|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 09 dec 15, 00:39:43 » |
|
Gondolom h azoka kis fehér szőrök macskaszőrök a macskák nyaldossák magukat (úgy tisztálkodnak), és bekerül az emésztőrendeszerükbe sok szőr...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 09 dec 15, 00:48:48 » |
|
Nem.. Az penész... Beborítja az egész macska és kutya gumit mostanában mindenhol... De csak pár nap után jelenik meg ez a fehér szőrszerű penész a kutya-macskagumin.. Nekem is feltűnt... Mért, ne kérdezzétek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 15, 00:50:07 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 09 dec 15, 11:26:19 » |
|
A hörcsögön gondolkodom, lehet veszek 1-et vagy 2-t. Párban jobban elvannak és milyen arányban (hím-nőstény, nőstény-nőstény...) Tapasztaltak írjanak! Szerintem a nőstény-nőstény lenne a legjobb megoldás. A hím-nőstény azért nem jó mert akkor lesz egy rakás kishörcsög. Persze ha neked nem gond... A két hím az meg szerintem hajlamosabb arra hogy egymásnak essenek. Legalábbis nálunk így volt mikor anno volt 2 hím hörcsögünk. De mondjuk az eladót kérdezd meg erről szerintem. Én vadászgörényt szeretnék de apám mostanában nagyon állatellenes Csak a kutyát tűri meg mert házőrző azon kívül semmit pedig annyi féle-fajta állatunk volt már, hogy... sok
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 09 dec 15, 15:49:44 » |
|
Mi lenne, ha megkérnéd az egyik rokonodat, hogy vegyen Apukádnak vadászgörényt karácsonyra? Apud nem ajándékozhatja el másnak az állatot, mert azzal ugye megbántaná a rokont, akitől kapta. Ő meg nagy kínjában Neked adná. Persze Te válaszd akkor ki a görényt. Valamelyik rokonod biztos szívesen segítene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 09 dec 15, 16:11:39 » |
|
A vadászgörényt nagyon ajánlom, de legalább 2-tőt vegyél. Játékosak kedvesek, és a legjobb bennük, hogy nem is büdösek. Az albínokal kicsit vigyázni kell, mert vadabbak, de kézhez lehet szoktatni. Az első 2 hétben szoktasd kézhez, mert nem túl kellemes, amikor már az 1,5 cm-eres fogukal harpják meg a kezed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 09 dec 15, 16:40:59 » |
|
Áh nem. Félek az lenne a sorsa hogy kihajítaná az ablakon a hóba xD Meg kicsit átlátszó is lenne a dolog
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 09 dec 15, 17:04:18 » |
|
Hát ilyen trükkel szerintem sem érdemes próbálkozni. Mondjuk nem szép Apukádtól, hogy nem engedi meg. Ha már annyiszor volt róla szó berakom Russel-ke oldalát: (ha ez reklámnak számít akkor elnézést kérek a modiktól és töröljétek nyugodtan) http://www.bloki.hu/szumoharcos_katica/russel/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 09 dec 15, 17:09:46 » |
|
A hörcsögön gondolkodom, lehet veszek 1-et vagy 2-t. Párban jobban elvannak és milyen arányban (hím-nőstény, nőstény-nőstény...) Tapasztaltak írjanak! Nekem volt egy hím és egy nőstény, de sokáig nem tudtam ( nem is akartam ) őket együtt tartani, mert akkor a nőstény megöli a hímet, vagy ha mégsem, akkor majd a hím a kishörcsögöket....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 09 dec 15, 17:15:20 » |
|
Úúúú vörös Russel cica ^^ Aranyos Nekünk is volt régen vörös cicákunk úgy hívták, hogy Vilmos. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 09 dec 15, 17:16:35 » |
|
LOL Sevanna.. Macskáknak saját közösségi portál! LoLOLOL Mik nincsennek! Nekem ez új... Russel meg mindig ilyen bárgyú pofát vág, vagy csak nem szereti ha fényképezed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 09 dec 15, 17:23:10 » |
|
Én is pont azt akartam írni, hogy ilyet se láttam még. Külön oldal a macseknak. Nem semmi. És a macskák nevében kell írni. :O =DDD Nagyon aranyos cica amúgy. Nem is látszik rajta, h sötét, mint az éjszaka. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 09 dec 15, 17:38:10 » |
|
Russel meg mindig ilyen bárgyú pofát vág, vagy csak nem szereti ha fényképezed? Telitalálat! Mármint az első fele. A drága cica nem túl okos. Amúgy ez egy IWIW-es alkalmazás. De sok állat van fent és szerintem tök jó. Főleg az idősebb korosztály rakja fel az állatait és tök jól elvannak ott a nénikék ezzel. Van néhány nagyon LoL szöveg. Mondjuk én is kitettem magamért szerintem. És köszönöm a dicsérő szavakat. Imádom ezt a cicát! <3 Meg Miát is. Ha róla is lesznek képeim, majd felteszem és belinkelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 09 dec 15, 17:48:41 » |
|
Akkor már én is megmutatom a kutyim hátha valakit érdekel Ime ő itt Rufus, az egyetlen állat amit tarthatok. http://kephost.hu/image-29BA_4B27BD70.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 09 dec 15, 17:49:57 » |
|
De gyönyörű sima szőre van. *-* Nagyon baba. ^¸^ Aranyos a pofija, és neki is nagyon szép neve van. Egyszer én is csinálok már a macskánkról képet, és belinkelem. ^¸^ ---szerk--- Most nézem, milyen igényes gazdi vagy: mindkét tálja kék, és azonos színárnyalatú. ^¸^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 15, 17:51:56 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
|