős, 1 kismacs (Vadóc), 1 nagy macska, és a kedvenc 1 puli (Milla). Habár m
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 11, 14:35:47 » |
|
Béla(aki Lea és lány) a legszebb kis röfi kutya a világon! Palota és tacskó keverék! Az orra olyan is:D Ja, azért röfi, mert amikor túrja a plédet, vagy a szőnyeget, akkor röfögő hangot ad.
Volt két cicám: Samu és Lucifer. Egyik csodás szürke és roppantmód öntelt, de ragaszkodó:D Luckókám meg fekete és barna volt hatttalmas szemekkel! Csodásan sárgás zöld:D Ja és ő meleg volt:D Aztán szimplán eltűntek… Egyik mamánál van Minerva cica, - megjegyzem a neveket mind én adtam a drágáknak:D Másik mamánál volt a Morzsi ( kicsi barna tacsi lány:D ), és a Szundi ( tipikus lövésed sincs milyen keverék kani) aztán most Alex a malamut. Aki nincs megnevelve és 8 évesen is olyan mint egy kölyök, csak súlyosabb…
Legközelebb madaram lesz!
Ami kimaradt:
Ja! És koi halak a tóban! Nekik nincs nevük:D Még:pppp Ja és míg kicsi voltam és egyik mamáméknál volt coca, azokat mind Gézának hívtuk:D Mert az funny:D Egyébként a hiúzt találom nagyon szépnek:D Meg most láttam degut és azzal is tökjól ellennék:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 14:40:07 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 11, 14:39:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 11, 14:41:08 » |
|
De édi!!! Olyan kis vigyori ő is:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 11, 14:41:52 » |
|
Akkor a leg aranyosabb, amikor a lila polipjával játszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 11, 14:42:36 » |
|
igenigen szerintem is aranyos mind a két kutyus :-[ remélem nem vagyok elfogult azért mert imádom a kutyákat (sajnos nekem nem lehet kutyám :'( :'( :'( )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 11, 14:46:14 » |
|
Wow! Lila polip! Nekünk sárga csacsink van:D Meg négy labdánk és egy fehér cicánk (plüss:p), meg három barna, és egy pár rongy, meg egy sodrott kötéldarab és rengeteg elásott csont:D
Allergia, Seed? Vagy miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 11, 14:47:34 » |
|
ahha egy nagyon fertőző betegség melynek neve: panel lakás :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 11, 14:48:58 » |
|
Nálunk most fellelhető az egész tápláléklánc... Kezdem az alsó szinten: egy csomó hal, 5 teknős, 1 kismacs (Vadóc), 1 nagy macska, és a kedvenc 1 puli (Milla). Mostanában Vadóc van mindig velem, egyszerűen követ mindenhova. Ha nem alszik (akkor is a legrosszabb helyen), akkor a kezemet harapdálja, ahogy most is. Lassan kezdek hozzászokni. Imádom őket, mindegyik külön személyiség. Észre se vettem, az előző is ő volt...Bocsi 8)
[A mellékletet az Admin törölte]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 14:49:50 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 11, 14:58:11 » |
|
mekkora fülei vannak...de nagyon cukker!^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 11, 15:04:30 » |
|
Nagyon cuki! Jééé nekem is olyan tollam van:D Egy rakás:D Vki sokat jár bankba mi? Hehe:D De látom cicómicó is a füzeten szeret feküdni, h rá figyeljenek, ne az anyagra:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|