25 máj 22, 04:30:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 323042 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Handy
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #300 Dátum: 08 jan 02, 03:24:29 »

Nekem meg a hörim vadult meg, és csak egy WC papír gurigával tom kiszedni, mert ha benyúlok a ketrecébe akkor ráharap a kezemre, rosszabb esetben fel is ugrik, vagy megrohamozza...  :-X Másik hörimet meg úgy tom kiszedni, h elé tartom az ujjam, az meg szépen ráharap és kiemelem. ikszdé De a másik úgy harap h utána kicsit vérzik is, szal az jobban fáj. ^^"
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #301 Dátum: 08 jan 02, 03:31:48 »

Ha megharap, akkor harapdd vissza!
Kutyum nagban élvezi a havat és olyankor őtis magával ragadja az ösztön és erősen vissza is él vele! ikszdé
bírkóztunk és hülyéskedtem vele, amikor véletlenül beütötte a fejét a térdembe...
gondoltam rá, hogy akkor most megnyugszik, mert fáj neki...ennek ellenére mintha úgy értelmezte volna a dolgot, hogy:
-Igen bameg?! Keményen akarsz jáccani? Nevet
rámugrott és egyből leterített! ikszdé aztán nem engedett felállni Nevet
megmutatta, hogy ő is tud kemény lenni! Nevet
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #302 Dátum: 08 jan 02, 03:37:54 »

Én meg leszórtam a kutyámat hóval és a sötétbarnából fehér lett ikszdé A kis dinka persze először nem rázta le magáról, azt oan tiszta havasan gyütt utánam. XP
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #303 Dátum: 08 jan 02, 12:45:13 »

Télleg nem is mondtam még hogy kaptam egy TENGERIMALAC-ot Nevet Plusz mindjá kapom a másodikat azt már gyerekek is lesznek Nevet

Ez nem az enyim csak egy kép egy tengerimalacról Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #304 Dátum: 08 jan 02, 16:05:22 »

Nekem van egy kaukázusi juhászkutyám, és néha kicsit durva szokott lenni, amikor megyünk sétálni, és jönnek velünk szembe túristák vagy olyanok, akiket nem ismerünk, és a nagy 83 cm marmagasségú 55 kg-os kutyát úgy nézik, hogy minden másodpercben készen állnak arra, hogy elugorjanak.. nagyon vicces szokott lenni..  Nevet
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #305 Dátum: 08 jan 02, 20:30:09 »

Az én kutyaám németjuhász és viszonylagnagy termetű...ha sétáltatom az emberek háromméteret kerülnek...pedig nagyin szelíd...a kaját kivehetem a tájából és meg se mordul...de iszonyatos ereje van...szeretek vele játszani...poén amikor feldönt és elkezd harapdálni...persze mindig ügyel rá hogy csak a roóuhámat harapja meg...soha nem bántana szándékosan...imádom őt emiatt...
Naplózva
Ricsingan
Vendég
« Válasz #306 Dátum: 08 jan 02, 21:18:20 »

Én soha nem tartanék óriási kutyákat, nekem elég elég lenne egy közepes keverék is, azt mondják, hogy azok szívósak és hosszúéletűek!!! Csak sajnos panelbe a kutya nem a legjobb választás Szomorú Szomorú Szomorú Szomorú Egy kígyó is jó lenne, de anyukám nem igazán van elragadtatva az ötlettől... Nem értem miért ???
Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #307 Dátum: 08 jan 03, 17:39:40 »

Hali a legnagyszerűbb háziállat a HAL Nevet nem piszkit be nem büdös nem szórja szét a cuccaidat + a szőrét s ami a legjobb tulajdonsága mindig csendben van:)
Naplózva
Ricsingan
Vendég
« Válasz #308 Dátum: 08 jan 03, 20:45:48 »

Nimrod4-gyel egyetértek! Annyi háránya van, hogy a halakat nem simogathatod meg...
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #309 Dátum: 08 jan 03, 20:49:15 »

hát nem tudom, szerintem a halak olyan... uncsikXD mármint csak ott úszkálnak és csak nézegetheted őket... mondjuk a halak szépen, szívesen megnézegetem őket egy akváriumban Mosolyog igaz h nálam szerintem még a hal is kipusztulna, a növények is elpusztulnak nálam :-X Hátigen, ezért nincsen teljesen saját háziállatom, csak családi :-X
Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #310 Dátum: 08 jan 04, 13:26:31 »

Persze az első pár akváriumommal én is befürödtem ami csak volt benne kipusztult állandóan bezavarosodott de vettem egy 180-litereset s ez tuti elég félevente kitakaritani Nevet tehát sok gond sincs vele.
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #311 Dátum: 08 jan 05, 00:13:48 »

A halakat én is szeretem, volt is 15 neonhalam, egyszer kipucoltam őket, ők meg kipurcantak, 3 maradt életben. Később mondták hogy hagyni kell a vizükben a régiből mert kellenek a saját bacijaik, vagy valami ilyesmi ;D
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Ricsingan
Vendég
« Válasz #312 Dátum: 08 jan 05, 09:07:06 »

180 liter?  :o Az már szép, de jó neked!!! (nekem 30 literes van :-X)
Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #313 Dátum: 08 jan 05, 09:34:13 »

A 30-liter sem rossz valahol el kell kezdeni,a neonhalas témáról nem tuk mit mondani,:)de vannak oan csepegtetők amik
24 órán belül haltelepitésre alkalmassá teszik avizet "csak tudnám addig hol vannak a halak" kacsint
Naplózva
Ricsingan
Vendég
« Válasz #314 Dátum: 08 jan 10, 21:36:32 »

Szemét gőte... Hazajövök megnézem a gőtét, és látom szépen elvan Mosolyog. Pár órával később tesóm szól, hogy hoppá nincs a z akváriumban semmi, ezt persze nem hittem el  ???. Mikor látom én is, hogy nincs benne, hát akkor áááááááááááááááááááááááá! volt az első reakcióm. Rögtön elkezdtem keresni, hiszen egy résen kimászott, amin nem lett volna szabad átférnie(kis köcsög). 30-40 perc keresés után már kezdtem feladni, mikor hirtelen egy megérzésem támadt. Megnéztem azon a helyen, amit gondoltam, és szegény ott volt beszorulva a konnektor környékén. Főleg vízi élőlényként igencsak kezdett "szomjas lenni", ezért gyorsan visszatettem az akváriumba. Egyelőre jól van, látszólag kutya(gőte) baja. A kis szemét...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins