25 máj 22, 22:09:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 323601 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Der Teufel
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 07 nov 08, 16:39:59 »

Csak egy? Átlagosan egy kutyának 6-7 kölyke ellik.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #256 Dátum: 07 nov 08, 16:56:19 »

Jah... habár az fajtától is függ, hogy hány kölyke születik egy kutyának. Az olyan fajtájú kutyának mint az enyém, kábé 3 kölyke szokott születni... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 09, 12:19:30 írta Saphira » Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #257 Dátum: 07 nov 09, 10:51:54 »

Miért milyen fajtájú(!) kutyáról van szó?
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #258 Dátum: 07 nov 09, 12:19:06 »

upsz... úgy túnik már nem tudok írni.. :-X Talán átkéne ismételni a nyelvtani szabályokat.. :-X :-X Tibeti spániel kutyáról beszélek.... Nevet A helyesírásról meg annyit, hogy egy betű elgépelése miatt nem dől össze a világ.  Mosolyog
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #259 Dátum: 07 nov 10, 17:45:24 »

Jólvan, én nem akarom érte levágni a kezed, csak zavart Nevet Gondolom amúgy eléggé kis termetű lehet az eb.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #260 Dátum: 07 nov 13, 21:33:05 »

Jaja... az eddigi legkisebb termetű kutyám. A többi mind kuvasz méretű... :-X Ez kábé akkora, és úgy is néz ki, mint egy Pekingi palotapincsi... magyarul: nagyon kicsi...  Nevet
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #261 Dátum: 07 nov 14, 10:00:08 »

Szóval több kutyád van? Azok aztán sokat ehetnek.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #262 Dátum: 07 nov 14, 17:58:34 »

Most perpill csak három kutyám van.. Szomorú A kicsi, a Kicsinek az anyja meg egy kaukázusi juhász. A bernáthegyim nyáron pusztult el... 12 éves volt...  :'(  :'(
DE volt még németjuhászom, két komondorom, egy kuvasz, egy Staffordshire terrier és lehet, hogy lesz egy bulldogom.  A németjuhász 15 évesen halt meg...  :'( a Komondor pedig 12...  :'( A többit pedig az utcáról fogadtam örökbe kölyökkutya korukba... be tanítottam nekik az alapvető kutya "törvényeket" amiről egyszer beszéltünk már a duma topicba, és sajnos új otthont kellett nekik találnom, mert ilyen sokan még nálunk sem maradhattak...
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #263 Dátum: 07 nov 14, 21:43:47 »

Én farkaskutya párti vagyok, az egyetlen kutyafajta, amelyik igazán tetszik. A jelenlegi blökim már tíz éve szolgál hűségesen, csak a hallása nem a  régi már :Mosolyog
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #264 Dátum: 07 nov 15, 11:40:33 »

A farkaskutya alatt az igazi farkaskutyákat érted, vagy pedig a németjuhászt...?  Nevet Én imádom a farkaskutyákat. Mármint az igazi farkaskutyákat, aminek vérvonala könnyen visszavezethető a farkasokhoz... De talán ez azért van, mert a farkas a kedvenc állatom..  Nevet
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #265 Dátum: 07 nov 15, 12:45:49 »

Természetesen a németjuhászra gondoltam. Bár ez a fajta sem tökéletes, mint minden kitenyésztett ebek van valami jellegzetes hibája. Ha jól tudom ennél a fajtánál a láb ízületei menek nagyon hamar tönkre.
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 13:40:06 írta Der Teufel » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #266 Dátum: 07 nov 15, 12:59:21 »

ööö... igen. De nem ez az egyetlen ilyen fajta. A nagytestű kutyáknál a hátsó láb gyengesége gyakran előfordul. Nekem például a bernáthegyim szenvedett ilyen öröklődő betegségben...  Nevet És én is egyetértek veled. Az egyik kedvenc kutyafajtám, talán könnyű taníthatósága, és értelme miatt... Persze nem ez az egyetlen ennyire okos fajta. Például a Border Collie ugyanolyan tanítható, csak sokkal ritkább. Nekem tulajdonképpen a kaukázusi (farkas származása miatt) a németjuhász (ugyszíntén az előző ok miatt, és azért mert az egyik legértelmesebb kutya) És az északi kutyák (úgyszintén azért, mert nagyon közel állnak a fakrkashoz..ikszdé) a kedvenceim...  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 13:00:45 írta Saphira » Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #267 Dátum: 07 nov 15, 14:42:44 »

A 2. kuvaszunk is izületi gyulladásba halt bele, a végén pedig már fel se nagyon tudott állni, akkor búcsúztunk el tőle... Kemény volt, még mindig emlékszem mennyit beszéltem és énekeltem neki mikor kicsi voltam...  :'(
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
kakashi_sensei
Vendég
« Válasz #268 Dátum: 07 nov 15, 15:16:55 »

nekünk egy fajtiszta spánielünk meg egykeverékünkvan olyan tacskó méretű
mind a 2 kan....képzelhetitek mien sok baj van velük Szomorú
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #269 Dátum: 07 nov 15, 16:30:01 »

Nekünk amikor hozzánkerült a kaukázusi, akkor a bernáthegyi már régóta velünk lakott. Nos és a kaukázusi és a bernáthegyi is kan. Szóval nem tom, hogy milyen sok baj lehet a ti kutyáitokkal, de nekünk is volt probléma amikor két ilyen böhöm kutya veszekedett valamin.  Nevet De csak meg kell őket nevelni, és kész. Mosolyog Mondjuk nekünk mindig úgy volt, hogy két ilyen nagy kutya volt együtt. pl.: Kuvasz-komondor, komondor-bernáthegyi, bernáthegyi-kaukázusi. És mindegyik kan volt...  Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins