vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 11, 15:57:56 » |
|
sajnos nem tom feltenni a gépre :o de tök aranyos a papagáj amikor azt énekli vagy ha lopnak egy kocsit akkor elkezd beszélgetni a riasztóval 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 11, 16:00:12 » |
|
milyen szavakat tud mondani? leírsz egy párat? én még élőbe nem láttam beszélő papagájt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 11, 16:01:24 » |
|
Nkem van ewgy medveolo Akitam aki mar 18macskat kinyirt >  Es persze 2gorog teki meg 1hullamos papagaj 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 11, 16:02:43 » |
|
nem tud szavakat mondani  csak a bocibocitarkát tudja amit anyám tanított, de mivel fütyülte neki ezért csak fütyülve tudja visszaadni a hangokat  semmi beszéd :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 11, 16:03:42 » |
|
Kár, ari lehet!!! Ezt most fotóztam (kezdek belejönni), a "mi" madaraink lassan kirepülnek. A fecskepár elég újonc lehet, nem az eresz alá, hanem a riasztónkra építette a fészkét. Jó kis nyüzsgés van mostanában az ajtónknál, de az embert jó kedvre hangolja reggelente!!!  [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 11, 16:05:43 » |
|
kenshin jó neked itt a panelházba az ablaknál éjjelente denevérek szoktak körözni (nem vicc)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 11, 16:06:35 » |
|
haveromnak jákó papagája van és megtudja verni a kutyát...  :-X gáz, de a madár megveri a kutyát! amúgy leutánozta a telefont, úgyhogy haveromék percenként ugráltak...hogy csörög a telefon... :  Közben meg csak a csőri csörgött 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 11, 16:08:28 » |
|
Simán elhiszem, ha tűzijáték van a főtéren, utána az egész belváros tele van denevérekkel...  Szóval nemcsak a panelházakat részesítik előnyben... 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 11, 16:10:15 » |
|
most nem tudom hogy ezek vámpírdenevérek e xD tehát amik vért szívnak...kicsi rá az esélye, de remélem nem azok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 11, 16:11:21 » |
|
Nyugi akkor is először a környéken lévő bocikat fogják támadni..... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 11, 16:11:44 » |
|
En egyszer voltam olaszba es akkor olyan volt a szalloda hogy tobb szaz denever repkedett este 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 11, 16:17:36 » |
|
kenshin ha találsz ebbe a betondzsungelbe 1 bocit, én életem végéig a szolgád leszek >  (nem ér idehozni 1-et xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 11, 16:22:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 11, 16:26:03 » |
|
egen, élőt xD amúgy a betondzsungelt komolyan értem, 5-6 bérházra jut pár méter zöld
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 11, 16:28:55 » |
|
Tudom már láttam, nem emlékszel tegnap már jártam arra. Jó kihívás elfogadva, szóval keresnem kell egy "betonbocit". Csak aztán nehogy meggondold magad!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|