Én úgy szeretnék egy kutyát!!
De sajna nem lehet,anyáék nem engedik,úgyhogy be kell érnem a húgom hörijével.
( egyszer csakazéris kikönyörgöm...
)
Korábban már írtam róla,de akárhogy nézzük, Csöpi nem az én kis állatkám,(*pedig irtó cuki*)ezért megelégeltem,hogy nekem kell takarítani,meg etetni,a húgom már 13 éves,oldja meg ő maga,ha annyira akarta azt a csöppséget...
Etetni irtó fun,a rácson kidugja az orrát,és a kezünkből elveszi a magokat.Sajna kis korában rászoktattuk a dióra,ezért a dundi kislány még válogatós is.Nem eszik meg akármit...
Mostmár nem olyan duci,ugyanis rájött,milyen mókás is tud lenni a mókuskerék,ezért egész éjjel azt hajtja.Csakúgy, mint az első hörink ő is a rácsot rágva koptatja a fogait (aminek sok értelme nincsen)
Amíg akváriumban lakott, (Pufi nevű elődje kiskölyökként vagy 10-szer meglógott palotájából,s utána a létező leglehetetlenebb helyekről került elő
)addig dobozdarabkákat rágicsált,a hideg üvegre tettünk alátétet,de 1 hét
múlva cafatokban állt
hála a "fogfaragó" tevékenységnek-.-
Félős,bár mostanság kezd leszokni róla.
Az állatokkal úgy vagyok,hogy kígyók,skorpiók,rákok,százlábú féleségek kíméljenek!
A pókokkal nincs bajom,csak rám ne másszanak,én se fogdosom őket,szóval kössünk kompromisszumot!
Az én szobám mindennel tele van.A százlábú az ágyamban nem ritkaság,az se ha a pókica a villyanykörtére szövi hálóját,a fürdőszobámban pedig vagy 6 féle pókot fedeztem fel eddig, a kaszáspóktól nem irtózom,de a nagy szőrös fekete és vöröstől.... ha egy madárpók mászkálna a földön tuti elvinne a mentő
(és ha rám mászna egy nagy kerek 8 centis katicabogárszerű bogi az esőerdőben???)
A legborzalmasabb azonban az volt,mikor 9 éves koromban egy csupasz egér fióka kirohant a szekrény mögül,be a babaházamba...Nagyim majdnem szívrohamot kapott,ő utálja a rágcsikat.
Az egerek patkányok nem szimpik..kártékonyak és betegségeket terjeszthetnek,lakásban tartani meg...undi.. (aki meg szereti őket annak hajrá!)
A menyusok viszont jófejek.Apa idegbajt kap, ha átcsászkál a frissen mosott kocsin...Az viszont félelmetes volt,mikor télen ott kapart a padláson a fejem felett,és azt hittem kirabolnak.
Macskaféleségek aranyosak.Nem az agyukért imádjuk őket,de legalább puhák és melegek...fekete cicus sárga szemmel nagyon tetszetős.Meg a garfield tipusúak.Anya barátnőjének fekete cicája 8 hónaposan nem sokára fialni fog,és az apa egy vörös macska
Ez jól össze lett hozva! Már várom,hogy lássam a kicsiket.