|
Nagare
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #826 Dátum: 08 aug 19, 22:10:38 » |
|
a degu...hát...h is írjam le....nemtudom...keress rá a neten...  am nekem is volt 2...csak nemrég pusztultak...el  am nálunk van 2 papagáj,egy höri,3 kutya,egy jópár hal,nyuszik és egy macska...(plussz mindenképpen szeretnék új degukat,és egy kígyót...persze kicsit...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dalmus03
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #827 Dátum: 08 aug 21, 09:17:25 » |
|
van egy Foxi kutyusom de naon hiperaktív, alig birom leszoktatni a rossz szokásairól! de naon cejetem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meti119
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #828 Dátum: 08 aug 28, 10:50:52 » |
|
nekünk volt...... 2 macskánk az egyik nem tudom honnan volt a másikat anyukám találta.. aztán az egyik elszökött vagy nem tudom szörnyen kicsi voltam akkor.. a másik meg lefialt asszem volt 4 gyereke 3-at elajándékoztunk és a maradék 2 még most is megvan aztán anyám születésnapjára kapott egy perzsát a tesómtól és tőlem majd a tesóm hazahozott az utcáról egy nagyon kicsi cicát még szopnia kellett volna valószínűleg elteltek a hónapok majd a kis cicából anyuka lett teljesen édes aranyos egészséges nem koraszülött gyermekekkel de mivel most épp költözőben vagyunk és panelba megyünk a 4. emeletre elajándékoztuk a perzsát az unokatesómnak és a kicsit ami nagy lett a gyerekeivel együtt annak szomszédjának. nos ez volna a macskáim története KB 6 éves koromtól ideáig(10 vagyok most) volt tengeri malac is sok meg néhány hörcsög és 2 papagáj de vagy kinyírták egymást vagy megszöktek vagy végzett velük a kor. asszem ennyi volna így összesítve  most hogy panelba megyünk meg nem tom mi lesz de én ezt a 2 cicát nem nagyon akarom elveszíteni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 11:00:16 írta meti119 »
|
Naplózva
|
|
|
|
meti119
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #829 Dátum: 08 aug 28, 10:54:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 11:04:40 írta meti119 »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto1995
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #830 Dátum: 08 aug 30, 12:24:14 » |
|
Van nekem egy kutyám és egy macskám Kutya:Lány neve:Lisa Macska:Fiú neve:Cirmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogár-kun
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #831 Dátum: 08 aug 30, 12:56:09 » |
|
helosztok nekem 1 kutyám és 1 macskám van vagyis vizslám 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
 |
« Válasz #832 Dátum: 08 aug 30, 23:17:53 » |
|
2 kutya: Nico és Kyra. Plusz volt egy macska... akit... ööö... Picinek hívtak ^^ De már elhalálozott szegény. Nyugodjék békében. Ja, és egy dzsungáriai törpehörcsögöm is volt, Dönci, aki tavasszal pusztult el... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #833 Dátum: 08 aug 30, 23:55:04 » |
|
Hm.. Nekem Mancikám nemrég halt meg, mikor kint voltam Oroszbaan. T-T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #834 Dátum: 08 okt 24, 13:45:58 » |
|
Egy kutya van a háznál,az is elég kárt csinál.Angol Cocker Spániel.Úgy nevezte el apa,hogy Flopi.Kicsi korában került hozzánk.Volt már nálunk több kutya is.De az nagyon régen volt.Mamámnak van egy macskája a kertünkben mászkált állandóan,és egyszer elvitte magához.Azóta is úgy hozzászokott a cica mamához,mintha kiskorában került volna oda.Nagyon intelligens.Ha kimegy a kapun mindig a járdán megy így mamának nem kell félni,hogy elüti egy kocsi. 
|
|
|
Naplózva
|
 Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #835 Dátum: 08 okt 24, 18:31:14 » |
|
Egy Angol Cocker Spániel.1 éves.Neve:Flopi.Egy rosszcsont eb aki mindig úgy üdvözli a családot,hogy első kétlábával ránk ugrik.
|
|
|
Naplózva
|
 Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #836 Dátum: 08 okt 26, 12:31:58 » |
|
az én kutyám is mindig ezt csinálja csak az a baj hogy ha nem figyelsz akk simán fellök xDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #837 Dátum: 08 okt 26, 13:26:10 » |
|
Én meg rájöttem hg meghalt az összes picikéém  Hmm pedig szerettem őket... Am lesz egy cicusom amit majd anyámtól elhozatok, de amig nincs kész a szobám (mert csak ott lehet majd, meg a kiskonyhában  ) addig nem.. Am kéép: http://img17.myimg.de/sonvf60e56.jpg Wáá imádom (L)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #838 Dátum: 08 okt 26, 13:32:13 » |
|
nagyon aranyos cica ^^ mondjuk én a vörösszűrő garfield feelinges macskákat bírom vagy a fekete vagy fehér  ez olyan szürkés bundás ^^ jah am gyümi ha van fűtőtest olyan helyen ahol a macska elérheti figyelj arra ha azon fekszik néha zavard le mert van olyan macska ami elalszik arjata zán megégeti magát .... buta macskák xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #839 Dátum: 08 okt 26, 14:07:18 » |
|
Öhh..xD Tanulság: éjszakára ki kell kapcsolni a fűtést...x'D Am a macskák nem is buták :F Hmm én is szeretem a garfield feelinges macskuszokat, de a legtöbb félét szeretem, max a sima, házimacska mintázat uncsi...x'D Am beleszerettem a maine coonokba <3 x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|