Ha a saját területét őrzi az pont elég ahhoz, hogy elriassza a tolvajokat.

Azt hiszem nem fogok hozzátok betörni mostanában.

Meg annyiból nem baj ha házon kívül gyávább, mert akkor legalább nem kell attól tartani, hogy megharap vkit. Egy ekkora kutyával mászkálni nagy felelősség és nehéz lenne ha mogorva természetű lenne.

Igen most már emlékszem arra a képre.

Azon tényleg látszik, hogy bazi nagy macska.

Régen a szomszédainknak volt egy ugyanakkora macskája (sajnos már nem él

) és egyszer izomból hasba rúgta öcsémet, ahogy fogta.
Mondjuk az rossz ha sokat jár el. Én állandóan rettegnék, hogy ne legyen baja. A mi cicánk vhogy gyermek maradt

és nem gyúr a nőstényekre sőt kandúros pisilése sincsen! Ártatlan, költői lélek. <3
Sajnos elég gyakori, hogy a cicák öreg korukra megvakulnak vagy félszeműek lesznek. Pl. környékünkön régen lakott egy részeges nyanya

akinek volt egy Zsuzsi nevű 20 éves!! teljesen vak macskája. De egyébként semmi baja nem volt, mogorva volt mint a csuda.

A gond csak annyi volt, hogy a környéken volt egy nagyon ravasz és ugyanolyan színű nőstény cica, akiről a piás nyanya állandóan azt hitte, hogy Zsuzsi az és őt etette Zsuzsi helyett.

Szóval szegény Zsuzsi néha lemaradt a kajáról az a másik ravasz cica miatt, mert az meg tudatosan sündörgött arrafelé.

Az jó, hogy Leót akkor nem kell annyit fésülni, mert elég macerás lenne...

Bár az állatok elvileg szeretik ha fésülgetik őket.

Egyébként én úgy tudom, hogy az állatok szőre vhogy úgy van kitalálva, hogy alig vagy abszolút nem áznak bőrig. Végülis akkor könnyen elpusztulnának télen ha átázik a bundácskájuk.

Russel is volt, hogy nagyon elázott, de azért a bőre száraz maradt. Mondjuk azért törölközővel ledörzsöltük. Nem örült neki...

Leszögezem, Gárdonyi lopta tőlem az ötletet.

A vizslákat imádom! Kár, hogy csak egy év múlva lesz meg.

Az Isten rabjaiba különben azt az aranyos Tisza nevű vizslát IV. Béla hülye fia oldalba rúgta úgy hogy elrepült.

Meg a lovát is leszúrta az a hülye gyerek, mert nem engedelmeskedett neki...