25 ápr 05, 10:06:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 302695 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
dani519
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #825 Dátum: 08 aug 19, 20:53:05 »

a kigyokat csak én hiányolom vagy az a gyikokhoz tartozik? Pojén bye bye
Kutya és kameleon [nem engették meg Szomorú] forever >.<#
mi az a degu?  Kúl Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 20:53:56 írta dani519 » Naplózva
Nagare
Újonc
*

« Válasz #826 Dátum: 08 aug 19, 22:10:38 »

a degu...hát...h is írjam le....nemtudom...keress rá a neten... Pojén am nekem is volt 2...csak nemrég pusztultak...el  Szomorú
am nálunk van 2 papagáj,egy höri,3 kutya,egy jópár hal,nyuszik és egy macska...(plussz mindenképpen szeretnék új degukat,és egy kígyót...persze kicsit... >.<# >.<#)
Naplózva
dalmus03
Újonc
*

« Válasz #827 Dátum: 08 aug 21, 09:17:25 »

van egy Foxi kutyusom de naon hiperaktív, alig birom leszoktatni a rossz szokásairól! de naon cejetem! Mosolyog
Naplózva
meti119
Újonc
*

« Válasz #828 Dátum: 08 aug 28, 10:50:52 »

nekünk volt...... 2 macskánk az egyik nem tudom honnan volt a másikat anyukám találta.. aztán az egyik elszökött vagy nem tudom szörnyen kicsi voltam akkor.. a másik meg lefialt asszem volt 4 gyereke 3-at elajándékoztunk és a maradék 2 még most is megvan aztán anyám születésnapjára kapott egy perzsát a tesómtól és tőlem majd a tesóm hazahozott az utcáról egy nagyon kicsi cicát még szopnia kellett volna valószínűleg elteltek a hónapok majd a kis cicából anyuka lett teljesen édes aranyos egészséges nem koraszülött gyermekekkel de mivel most épp költözőben vagyunk és panelba megyünk a 4. emeletre elajándékoztuk a perzsát az unokatesómnak és a kicsit ami nagy lett a gyerekeivel együtt annak szomszédjának. nos ez volna a macskáim története KB 6 éves koromtól ideáig(10 vagyok most) volt tengeri malac is sok meg néhány hörcsög és 2 papagáj de vagy kinyírták egymást vagy megszöktek vagy végzett velük a kor. asszem ennyi volna így összesítve Nevet most hogy panelba megyünk meg nem tom mi lesz de én ezt a 2 cicát nem nagyon akarom elveszíteni  Neeem Neeem
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 11:00:16 írta meti119 » Naplózva
meti119
Újonc
*

« Válasz #829 Dátum: 08 aug 28, 10:54:20 »

nekünk volt...... 2 macskánk az egyik nem tudom honnan volt a másikat anyukám találta.. aztán az egyik elszökött vagy nem tudom szörnyen kicsi voltam akkor.. a másik meg lefialt asszem volt 4 gyereke 3-at elajándékoztunk és a maradék 2 még most is megvan aztán anyám születésnapjára kapott egy perzsát a tesómtól és tőlem majd a tesóm hazahozott az utcáról egy nagyon kicsi cicát még szopnia kellett volna valószínűleg elteltek a hónapok majd a kis cicából anyuka lett teljesen édes aranyos egészséges nem koraszülött gyermekekkel de mivel most épp költözőben vagyunk és panelba megyünk a 4. emeletre elajándékoztuk a perzsát az unokatesómnak és a kicsit ami nagy lett a gyerekeivel együtt annak szomszédjának. nos ez volna a macskáim története KB 6 éves koromtól ideáig(10 vagyok most) volt tengeri malac is sok meg néhány hörcsög és 2 papagáj de vagy kinyírták egymást vagy megszöktek vagy végzett velük a kor. asszem ennyi volna így összesítve Nevet most hogy panelba megyünk meg nem tom mi lesz de én ezt a 2 cicát nem nagyon akarom elveszíteni  Neeem Neeem

És hogy a kismacskák milyenen cukik voltak... ja és egyedül voltam itthon este 11-kor akkor kezdett nyávogni a nagy macska amit még tesóm hozott haza. Gondoltam szülni akar csörrentettem is anyámat megoldottuk a dolgot és mikor aludtunk a fejünk fölött szült meg kacsint és reggel láttuk hogy újabb 4 kis fikadarab cumizza a macskát Nevet  Mosolyog Mosolyog kacsint
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 11:04:40 írta meti119 » Naplózva
naruto1995
Gennin
*

« Válasz #830 Dátum: 08 aug 30, 12:24:14 »

Van nekem egy kutyám és egy macskám
Kutya:Lány neve:Lisa
Macska:Fiú neve:Cirmi
Naplózva
bogár-kun
Újonc
*

« Válasz #831 Dátum: 08 aug 30, 12:56:09 »

helosztok nekem 1 kutyám és 1 macskám van vagyis vizslám Nevet
Naplózva
SasuSaku
Vendég
« Válasz #832 Dátum: 08 aug 30, 23:17:53 »

2 kutya: Nico és Kyra.
Plusz volt egy macska... akit... ööö... Picinek hívtak ^^ De már elhalálozott szegény. Nyugodjék békében.
Ja, és egy dzsungáriai törpehörcsögöm is volt, Dönci, aki tavasszal pusztult el... Szomorú
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #833 Dátum: 08 aug 30, 23:55:04 »

Hm.. Nekem Mancikám nemrég halt meg, mikor kint voltam Oroszbaan. T-T
Naplózva
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #834 Dátum: 08 okt 24, 13:45:58 »

Egy kutya van a háznál,az is elég kárt csinál.Angol Cocker Spániel.Úgy nevezte el apa,hogy Flopi.Kicsi korában került hozzánk.Volt már nálunk több kutya is.De az nagyon régen volt.Mamámnak van egy macskája a kertünkben mászkált állandóan,és egyszer elvitte magához.Azóta is úgy hozzászokott a cica mamához,mintha kiskorában került volna oda.Nagyon intelligens.Ha kimegy a kapun mindig a járdán megy így mamának nem kell félni,hogy elüti egy kocsi. Mosolyog
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #835 Dátum: 08 okt 24, 18:31:14 »

Egy Angol Cocker Spániel.1 éves.Neve:Flopi.Egy rosszcsont eb aki mindig úgy üdvözli a családot,hogy első kétlábával ránk ugrik.
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #836 Dátum: 08 okt 26, 12:31:58 »

az én kutyám is mindig ezt csinálja csak az a baj hogy ha nem figyelsz akk simán fellök xDDD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #837 Dátum: 08 okt 26, 13:26:10 »

Én meg rájöttem hg meghalt az összes picikéém Ohh My God
Hmm pedig szerettem őket... Szomorú
Am lesz egy cicusom amit majd anyámtól elhozatok, de amig nincs kész a szobám (mert csak ott lehet majd, meg a kiskonyhában >.<# ) addig nem..
Am kéép: http://img17.myimg.de/sonvf60e56.jpg
Wáá imádom (L)
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #838 Dátum: 08 okt 26, 13:32:13 »

nagyon aranyos cica ^^ mondjuk én a vörösszűrő garfield feelinges macskákat bírom vagy a fekete vagy fehér ikszdé ez olyan szürkés bundás ^^ jah am gyümi ha van fűtőtest olyan helyen ahol a macska elérheti figyelj arra ha azon fekszik néha zavard le mert van olyan macska ami elalszik arjata zán megégeti magát .... buta macskák xD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #839 Dátum: 08 okt 26, 14:07:18 »

Öhh..xD
Tanulság: éjszakára ki kell kapcsolni a fűtést...x'D
Am a macskák nem is buták :F
Hmm én is szeretem a garfield feelinges macskuszokat, de a legtöbb félét szeretem, max a sima, házimacska mintázat uncsi...x'D Am beleszerettem a maine coonokba <3 x'D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins