Dani
|
|
« Válasz #5670 Dátum: 11 márc 18, 23:50:23 » |
|
Amúgy Dant-C egy kérdés: A jeleneteket úgy csinálod, ahogy a részben van (sorrend), vagy épp amihez van ihleted és a végén rakod össze?
Sorban csinálom, mert sokszor improvizálok, ergo könnyen keresztbe tehetnék saját magamnak. Ezért is szokott olyan lenni, hogy kb 1 hétig nem is rajzolok semmit. Ugyanis néhány jelenetet rohadtul nincs kedvem megrajzolni.xD Tobit is már nagyon elkezdtem unni a 27. rész felénél.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5671 Dátum: 11 márc 19, 00:16:23 » |
|
Hű ez veszélyes volt, majdnem megfulladtam a röhögéstől evés közben Itt jegyzem meg, hogy SPOILER használat van a bejegyzésemben, kérlek NE OLVASSD EL, HA NEM LÁTTAD!Bocsánat, csak ezt indokoltnak tartottam kiírni. Meglepő volt számomra, hogy a poén mennyit finomodott! Az animáció elképesztő (Dei szemmozgásán látszik a legjobban, bár fura hatása volt, azzal, hogy a szájuk kevésbé mozogtt) és szerintem külön megemlítendő, hogy egyre több háttérhangot (és zenét) használsz az életszerűség érdekében. Az eső effekten erősen gondolkoztam, hogy nincs az az isten, hogy a paint legyen ^^" Tobi túl sok szereplése már fárasztott, de Elton bosszút állt! (A másik ilyen a műmájer szó) A hangváltozás szintén nagyon jó lett. (A bosszú még úgyis édes, hogy Dei simán kiosztotta Tobit ) Ez az msn dolog nem egy röpke társadalomkritika akart lenni? Egyébként ez a... kocka ami bedarálta Konant, azt dobta valaki vagy hogy került oda? ^^" Másik kérdés: Bizonyára szerepelt már a sorozatban, de nem emlékszem, mi is volt odaírva Sasori mellé? Végezetül még egy megjegyzés: Leo - Elton - Dei jelenet nagyon hatásos, mintha egy filmből emelték volna ki (a stukker szerintem jobb választás) Egyébként ez a jelenet, a joystick és Kisaméék tetszettek legjobban, és egyre nehezebben tudok építő kritikát írni ^^" Örülök, hogy valaki megemlítette, mert hirtelen észre sem vettem, hogy Konan Nagatot ölelgeti a bevezető képen ^^"Örülök, hogy visszatértél!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5672 Dátum: 11 márc 19, 00:41:23 » |
|
Először is köszönöm.^^ Az eső effekt, ahogy korábban is írtam természetesen nem Paint volt.^^ Az MSN-nel jó helyen tapogatózol. Eddig is próbáltam társadalom kritikát rejteni a sorozatba, kisebb-nagyobb sikeres nézői visszajelzéssel. Az a bizonyos "kocka" már szerepelt A Filmben. A szituáció megértéséhez kötelező kellék A Filmbeli jelenetet is látni. " A halálomig, és azon túl is szolgálni fogom az Akatsukit!" - Sasori
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5673 Dátum: 11 márc 19, 01:05:07 » |
|
Igen, a filmben is megvan, csak furán jött ki. Apropó: Észrevettem a filmben, hogy amikor Naruto beszél a Naruto - vs. kamu Ita közben az egyik kockára más van írva, mint amit mond, de csak egy villanásnyira látszik, ha viszont leállítom, kiolvasható ez a kis baleset. Nem tudom, hogy emiatt szóltak-e, említették, gondoltam megjegyzem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5674 Dátum: 11 márc 19, 01:51:42 » |
|
... Így az iker-pisztoly mellett kellett döntenem, ami végül is sokkal jobb választás lett. Ugyanis amikor a 7. részben először megjelent Leonidas, mint Deidara jobb karja, egy pisztollyal lépett a képbe. ...
Nekem pl. jobban is tetszik így, mint egy karddal. Jobban passzol Leonidas enyhén gengszteres beütéséhez. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5675 Dátum: 11 márc 19, 01:55:40 » |
|
Egyetértek. Csak azért óckodtam kicsit, mert a pisztoly nem éppen elterjedt fegyver a Naruto világában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5676 Dátum: 11 márc 19, 02:40:59 » |
|
Mert az MSN, a TV, rádió, busz stb. igen. Szerintem azt senki sem várja el tőled hogy a fegyverek vagy berendezések terén is ragaszkodj a világ hűségéhez teljesen. Nekem is bejön a két stukker. ( Amúgy amikor példát akartam írni mi nincsen még a világban elkezdtem gondolkozni: -Mert Rap van? -Ja van. -Mert cigi van? -Ja van. -Mert jégkrém van? -Ja van. Szóval azért elég fura egy világ ez. xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5677 Dátum: 11 márc 19, 02:55:09 » |
|
Így sem jött össze midnen példa, hiába godnoltad végig Tv meg rádió az ja, van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsuki no aruji
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5678 Dátum: 11 márc 19, 07:50:21 » |
|
Ez a rész sem kímélte a torkom, de a daniel raddclif résznél majdnem leestem a székről, az animációk is sokat fejlődtek az első rész óta, ugyanakkor nem vágom hogy mitörtént peinnel, hogy most hol vannak hullák? esetleg a power pain kádban? am a 28. részben választ kapunk elton és leo emberi kinézetére, vagy ez is olyan örök rejtély marad mint hogy miből van a hot dog. amúgy a 25. résznek nem értem a címét, müzlibadó, nem vágom és grat, ja igen és még nagy jelenet volt sasuke sminkje és az ahogy deidara a sárkányról kiabált
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5679 Dátum: 11 márc 19, 08:59:24 » |
|
Mivel már mindenki vagy 3-szor elmondta a jó poénokat, én inkább azt emelném ki, hogy tetszett a változás az Openingben, hogy Konan most már Nagatót foglya át Pein helyet aki ott áll bambán mellette.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5680 Dátum: 11 márc 19, 09:12:11 » |
|
amúgy a 25. résznek nem értem a címét, müzlibadó, nem vágom .. am a 28. részben választ kapunk elton és leo emberi kinézetére, vagy ez is olyan örök rejtély marad mint hogy miből van a hot dog.
Nem csodálom, hogy nem vágod, mert nem Müzlibadó, hanem Müzlib idó. Google-zz rá a Libidó kifejezésre.^^ Elton és Leo': Taláán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #5681 Dátum: 11 márc 19, 09:29:21 » |
|
rohadt jó az új rész, mindenki hozta a formáját:D azt is bírtam, h itachi meg kisame előhozta a "mádik oldalát" is, tehát ita tök sokat beszélt, meg ezt a "gyűlölet"-dumát is elővette, kisame meg... najó, ő csak simán kisame volt, de most se lazított a szövegekkel zetsu tüntetéséről unokatesóm szövege ugrott be, ő is mondott egyszer ilyesmit, h ha a fenyők uralják a világot, akkor karóba húzott emberek körültáncolásával fogják ünnepelni a karácsonyt^^ majd tüntetek a fenyőkért karácsonykor ami még ütött, az főleg hidan megjelenése, tobi bénázása, pein "elhelyezése", meg eltontól a milye zöld? szuperzöld volt, valahogy már a kérdésnél mondtam a választ(lehet h azért, mert 1000szer láttam az Ötödik Elemet) :Dmeg az animáció is tökre olyan volt, mintha egy TVs rajzfilmet néznék^^ respect
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5682 Dátum: 11 márc 19, 09:29:48 » |
|
Az eleje az nagyon nagy volt! "Nincs benned elég gyűlölet!" Bum bum bum! De a legérdekesebb az, hogy Dani úgy rajzolta meg Itachi száját, hogy olvasható legyen! Gratula! A kígyó az jól volt megrajzolva! Arra kíváncsi lennék, hogy kerültek az esőcseppek a képernyőre? Mármint milyen technikával volt megalkotva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stark
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5683 Dátum: 11 márc 19, 09:39:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
|
« Válasz #5684 Dátum: 11 márc 19, 11:14:29 » |
|
hát ez a rész nagyon meg nevettetett Leo nyaklánca nagyon durván átalakult pisztollyá, illik hozzá De ugye Hidan még benne lesz? Szinte ő a kedvencem és olyan rossz, hogy mindeig meg..khm illetve harc képtelenné teszik szegényt xD Ui.: OMG mekkora poén már, szegénynek levágják a fejét meg kötözik, felrobbantják, eltemetik és még mindig nem bír meghalni szegény xDDD
|
|
|
Naplózva
|
"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
|