Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #480 Dátum: 08 márc 15, 02:16:16 » |
|
Hát öö figyelj Minato... A skorpió, és a kígyó örökös életveszélyben lenne olyan egyes családtagjaimtól, hogy anyám... Volt pókom, kiszökött az akváriumából, anyám 2 partvist tört össze rajta... Meg nincs kedvem rovarokat meg egzotikus állatkákat tartani... Szóval anyám úgy van vele, hogy háziállatot csak házon kívül... A drágább llatkákra meg nincs pénz... Megaztán van egy ellégé nagy állat a háznál... Én... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 02:21:37 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #481 Dátum: 08 márc 15, 03:03:52 » |
|
Nem érdekel, hogy egy alsóbbrendű lénynek tetszek e v. nem.  Amúgy meg bogarakat és csúszómászókat nem tartanék. A kutya a legjobb, hisz már olyan régóta velünk van. Érdekes lenne tigrist meg minden ilyesmit tartani, de nem vállalnám be az is biztos. (legalább is hosszútávon nem) Amúgy én most a majmokra gondoltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 03:10:56 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #482 Dátum: 08 márc 15, 03:06:23 » |
|
Az alsóbbrendű lény gondolkodás nélkül megcsíp/megharap, nem hinném, hogy figyelembe veszi azt, hogy szerinted ő csak egy skorpió/kígyó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #483 Dátum: 08 márc 15, 13:18:06 » |
|
A majmokat én se szeretem, max a selyem majmot az még olyan kis aranyos bolyhos. De a papagájokat bírom, azok jópofák, meg ha rendesen gondozod őket akkor nem is terjesztenek papagájkórt, de tény hogy szeretnek koszolni  Hüllők közül meg kaméleont tartanék szívesen, de kígyót azt én se. 
|
|
|
Naplózva
|
 "A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #484 Dátum: 08 márc 15, 14:04:07 » |
|
A madarakkal nekem sincs bajom  (apa galambtenyésztő  ) Egyébként a papagájokról jut eszembe: Multkor barátnőm bement a kisállatkereskedésbe megnézni a degukat, meg a békákat és amikor ott állt egyedül az egyik helyiségben vki ráköszönt hátrafordul-körbenéz hát nincs ott senki (ezt eljátszotta vagy 3-szor) aztán rájött h. a papagáj volt az  Aztán a papagáj bemutatkozott neki meg még mondott egy csomó mindent Másnap Edina (ez a barátnőm neve) egy másik lánnyal visszament az üzletbe h. megmutassa annak a lánynak a papagájt Odamentek hozzá, de az meg se mukkant. Aztán elkezdtek neki gagyogni erre a papagáj beszólt h.: Kuss!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 14:05:41 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #485 Dátum: 08 márc 15, 22:10:40 » |
|
Hehe az nagyon kész lehetett  Nekem van 4 papagájom de még nem sikerült megtanítanom beszélni őket, nincs nagy türelmem hozzá hogy ugyan azt ismételgessem nekik, meg állítólag úgy nehezebb is őket megtanítani hogyha többen vannak. Meg egy jákó papagájt szeretnék már nagyon régóta, állítólag azt a fajtát lehet a legkönnyebben tanítani.
|
|
|
Naplózva
|
 "A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #486 Dátum: 08 márc 15, 22:48:45 » |
|
Bigi csak némeik papagály fajta képes megtanulni "beszélni". ÉS csak akkor, ha egyedül van, mert különben lefoglalja magát a párjával..
De tényleg jó lehetett, amikor beszólt a papagály... Csabán a Centerben volt egy időben az állatkereskedésben egy papagály, ami köszönt a betérő vásárlóknak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #487 Dátum: 08 márc 16, 00:45:52 » |
|
A kanárikis ilyenek. Csak akkor vesz észre és áll szóba veled, ha egyedül van. Most, hogy nálunk kinyiffant a párja  egyfolytában velünk akar beszélni. Vagyis most még idegesítőbb mint volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #488 Dátum: 08 márc 16, 00:49:18 » |
|
Bocsánatot kérek előre is, de ezt nem hagyhatom szó nélkül.  Szegény madár elvesztette a párját, én nem csodálom, hogy egyedül érzi magát. Az enyém is sokkal hangosabb volt a párja nélkül, bár ő nem kanári volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #489 Dátum: 08 márc 16, 00:54:14 » |
|
Fenéket volt szomorú. Úgy danolászott tovább, mintha mi se történt volna. Amúgy meg ez csak egy madár már rég elfelejtette. Csak azt tapasztalja, hogy nincs egyedül. Amúgy meg eléggé megleopett. Egyszer azt hitte, hogy rosszul vagyok, mert elfeküdtem a padlon. Erre odarepült a szekrény tetejére, ahonnan láthat, és elkezdett szólongatni. Azért valamennyire még is aranyos. A kedvenc madaram viszont a sas, meg a sólyom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #490 Dátum: 08 márc 16, 01:00:51 » |
|
E leírásod eszembe juttatott néhány dolgot. Talán széegyen szeretni a saját állatodat?  És megjegyzem, hogy néhány madárfaj nagyon mély kötődésre képes a párjával szemben, ami elég ritka az állatvilágban azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #491 Dátum: 08 márc 16, 01:12:54 » |
|
Csak hogy ő nem az én madaram, hanem rámsózták. Én meg az illetőnek sóznék oda egyet ezért az aljasságért.  Nem szeretem a kicsiny és törékeny állatokat. Én a brutálisakért rajongok (mármint méretben).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #492 Dátum: 08 márc 16, 01:16:42 » |
|
Nah, a pszichoanalízist inkább másik témába raknám...  Úgyhogy egyenlőre maradok az ide illő verziónál: ha neked jobban megéri egy hatalmas állatot tartani, és azzal foglalkozni, szíved joga. De nem egyszerű dolog szerintem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #493 Dátum: 08 márc 16, 01:18:13 » |
|
Barátomnak van szép nagy papagája... Tőlem halálosan retteg...szal nem hajlandó megszólalni... De ha neagyisten rikácsol a gazdája ráordít folytatja én ráordatok azonnak befogja...mondjuk akkor a gazdája is megijed...
Nekem is a nagyobb állatok jönnek be... Kutyában a nagyobb az jobb...minél kisebb egy kutya annál labilisabb az idegrendszere...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #494 Dátum: 08 márc 16, 01:27:14 » |
|
Egyébként az én madaram is retteg tőlem. Elég csak ránéznem és kussol. De amilyen szemtelen, amint leveszem a szemem róla kezdi újból. És már az ágyamba is bemerészkedik.  A nagy testű állatokról meg igaz, hogy sokba kerülnek, de akkor is megéri. Házőrzőknél biztosan. A lényeg, hogy már a látványa riasszon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|