24 nov 16, 06:45:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 83 84 [85] 86 87 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277306 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1260 Dátum: 11 ápr 30, 19:14:42 »

Kallen.. Akkor asszem neked adom öreganyám egyik kakasát... Vagy mindkettőt.... Szegény szárnyasnak te az életbiztosítást jelentenéd... ikszdé Te elfutsz!  Nevet
Az egyik kb olyan bolond, hogy öreganyám már egyszer a görbebotot eltörte a hátán, én meg a fater egyszerűen felrúgjuk amikor nekünk jön... A másik nyugodtabb, csak ne fordíts neki hátat... smirksweat
Mondjuk épp az a baj, hogy mamám nagyon szereti azt a 2 kakast... A fater meg én be vagyunk fenyítve, hogy ha pörkölt lesz valamelyikből, akkor kapunk... Mert jó kakasok azok, agyonverik a pockot! ikszdé
Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #1261 Dátum: 11 ápr 30, 19:32:32 »

Értékelem nagylelkűségedet, de inkább maradjanak a mamádéknál, ott még enni is kapnak kacsint ikszdé Ezt nem arra mondom, hogy nem etetném őket, mert de, csak hogyan ha félek tőlük + megkergetnek ha etetési idő van?! ikszdé
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1262 Dátum: 11 máj 08, 14:05:09 »

Ezt nem kellett volna megmutatnod. ikszdé Betörök hozzátok és ellopom ezt a dögöt. Nevet Imádom a macskákat. *-* És a Rammstein is jó. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1263 Dátum: 11 máj 09, 13:05:40 »

Tényleg aranyos. 7 kilós? ikszdé Látszik, hogy egy hájfej. Nevet Macskák nagyoon meg tudnak hízni. Csak ugye a kis bambák nem fogják fel hogy már nem kiscicák, és ugyanúgy az ember nyakába akarnak mászni 5-6-7 kilósan is. Nevet Kicsiket viszont simán rá lehet nevelni arra, hogy megüljenek az ember vállán és így utazzanak. Nevet Nekem már többször sikerült macskát erre megtanítanom. *büszke magára*
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1264 Dátum: 11 máj 10, 15:49:15 »

Milyen szép cica! Látszik, hogy jól megy sora. Nevet

Nekem is van ám három, de csak az egyik ilyen nagy, és azért meglátszik rajta, hogy nyár van. Ő a környék réme, a "Sötét Nagyúr". ikszdé

http://kepfeltoltes.hu/110510/K_p053__2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110510/211043368K_p096_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ilyen volt télen (bocsi a minőségért smirksweat ): http://kepfeltoltes.hu/view/110510/K_p025_m_solata_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A neve Jimi. Volt egy öccse, Hendrix, csak sajna ő elveszett, a húgukat meg valami állat elütötte vagy megverte, mert a melső két lábán kúszott haza. Azt mondta az állatorvos, hogy az idegei leblokkoltak. Szerencsére meggyógyult, bár egy kicsit bicegve járt utána. Később ő is eltűnt, úgyhogy az eredeti triumvirátusból már csak Jimbo maradt. Sír

Különben van még egy kis kutyánk, Csipisz Mosolyog, meg díszhalak. Régebben voltak libáink, csirkéink, nyulunk, meg 2 bírkánk is (a Samu meg a Pösze :3). Meg nekem egy kazal hörcsögöm, meg két tengeri malacom, de a rágcsálók már ki vannak tiltva a házból. smirksweat
Naplózva

papama
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1265 Dátum: 11 máj 11, 14:38:46 »

Nagyon szép cicás képek ezek.
Naplózva

Egy tengeri ütközet képes romba dönteni az egész napodat!
Címem: papama@citromail.hu
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1266 Dátum: 11 máj 11, 19:39:14 »

http://kepfeltoltes.hu/view/110511/P121010_15.58_01__www.kepfeltoltes.hu_.jpg itt az én cicám a híres Magic^^ igaz hogy a szomszéd macskája de az kicsit se törődik vele -.-" (különben is, engem sokkal jobban szeret xDD) varázslatos nem igaz? ^^ xDDD
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1267 Dátum: 11 máj 11, 20:16:59 »

Nekem a szomszéd mérgezte meg a másik cicámat patkány méreggel. Igen, azzal. Merthogy ő utálja a macskákat...  Gyáááá
Hálaisten, Magic-et sikerült megtanítani hogy NE egye meg azt a vackot^^
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
papama
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1268 Dátum: 11 máj 12, 13:33:33 »

Milyen .... emberek vannak! Két macskám evett egy egér méregből. Az egyik sajnos meghalt, de a másik éppen most szoptatja a gyerekeit. A másik macskám is megszült. Így az arányaim: 7 macska és 1 kutya. kacsint
Naplózva

Egy tengeri ütközet képes romba dönteni az egész napodat!
Címem: papama@citromail.hu
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #1269 Dátum: 11 máj 12, 13:34:25 »

Sajnos ilyen mérgezős dolog nekünk is történt korábban :S
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1270 Dátum: 11 máj 13, 14:35:18 »

Egyetértek! Én is szoktam nézni ezt a műsort, de van amikor sírva fakadok a TV előtt. smirksweat >.<# Lehet kicsit ciki, de így van.  Technikai KO Roppantul undorító, amit egyes emberek csinálnak.
Én is mindig próbálok segíteni. Régebben volt egy cica, aki mindig átjárt hozzánk enni. De egyik nap el kellett mennünk, ezért kiraktuk vacsoráig. Mire visszaértünk, a ház előtt találtuk. Kóválygott, és ha menni próbált, hasraesett. Azonnal betettük a kocsiba és rohantunk az állatorvoshoz. Este 6 óra volt, épphogy odaértünk zárásig. Azt mondta a doki, hogy a fejét valahogy nagyon beüthette, vagy egy figyelmetlen autós, és ezáltal az agya megsérült és nem tudja irányítani a lábait. Akkor beszúrtak neki egyet és azt mondták hogy vigyük vissza kezelésre több napig. Miután közöltük, hogy nem a mienk és sejtésünk sincs, hogy kié, végigjártuk az utcát, és kiderült hogy a szembeszomszédé. Nagyon megköszönte, hogy elvittük az orvoshoz. De sajnos kritikus volt az állapota, azt mondta még az orvos, ha nem javul, el kell altatni. De szerencsére teljesen felépült.^^

Aztán: A mamáméknak régen 3 kutyájuk volt. Egy puli, egy tacsi meg egy kaukázusi-kuvasz keverék. Az utóbbi egy nagyon intelligens kutya volt. Papa mesélte, hogy valamelyik télen a 3 kutya megtalált egy adag patkánymérget és elkezdték enni. Rá pár napra a 2 kicsi meghalt, a nagy életben maradt. Papa felpakolta a talicskára őket és hátravitte a kertbe eltemetni. A nagy kutya pedig végigkísérte a papát a kertbe, és közben -papa azt mondta, ha nem a saját szemével látja, el sem hiszi- SÍRT! Szabályosan könnyek hullottak a kutya szeméből.
Ugyanezt a kutyát a hátsó szomszéd nagyon nem szerette. A csirkéi mindig átrepültek a mi kertünkbe, és a kutya elkapta. A bácsi meg azt állította, hogy a kutya ment át. Fel is akarta jelenteni a mamáékat, hogy nem tesznek ez ellen semmit. Amikor pedig a mamáék jelenthették volna fel őt, hiszen átmászott a kerítésünkön, kezében a csirkével és úgy mutogatta hogy "Ezt tette a kutyájuk!". smirksweat Egy idő után annyira elfajultak a dolgok, hogy egyik nap fogta magát, és a kertben mászkáló kutyába belelőtt. Szegény véresen támolygott fel a kertből. Az volt a szerencse, hogy éppen munkások dolgoztak a magtár tetején, és látták az esetet. Kis idő múlva megint meglőtte. Szerencse, hogy sose talált el fontos szervet. Azonban pár év múlva megőrült szegénykém (mármint a kutya) és ezért el kellett altatni. Hála ennek a ... Gyáááá Hmm... De szerencsére elvették a vadászengedélyét. Ördögi Amíg élt a Zsömi, minden alkalommal, amikor a kert felé vette az irányt, és már 200 m-ről kiszúrta a szomszédot, ugatott és morgott. Ha betolta volna a képét az a fazon, biztosan széttépte volna őt a papa szerin.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Slice
Újonc
*

« Válasz #1271 Dátum: 11 máj 13, 15:54:56 »

Kár, hogy nincs Teknős a választhatók között. Nevet Meg Dzsungáriai Törpehörcsög.  ikszdé
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1272 Dátum: 11 máj 13, 17:59:08 »

Imádom őket, csak anyu már nem enged többet a házba. Az egyik macska papíron nem is a miénk, csak odaszokott (nem is tudom, hogy miért... ÁÁÁÁRTATLAN VAGYOOOK...! ikszdé) őt anyu Bumerángnak hívja, mert ahányszor elzavarta, mindig visszajött... ^^"

A kígyótartással csak az a bajom, hogy sajnálnám odaadni neki az egeret. Különben szeretem a kígyótat/gyíkokat/békákat. Nevet

A bengáliak meg nagyon szépek. Bár "kicsit" drágák meg valami olyat olvastam róluk, hogy vannak közöttül elég szeszélyes példányok is, úgyhogy olyan tenyésztőtől kell venni, aki erre is figyel. Nekem (ha egyszer sok pénzem lesz smirksweat) Maine Coon cicám lesz, egy Bassettal karöltve. Ezt eldöntöttem. ^^ Nagyon tetszik még a Skót lógófülű is, de emennek a 13 kilója jobban vonz. Nyelvesít

Amúgy hallottatok már a Savannah cicáról? A szentem félig macska, félig szervál. Az USA egyes állanaiban nem is engedélyezték a házikedvencként való tartását. Enyhén szólva is rohadt sokba kerül, de olyan szép a hangja. Meg az egész úgy, ahogy van. *-*

Kár, hogy ezen a képen nem látszik, hogy mekkora is valójában...
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1273 Dátum: 11 máj 13, 18:09:32 »

Hehe, szervál, sportos jószág. ikszdé
Én most egy kaméleont akarok venni, de a terrárium kb. tizanötször annyiba kerül, mint az állatka.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1274 Dátum: 11 máj 13, 18:59:00 »

Nekünk sose volt még fajtiszta cicánk, mindig ilyen keverékek. Nembaj, ők is cukik.  smirksweat Pirul
Egy időben fajtiszta pulik voltak mamáméknál, de néhány nőstény jól összebarátkozott a szomszéd tacskójával, és azóta aranyos puli-tacsi keverékek vannak. xD Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 83 84 [85] 86 87 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins