a négy fiktív ember se nagyon tetszett annyira... ezt a dramatic look csajjal is megbeszéltem, hogy semmik voltak... jó tudom szerepelni fognak még, de akkor is maradok a kijelentésemnél...
Nyugodtan szólíts Teminek, nem harapok a becenevemért...!
Amúgy tökéletes nincsen. Se élőlényben, se élettelen tárgyban, se gondolati dologban. Ez vitathatatlan. *Ártott Az ember tragédiája...
*
Viszont ismét fel kell hoznom azt, amit már ezren meg tízezren megemlítettek, hogy akkor ha nem is a Kisame rapre tekintetek, nézzétek meg, hogy nem csak poénok terén, hanem rajztechnikák részén szintén mennyit változott a sorozat. Ez ugyanúgy működik, mint a Tomb Raider. (Ah, azok a játékok.....
) Tekintsétek meg az első részt, aztán a legutolsót. Mint grafikailag, mint pedig történet alapján egészen más. Vagyis, a történet nagyrészt ugyan az, mégis, sokféleképp, izgalmasan történnek az események. Itt is milyen jót nevet már mindenki egy olyanon, hogy Worms vicc. Szerintem például az állati. Na meg amit kihorgászott a kedves vörösszőrzetű bácsika... xD Gyilkos volt.
Bár, mint mondottam, nincs maximálisan elérhető pont, ha fogalmazhatok így. Nem lehet ez a rész sem tökély. Marha jó lett, tényleg, csak hát picikével kevesebb volt a poén, mint amennyit megszoktunk. Hosszabb volt a rész, mint eddig, viszont nem olyan vicces. Elképzelhető, hogy Dani szilveszterkor fejre esett és ezért... xD Vagy akármi. xD De tuti, hogy a következő még jobb lesz, csak kellenek ám a kritikák ezerrel. (Tapasztalatból mondom, mert idén ezért indulok újból egy versenyen, amit remélem, hogy most jobb helyezéssel végzem, mint tavaly, miután kaptam pozitív illetve negatív kritikákat egyaránt.
)
Ja és még egyszer a tökéletesre: egy idő után mindenkinek unalmassá válna... Egyetek a tiltott gyümölcsből (1AÉ), muhahahaha! Lucifer voltam. (Azkénemégnekem!xd)
Ha marhára félreértettem valamit, sikítsatok. xD