wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #465 Dátum: 08 márc 14, 22:15:33 » |
|
Na szoval a panda is aranyos, egyre jobban védik mert alig vannak már,amugy én örülnék itthon egynek. Ám ne felejtsük el a vízilokat se ök is aranyosak  hehe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #466 Dátum: 08 márc 14, 22:19:03 » |
|
Óóó tényleg őket kihagytam  De aranyos még a kolala és a tigris is ... Meg a sima macska és mondjuk 1 bernáthegyi kutya is , de a sokkal kisebbek ... ( a kis ölebeket anniyra nem kedvelem ...)
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #467 Dátum: 08 márc 14, 22:25:09 » |
|
Ja - ja ő is megtámadna , de gyorsan futok  Nem eléggé  Egyébként én is birom a pandákat, de a szívem csücskei akkor is a túlméretes cicusok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #468 Dátum: 08 márc 15, 00:30:45 » |
|
Hm. én régen az őshüllőket bírtam még nagyon. Mindig is sajnáltam, hogy kihaltak. És amikor felcsillant a remény hogy klónozni lehet őket. A plafonon voltam örömömben. Gyakran álmodoztam róla, hogy hogyan tépnének szét egy két kellemetlen egyént.  De a medvéket is nagyon csípem. Különben úgy hallottam, hogy Erdélyben még vannak olyan helyek, ahová benéznek a farkasok. Jó éjszakát kívánni.  (A vonyításuk a legjobb.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 00:34:54 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #469 Dátum: 08 márc 15, 00:33:53 » |
|
Már értem, miért szimptatizálsz az olyan állatokkal, mint a tigris.^^ Kellemetlen egyének széttépésére ott a kutya, az ember legjobb barátja, amit még talán idomítani is tudsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #470 Dátum: 08 márc 15, 00:35:53 » |
|
Benéznek jóéjszakát kívánni mi? Még jó h. nem Erdélyben lakom Habár én biztos gyorsabban futok mint Gangstakun  de nem kockáztatnám meg (mi lenne a fórummal nélkülem  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #471 Dátum: 08 márc 15, 00:49:04 » |
|
A kutya túl hétköznapi lenne. De látni, ahogy egy T-Rex szétszed v.kit. ühm. az már igen. Na mindegy lehet, hogy nyitok majd egy kínzás - topicot.  Viszont a papagájok nem tetszenek. Akkora ricsajt, meg szemetet tudnak csinálni, hogy csak na. Ráadásul még papagájkórt is terjesztenek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 00:56:02 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #472 Dátum: 08 márc 15, 00:51:27 » |
|
Valakit, mi? Ejnye, ejnye... Álmodozz csak, amint közel merészkednél hozzá, te lennél az első! :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #473 Dátum: 08 márc 15, 01:52:58 » |
|
Különben tudtátok, hogy a viziló több embert öl meg mint az oroszlán, v. a hiéna ? Szereti valaki a majmot ? Én utálom. Pedig már azt is lehet háziállatnak tartani. Ki mondta, hogy én mennék a közelébe, én csak kivágnám a helikopteről az illetőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #474 Dátum: 08 márc 15, 01:55:25 » |
|
Az elsőről tudtam A 3. mondattal pedig egyetértek (hűű.... nah ilyen még nem volt  ) Én a nagyobbakra gondolok (a kicsik még aranyosak is) De nem tudom elképzelni mit esznek rajtuk az emberek Az h. okosak? Szerintem sok más állat van még amelyik legalább annyira okos mint a majmok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 02:00:11 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #475 Dátum: 08 márc 15, 01:56:34 » |
|
Csupa pozitív energia, és szeretet.  Elnzését, ezek szerint félreértelmeztem. Majom...kicsit pontosabban? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #476 Dátum: 08 márc 15, 02:01:59 » |
|
Hát én biztos nem tartanék egy megtermett gorillát a háznál, az szent...  De egy rókán már gondolkoztam... Csak nem tom lehet-e legálisan tartani... Nem valószínű...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #477 Dátum: 08 márc 15, 02:04:49 » |
|
Külön engedély kell hozzá... de azt hiszem megoldható Én hiúzon gondolkodom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #478 Dátum: 08 márc 15, 02:07:54 » |
|
Amúgy a fő kifogásom a majmok ellen, hogy túlságosan hasonlítanak az emberre, és ezért már nem is olyan aranyosak. De Gabesz. Mit szólnál valami egzotikusabb állathoz ? Kígyó , skorpió, stb. ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #479 Dátum: 08 márc 15, 02:10:51 » |
|
Na és az mit szólna hozzád?  Szerintem ez itt a problémásabb része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|