Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 09 nov 30, 11:59:16 » |
|
Pesten is vannak! Elég, ha elmész egy nem teljesen látogatott, vagy nem közkedvelt, esetleg nem elég tiszta éttrembe, vagy gyrososhoz, vagy pékségbe....
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 09 nov 30, 12:32:08 » |
|
Na igen... A városi patkányok... Eltakarítják a szemetet! Falun meg eltakarítják a háziállatok elől a kaját... De azé durva, hogy pékségekben, éttermekben előfordul...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 09 nov 30, 18:52:37 » |
|
huh sok volt régbben de már se időm se türelmem nincsen a család nagyon akar kutyát de mivel félek tőlük ezért ugyse lesz....
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 09 nov 30, 19:59:18 » |
|
Jövőre a minden összejön, adok neked ajándékba egy kutyát... De vagyok olyan szemét, hogy hozzádkötöm lánccal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 09 nov 30, 19:59:52 » |
|
Félsz a kutyáktól?? Valami gyerekkori rossz élmény??
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 09 dec 03, 21:19:46 » |
|
Nekem egy utcai harcos keverékem van. Tacskó keverék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himara
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 09 dec 05, 13:18:46 » |
|
Nekem egy háromszínű tengeri malacom van és nagyon édes.Akárhányszor kajához készülünk,mindig visít,és csak akkor hallgat el,ha neki is adunk kaját.Tök cukkee..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 09 dec 05, 19:04:00 » |
|
nekem egy shar-pei tök fekete fajtatiszta kutyám van, vagy 40 halam( vannak már kilósak is), és van vadászgörényem. van 2 libám, azonkívül még bárányok, tyúkok.
az egerekhez, egeret már találtam kenyérben, és csak kenyérszelésnél derült ki, hogy husos kenyér lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1133 Dátum: 09 dec 05, 19:34:36 » |
|
Nem ritka eset... Elég gyakran megesik, hogy a pékségekben beleesik a dagasztó gépbe az egér... Kivédhetetlen... Találtam én már kenyérben szögtől az újságig mindent... Van valakinek tapasztalata Amerikai mókus tartásában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 09 dec 05, 19:43:06 » |
|
hát ige, de egy lábujköröm mit keresett benne, azt még mindig nem tudom.
amerikai hörcsög? az meg micsoda?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 09 dec 05, 20:11:13 » |
|
Félsz a kutyáktól?? Valami gyerekkori rossz élmény?? Hát jah... a Kiskletta és a Kisdia (barátnőm) sétált az utcán és jött egy ilyen westie méretű kutya odamegyünk hozzá a barátnőmet véreb módon megtámadta és úgy beleharapott az arcába, hogy máik eléggé rendesen megvan a nyoma na attól kezdve félek tőlük, d eolyan szinten h már röhögnek rajtam<.< Gabesz de gonoosz vagy <.< most miéért? T___T nyüüü.
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 09 dec 05, 23:03:42 » |
|
Kettuc.. Peddig egy kiskutya olyan cuki! Am tényleg a kistermetű kutyák elég idegbetegek tudnak lenni.. Kissebbségi komplesszus, vagy mittudomén... Itt falun bátrabban bemegyek egy olyan házba, ahol nagy melák kutya van, mint egy olyan házba, ahol 1 vagy több kis termetű eb található... hiroto válaszom lásd a duma topikban... Inkább oda való... Egyébként nem hörcsög.. Mókus...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1137 Dátum: 09 dec 06, 01:03:21 » |
|
Nekem kutyusom van. Német törpe pincser, a neve Mazsi, de én csak Mudzinak szólítom (xd). Később ha végre meglesz mán' a kerítésünk, többi családtag dobbermant akar, én egy németjuhit vagy goldenretrivert szeretnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 09 dec 12, 21:23:40 » |
|
imádom az állataimat... pár hónapja halt meg a cicum... és bár a kutyámat is nagyon nagyon nagyon imádom német-juhász egyébként és vicces h mindenki fél tőle pedig senkit se bánt... olyan komoly házőrző h mindenkit összenyalogat:D de valahogy macskásabb a természetem nem tudom miért:D tényleg vannak itt olyan fiúk akik szeretik a macskákat? egyébként miért a lányok szeretik inkább a macskákat? vagy ezt csak én látom így?
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1139 Dátum: 09 dec 12, 21:47:17 » |
|
Én egyformán vagyok kutyás és macskás... De az ölebeket nem szeretem... Rühellem nézni amikor a kis görcs ott nyivákol a csajok táskájában.. De ugye nem az a legjobb udvarlási módszer, hogy azzal kezded az ismerkedést, hogy földhözcsapod a "kutyát"... (Elnézést a kutyáktól, hogy kutyaszámba veszik az emberek az ilyen vakarcsokat) Poén hogy itt a faluban, van pár kutya, ami jobban jóban van velem mint a gazdájával... Pl a szomszéd néni kutyája... A szomszéd néni fia szövegelhet neki, nekem meg 1 szavamba kerül és követi a parancsot... De elég kellemetlen, hogy bárkihez megyek, ahol már voltam, örömében mindig összekoszol és összenyálaz egy olyan kutya, ami minimum 30 kiló, és 2 lábra állva akkora mint én... Mondjuk én játszok mindig a kutyákkal, bárhova megyek! Macskákkal nincs ilyen gondom... Azok nagyurak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|