na azt hiszem eljött az én időm is, hogy kifejtsem a saját véleményemet az új résszel kapcsolatban...
ha nagyon rövid akarnék lenni, akkor csak annyit mondanék, hogy: gyenge volt... de mivel mást is akarok ezért folytatom...
arról a bizonyos éjszakáról csak annyi derült ki hogy ki volt a 3. személy és hogy mire jó a wc a trónoláson kívül...
hidan kretén medvéje még mindig nagyon irritál... az oké hogy konan kiröhögi az elején, de hogy utána még 3 ilyen poén az nekem már sok volt...
a Worms poén szerintem erőltetett volt...
a négy fiktív ember se nagyon tetszett annyira... ezt a dramatic look csajjal is megbeszéltem, hogy semmik voltak... jó tudom szerepelni fognak még, de akkor is maradok a kijelentésemnél...
herculessel kapcsolatban csak annyi, hogy azt hittem valamelyik férfi állat el kezd rá nyomulni, de sajnos nem jött be a tippem...
ezek voltak az alsó kategóriás véleményeim... jöjjön a közép kategória...
az openingből többet is ki lehetett volna hozni, de azért jó volt
tetszett hogy Narutot fő gonosznak állította be Dani
meg hogy vannak "társai" is... hogy megjelentek a halott karakterek képei azon majdnem elsírtam magam
a kisame rap se volt valami hű dejó, de a végén a tejföl ivadékos szöveg az feldobta
és elérkeztünk az 1. osztályú véleményhez is amiből nincs valami sok :S
az elején amikor beszólnak hidannak, amikor Kisame és Opa játszanak azok nagyon oda vágnak:D, a horgászos jeleneten majdnem behaltam:D ( Star Wars Bónusz, ehhez kevés vagy Opa
), a közönség tagjai is tetszettek:D
kb ennyi...
ja igen a vérfolttal kapcsolatban meg csak annyit, hogy az vér, hogy ki azt majd úgy is a következő részben tudjuk meg...