Sziasztok!
Hát, eljutottam ide, hogy írjak.
Először is az opening: kissé furcsa volt, hogy annyi pörgősebb szám után, egy mondhatni "lazulós" zenét hallhatunk. Mindenképpen nem megszokott, viszont teljes mértékben olyan hatást kelt, mintha egy valódi shounen animét néznénk.
A képvilág: ez még jobban rádobott az érzésre, hogy olyan mint egy tipikus shounen OP.
Az elején az "egyik karakter változik a másikká" igazán bejön, főleg mikor Nagato szeme Konan csöcse lesz.
Kifejezetten örülök, hogy a halott tagokat sem hanyagoltad el, és az égből tekintenek le rájuk. (Sasuke feje mindent visz. xD) Szóval összességébe, nálam vetekszik az előző openinggel.
Most pedig a részről: Nem gondoltam volna, hogy Herkules lesz, az a bizonyos 3. személy. Amikor beleesik a WC-be és emberré alakul, szerintem az egész sorozat alatt az egyik legjobb animáció.
Kisame és az Opa tette magát rendesen.
Az is hatalmas volt, mikor a rap tán Sui odabökte, hogy "öntelt" Kisame pedig... ááá
A rap pedig nekem tetszett. Bár tényleg eltér a többinek a hangulatától, de nagyon ötletes lett. Nem tudok belekötni.
Dancikám nem értem miért vagy kiakadva azon, hogy egyesek szeretik Hidant, annyira, hogy már a puszta jelenjéte egy kicsit fokoz a hangulaton? Hát még a beszólásai.
Valamint, az emberek 95%-nak tuti a Worms volt a legkedvesebb játékuk régen. (nekem is) Jó hogy ajnározzuk, valamint tökre összefüggéstelen és abszurd szituáció, hogy Hidant lerobbantja, épp ezért vicces.
Amikor Tobi mondta, hogy "szeretne veled valaki beszélni" és "bejött" Pein, szinte kirázott a hideg. Dermedten meredt Nagatora, és eszembe jutott, hogy Peinci is mondhatni Nagato miatt veszett oda. Nagato szerencsére kapcsolt, és azonnal odateleportált... de kinek lehet a vére? Konan hátra csúsztatta a kést, hogy ne sebezze meg erősen a húgát, de Herkules teljes erőbedobásból nekiment. Vagy Konan, vagy Nagato, vagy valaki egészen más akibe beleállt a kés.
És még azok az apró kis részletek is tetszettek, mint pl.: Kisame ItaItás öve, valamint Sasuke pulcsiján az áthúzott levél.
Szóval várom a következő részt.
http://kepfeltoltes.hu/120109/eaefankepek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(ezt meg csak azért, mert elkapott a rajzolási láz xD)
Ui.: A rész végéről értesültem arról, hogy Tutuka a madármennybe került. Nyugodjék békében.
2Ui.: Ami az openinges tippelést illeti: 1. Méh, 2. Kakash, 3. Herkules, 4. Greed és a Macska, 5. Vagy Sai, vagy fanyűvő ANBU szerkóban, viszont ha az utóbbi, akkor Dani elrontotta, ugyanis Yamato maszkjának cicafüle van. (de kétlem, hogy Dani rontana ilyet.)