kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
 |
« Válasz #840 Dátum: 08 okt 26, 14:47:40 » |
|
Jelenleg 1 kutya és 1 macska  de eddig összesen volt 3 kutyánk és vagy 20 macskánk (sokat kölyködzöttek  )
|
|
|
Naplózva
|
 D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #841 Dátum: 08 okt 26, 15:13:33 » |
|
fú az szép nekem világ életemben ez az egy kutyám van és még jó sokéig ez is lessz majd
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #842 Dátum: 08 okt 26, 22:36:53 » |
|
az én kutyám is mindig ezt csinálja csak az a baj hogy ha nem figyelsz akk simán fellök xDDD
Ja.Nagyon is igazad van xenon.Engem tegnap ahogy mentem az udvaron majdnem fellökött.
|
|
|
Naplózva
|
 Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #843 Dátum: 08 okt 27, 08:44:51 » |
|
Körülbelül másfél hónapja Aemyvel befogadtunk egy kiscicát.  Pöcöknek neveztük el és egy nagyon rosszcsont, de nagyon imádnivaló kandurka.  Mára már sikerült felhízlalnunk és teljesen egészséges cica lett belőle. http://kepfeltolto.hu/i/?252913&t=imghttp://kepfeltolto.hu/i/?252914&t=img na igen itt olyan, mintha beszívott volna 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #845 Dátum: 08 okt 27, 08:57:33 » |
|
Szegény aemy most két férfi nyomja el őt  mi lessz így vele az a beszívott macska miket csinálhat bele se merek gondolni xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #846 Dátum: 08 nov 07, 18:32:44 » |
|
2 macsek, 1 kutyesz, 1 papagáj, és van egy pár halunk is =) állatbarát vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #847 Dátum: 08 nov 07, 21:40:34 » |
|
Van egy bő 1 éves angol cocker spánielem, aranybarna szőrű, és Flopinak hívjuk.  Nagyon szeretem, de sajnos néha (?) ugrál mindnekire, és egyébként meg a koleszból nem nagyon tudok nap mint nap foglalkozni vele... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daniuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #848 Dátum: 08 nov 08, 11:03:31 » |
|
1 kutya és egy macska!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #849 Dátum: 08 nov 08, 12:22:53 » |
|
Nekem kutyuskám van...de volt már sok mindenem ezen kívül... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
 |
« Válasz #850 Dátum: 08 nov 08, 16:29:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #851 Dátum: 08 nov 08, 18:19:46 » |
|
Kutyám van sztem a legjobb háziállat és az egyik legjobb barát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #852 Dátum: 08 nov 09, 18:09:11 » |
|
nekem van egy kutyám és macskám 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maya-chan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #853 Dátum: 08 nov 16, 18:33:39 » |
|
Húha  Van 3 kutyám és egy macskám. Régen az unokabátyám elhozta a 2 óriáskígyóját: Király piton - Orochimaru , Kockás Piton - Orohime Aztán kapott egy kutyafejű boát... a másik kettőt ki is nyírta X_x És én úgy útálom azt a dögöt >D
|
|
|
Naplózva
|
•๑♥мαчα-cнαŋ♥๑•
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #854 Dátum: 08 nov 17, 01:11:01 » |
|
nuszikákat, mert ugy nuszogtatnak az orrukkal malacot, mert hát Ino bodjikutya macska van vagy nyóc egérbő má kevesebb megeza sokrohatt szúnyog
ja és van télleg van valami afrikai csigánk, ami olyan félméteresre megfog nőni!!! ja és van egy tarantullánk meg tele vagyunk ezekkel a japán tyúkokkal, tod, azok a kompakt tyúkok meg van 3 halunk
nenézzé így mert nagy kertünk van nah! meg nagy házunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|