24 nov 30, 12:16:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 497
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Egy akatsukis élete  (Megtekintve 1574863 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
lartem
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5685 Dátum: 11 márc 19, 13:00:25 »

nekem nagy csalódás volt ez a rész .. és sajnos ezt nem nagyon tudom megindokolni .. talán a részek közötti vágás( arra gondolok ilyenkor hogy hol maradt abba a rész )
a poénok nagy részét értettem még sem nevettem el magam .. a társadalom kritika teljesen jogos .. már csak azt várom mikor jön valami facebook os poén.
kérdés: mivel hidan halála nem egyezett a rendes animés/mangás halállal mert valahogy elintézte shikamarut( aki vagy meghalt .. vagy valhogy túlélte) és utána visszament megmenteni kakuzut és utána a rotációskapa-shuriken elintézte, hogy került a shikamaru által kitalált síkamrába ?
félre ne értsen senki , élveztem a részt, nagyon is , kíváncsi vagyok nagyon hogy Dani hogyan oldja meg ezt a részt( a hebis barmokban ezt a részt rengetegszer megnéztem és ez a favorit -szászke ez csapda .. NEM MEG MONDTAM HOGY CSAPDA ??ikszdé az animében meg a kakuzu &hidan vs asuma team + kakashi team azt dani nagy jól megoldotta)
de nemtudom a poénok nem jöttek át , nem voltak azok a röhögős poénok:/ én sosem tartottam magam olyan embernek aki a hányós sötöbö poénokon tud csak röhögni ,de ezen sajnos nem tudtam.
szvsz: várom a következő részt .. remélem Dei jól megszopatja a Sasukét és azt is remélem hogy valamit visszahagy amit a halott akatsukis tagok mellé be lehetne rakni (mmint sasori és a szobanövény-pein mellé)
Naplózva

KiRaH
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD

« Válasz #5686 Dátum: 11 márc 19, 13:05:45 »

Lartem ezt én is észrevettem nem rég, tényleg furcsa, hogy a rótációskapasurkien nyírta ki Hidan-t, mégis a Shikamaru által készítettet gödörből mászott ki. de azis lehet, hogy egyszerűen csak eltemették Hidan-t utánna, bár nem tudom...
Attól eltekintve szerintem jó rész volt Nyelvesít
Naplózva

"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
lendvai96
Újonc
*

« Válasz #5687 Dátum: 11 márc 19, 14:13:18 »

Ahm még egy kérdés! Mik azok a szörnyek a főcímdal alatt? ?
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #5688 Dátum: 11 márc 19, 14:24:27 »

Az első Karasu a Yu-Yu Hakusho-ból a második Szellem a Ben 10-ből.

Egyébként poén terén nekem is csak az Itachi féle "ne húzd fel magad" tetszett meg, mikor Sasuke kapott egy taslit a kígyótól. Nevet

A rajz egyre jobb és kidolgozottab, az a sziklafal zseniális volt. Mosolyog

A hangok: jó ötlet, hogy egyre több hangeffektet használsz, bár azért hiányoltam a Dani féle hangokat is. Egyedül a robbanás hangja zavart, nálam az visszhangos volt és zörejes, bár lehet, hogy csak a hangfal tehet róla. Nevet

Amit viszont soknak tartottam az Tobi nyávogása és Deidara állandó "műmájer" beszólása. Dani, te rengeteg beszólást találtál már ki, szerintem itt is elengedhetted volna magad. Mosolyog

Összességében: második nézésre már tetszett a rész, de valahogy nem éreztem az igazinak. Viszont, ahogy a Tobi sárkányölős részében is mondtad: néha kell egy ilyen rész, hogy a többi még jobb legyen. Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
methodman94
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

"Az élet értelme 42."

« Válasz #5689 Dátum: 11 márc 19, 14:29:02 »

Csumi Mindenkinek!

A rész jó volt, ellőttem már egy csomóan elmondták amit én is mondani akartam(leírták és leírni akartam) viszont Paint helyén azt a maszkos ember az a yu yu kakusoból van(asszem így kel írni), de nem tudom a nevét, gondolom dani akkor te is nézed-nézted a  yu yu kakusot csak így tovább
peace
Naplózva

Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
tocika12
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5690 Dátum: 11 márc 19, 15:06:51 »

Tuti észre vették már rajtam kívül is, de most az openingnél végre Nagatot öleli át Konan és nem Peint Nyelvesít ZSENIÁLIS!
Naplózva
sissiee
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5691 Dátum: 11 márc 19, 15:10:08 »

Túl gyorsan hullanak az akatsukisok Szomorú gondolom most Dei, Leo és Elton is meg fog halni. Bár annak jobban örülnék, ha Sasuke nyiffanna ki Mosolyog
de nem hiszem, hogy most fog, mert nem hagynád ki az Itachi-Sasuke harcot  Pojén

az utóbbi pár rész nagyon komoly lett, olyan mintha gyorsan túl akarnál esni a sorozaton. Kellene egy "régimódi" rész, ami csak agymenés, mint mondjuk a Másabbnaposok vagy az azelőttiek. Nem mondom, hogy olyan béna bikicsunáj meg nefürdjéle poénos legyen, nem, a kifinomult poénok kellenek ehhez a sorozathoz, viszont ne végződjön majdnem minden rész egy akatsukis halálával Szomorú

amúgy nagyon szeretem a sorozatot, a továbbiakban is követni fogom Mosolyog

üdv
Naplózva
Dean
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Csak mert Dean vagyok.

« Válasz #5692 Dátum: 11 márc 19, 15:11:56 »

Ha nem értitek hogy került oda Hidan nézzétek újra az egész sorozatot..
Miután meghal Kakuzu és Hidan, a következő részben mondják, hogy Hidan ELVAN ásva!
ennyi, nem kell azt mondani hogy Shikamaru csinálta, bárki eláshatta.. ennyi
Naplózva

"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5693 Dátum: 11 márc 19, 15:18:17 »

Ja meg is van magyarázva a dolog. De ha nem is lenne, ez egy paródia, nem kell olyan összerakottnak lennie mint a mangának....  egy kis balladai homály belefér. Itt a helyzetkomikum, és mostanában a társadalomkritika a lényeg (ami nagyon jó húzás Mosolyog ) és ezek el vannak találva.  Nevet Csak így tovább
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #5694 Dátum: 11 márc 19, 16:41:49 »

szerk.:
Egyébként Daniel szinkronja nem te vagy Matten?

Igen, én követtem el. ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
zolanius
Újonc
*

emmeg mi?

« Válasz #5695 Dátum: 11 márc 19, 16:44:27 »

emberek!
ha tudom hogy ien jó lessz a 27. rész akkor inkább nem siettetem a danit hogy dolgozzon.
echeim ez ojan szinten faxa hogy már az istenek nézegetik az olyposon és eszik a görög yoghurtot közben.és örvendeznek annak hogy a földön is léteznek csodák mint eme nagyszerű alkotás,vajon ha ez ien jó volt a 28. rész mien lessz?mátrixos jelenetek vagy hasonlók?akármi is lessz ha már a 27. rész szintjét elérik a következő videjóid akkor már megéri várakozni.
the best moments:az egész videó.

am a deidara vs sasuke harc közben a zene címe mi?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 19, 17:09:39 írta zolanius » Naplózva

EGYETEK FINOM EGÉSZSÉGES kenyeret!
a képen a buksi van
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5696 Dátum: 11 márc 19, 16:46:07 »

Hú Matten, az a hang nagyon veszélyes volt: Paciiiiii ikszdé
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5697 Dátum: 11 márc 19, 17:26:16 »

Az a hang Matten hangja volt?? :O :O Hogy mennyire perverz hangod van Matten Nevet Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #5698 Dátum: 11 márc 19, 19:09:48 »

Leo fullbringje kemény Nevet

Amúgy ez elején nagyon komoly az a Húzd fel magad ne húzd fel magad rész Nevet. Tényleg nagyon jó rész volt ez a 27. Nevet
Egyébként az a béka a végén elvileg azt jelenti, hogy a Jirayas részek "feldolgozása" jön? Mert ha igen arra kiváncsi leszek, ugyanis Pein épp Sasorival "trécsel" Nevet
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #5699 Dátum: 11 márc 19, 19:27:39 »

Nincs perverz hangom, hanem Perverzzé tettem a hangom! Nem csak Daniel voltam xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Oldalak: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 497
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins