25 ápr 05, 10:35:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 302712 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
WillOfFire
Vendég
« Válasz #450 Dátum: 08 márc 14, 00:22:14 »

Még jó pár éve olyan helyen dolgoztak a szüleim, ahol legalább 20 kutya volt (egy hatalmas területen).
Az összes őrző kuvasz volt. És csak egyhez lehetett hozzányúlni. Hümm-hümm
De mikor kölykei lettek, és mi meg meg akartuk őket közelebbről nézni, az is megkergetett. Ohh My God
Néha kicsit őrült fajta, de szépek nagyon. Nevet
Naplózva
Minato
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #451 Dátum: 08 márc 14, 00:37:48 »

Ja szó szerint bárány bőrbe bújt farkas. Engem csak a kis vakarék kutyák nem bírnak. De nagyon. Még jó, hogy könnyen le lehet rázni őket. Na őket vagyis az ölebeket nem bírom. Amikor meg öltöztetik, meg stb. hát az kész röhej. Na de te hogy vagy a farkasokkal ? Magasan szocializálódott a
Naplózva

WillOfFire
Vendég
« Válasz #452 Dátum: 08 márc 14, 00:45:16 »

Az ölebeket én sem szeretem. A szőke-plázalakók számára optimalizált "kutya". Hmm...
(Elnézést az általánosítás miatt...)
A farkasosat nagyon szeretem természetesen, de mondjuk ki nem...? Nevet
És nem csak magát az állatot, de ez már nem ide tartozik.
Esetleg van olyan állat, amitől félsz?
Naplózva
Minato
Akadémiai tanár
*

« Válasz #453 Dátum: 08 márc 14, 00:52:00 »

Azokat nem bírom amiknek halálos mérgük van. Neeem De hát ilyeneket ritkán találni a kedvencek között. Szerencsére. Na meg egy veszett kutafalka sem leányálom, egy elhagyatott sikátorban.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #454 Dátum: 08 márc 14, 10:12:40 »

Fura, hogy itt mindneki szereti a farkasokat.  Ohh My God Pedig ahhoz képest én úgy tom, hogy rengeteg ember gyűlöli őket. Az osztálytársam is még nem látott soha egyet sem és mégis utálja mindet.  :/ Meg hát ha Magyarországra is betéved egy-egy farkas, törvény van rá, hogy azonnal ki kell lőni, mert "veszélyesek".  :/ holott minden "vad" farkas mese oroszországból ered, mert sajnos ott történt az meg, hogy a farkasokat kutyákkal keresztezték és hát érthető, hogy a farkaskutyák egyáltalán nem félnek az embertől. Ezért történt meg az, hogy rengeteg embert megtámadtak és ögtön a farkasokkal azonosították őket, mert hasonlítotak rá.  :/ Holott Alaszkában, ahol szinte csak tisztavérű farkasok éltek, nincs feljegyezve egyetlenegy bizonyított farkas támadásos eset sem.  Nevet

Meg amikor a Yellowston nemzeti parkból kiirtották a farkasokat, utánna eltűntek a fák, eltűntek a hódok és a medvék is. És később rájöttek, hogy mindez a farkasok eltűnése miatt, mert ahogy a farkasok nem vadászták a szarvasokat, azok elszaporodtak és lelegelték a fák leveleit, így a fák is elpusztultak, fák nélkül meg a hódok is elmentek.  :/ később meg kiderült, hogy a medvék, amiket sokáig a farkasok legnagyobb ellenségének tartottak nagyon is függ a farkasoktól, mivel a medve gyakran táplálkozik a farkasok által visszahagyott "kajamaradékból" és amikor már nem találtak ilyen maradékokat, a medvék száma is jelentősen megcsappant.  :/ Szóval a Yellowston nemzeti parkban is tanultak az esetből és vissza is telepítették a farkasokat.  Nevet

Szóval a farkasok a legjobbak!  Nevet

Kuvaszom meg nekem is volt, és szerintem ha megfelelően szocializálják, kkor egyáltalán nem lesz vad.  :/ szentem az csak félreértés ezzel a fajtával kapcsolatban. Bár az igaz, hogy nehezebb velük elfogadtatni más emberek jelenlétét, de nem lehetetlen.  Nevet
Naplózva

Ichigo
Újonc
*

« Válasz #455 Dátum: 08 márc 14, 15:17:09 »

Nekem palotapincsim van, ő is elég veszélyes... ahhoz képest mekkora fogai vannak, elég nagyot harap  Nevet A farkasokat meg én is szeretem, aranyosak, szerintem  Nyelvesít
Naplózva

Az Uchiha klán tagja! Nyelvesít
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #456 Dátum: 08 márc 14, 16:09:42 »

Saphira szerintem megnyugodhatsz, mert ma már nem lövik ki a farkasokat, mivel hogy védett állatok.
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #457 Dátum: 08 márc 14, 17:02:49 »

öhh.. ez nem teljesen így van. Vagyis magyarországon lehet, hogy nem lőnék ki őket, de vannak olyan országok, ahol az a törvény, hogy a farkasokat ki kell lőni, ha az ország területére tévednek, mert nem honos állatok (holott 60 évvel ezelőtt még egész európa területén éltek.  :'X ) szóval valóban védett állatok, de nem minden országban.  :/ sajnos.   Neeem
Naplózva

kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #458 Dátum: 08 márc 14, 17:42:41 »

Reméljük egyszer eltörlik az ilyen h*lye és értelmetlen rendeleteket!  Mosolyog
Méghogy lelőni csak mert nem honos :/ (a túristákat is lelövik ha betévednek?mer hogy azok se ott születtek Nyelvesít )
 Egyébként melyik országban csinálnak ilyesmit?  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 14, 17:44:22 írta kana-chan » Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #459 Dátum: 08 márc 14, 20:29:19 »

Júj, én naon szeressem a bajkikat. Mosolyog Oan... oan nemes állatok. ^^
Hmm, de mellesleg most tök happy vok, mert megvan a malim. ^^ Ien szürkésbarna lány, és irtó cuki. Mosolyog Csak egy ideig egy sarokban gubbasztott, most anyám betolta a faházába, és most ott gubbaszt.  :'X Remélem azért majd kicsit felenged, és megszokja az új otthonát. XP De oan furi, hogy ha összegömbölyödik, ien kis dagika, de ha kinyújtózik tökre vékony meg hosszú. Nevet Meg nekem az is új, h nem fogja meg a kajáját, hanem ott eszegette a földön, mer a hörik szépen mancsuk közé fogják. Nyelvesít De az ari volt, amikor mosakodott. ^^ Jujj, de ma tökre izgultam, hogy meglesz-e, mert pont zárás előtt étünk a boltba, és annak a veszélye is fennállt, hogy elfogy, mert legutóbb csak egy volt. Meg az elvileg fiú volt, így a buszon a nevén gondolkodtam, mert a Clarity oan lányos. De tökre mázlim volt, mert még megvolt az az egy mali, és a boltos most azt mondta, h lány. ikszdé Lehet bnőm keverte össze, egy régebbivel, me ő mondta  h fiú... De így megmaradt a Clarity név. Mosolyog Tesóm monnya, mér nem lett a neve Mali, erre mondom, me bnőmét is így hívják. ikszdé Vagyis neki sok neve van...  Hümm-hümm Nah, megnézem, hogy még mindig ugyan olyan pózban bambul-e, mint az előbb...  :'X
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #460 Dátum: 08 márc 14, 21:23:52 »

Saphira ha temondod én elhiszem neked Nevet Sajnos nem vagyok tisztában azzal hogy hol mejik állat védett (majd talán eljön az az idő is Pojén ) De igazán védetté nyilváníthatnák a többi országban is :/
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #461 Dátum: 08 márc 14, 22:02:05 »

Farkas !!! Kedvencem ! Midne farkas elé oda ugranék , mint , hogy megvédjem ... Szeritnem nagyon fajin állat ... Még akkor  is , ha ölnie kell , hogy fennmradjon ... De azért kíváncsi vaygok milyen alapon lövik le a farkast ... Semi joguk ... Mert most elviszi a bárnyát a parasztnak ? Háát zárja ólba vagy rakja a padlásra Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #462 Dátum: 08 márc 14, 22:07:16 »

Sztem te eléugranál h. megvédd
Ő meg hátulról neked h. megegyen
(de nem tudhatjuk amíg nem próbálod Ördögi )
Egyébként ritkán hallani olyat hogy farkasok betörnek "fosztogatni" a tyúkólat
az inkább a rókák stílusa Nyelvesít
Naplózva

wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #463 Dátum: 08 márc 14, 22:08:46 »

Farkas !!! Kedvencem ! Minden farkas elé oda ugranék , mint , hogy megvédjem...

Akkor engem is megvédenél ?  Nevet

Ám nekem is kedvencem a farkas, de első sorban a medvék.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 14, 22:09:17 írta wolf » Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #464 Dátum: 08 márc 14, 22:13:03 »

Ja - ja ő is megtámadna , de gyorsan futok Nevet  >.<# ... Ja medve elvtárs is jó Nevet Nagyon bírom a medvéket , a farkasokat , a rókákat és a hiúzokat ja és a pnda -kat Nevet Legjobb medve a tv - maci  >.<# Igazából , ha a panda is medve akkor az a kedvenc medve fajtám (úgy gondolom medev , de a világ változik tegnap még modnjuk medve volt ma meg már 1 sejtű  >.<# ) , ha nem akkor a jeges medve ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins