Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3795 Dátum: 10 aug 01, 21:21:52 » |
|
Nagyon jó lett köszönet érte . Am én csak azt a jelenetet találtam újnak amikor hidan gurul jobbra balra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3796 Dátum: 10 aug 01, 21:24:40 » |
|
Boldog 2. szülinapot 1AÉ! Amúgy nekem is feltűntek eddig ismeretlen képkockák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #3797 Dátum: 10 aug 01, 21:54:06 » |
|
már lehet h vki írta de a buli után a kecón megmaradt felírat a KATSU... ez most direkt v véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3798 Dátum: 10 aug 01, 22:09:56 » |
|
az egész videó úgy ahogy van ISTEN nagyon Boldog Születésnapot 1AÉ nekem az új képkockák közül az tűnt fel amikor Zetsu nyomta a kis táncot az mekkora a többi is feltűnt de az nekem már alap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #3799 Dátum: 10 aug 01, 22:19:36 » |
|
Igazából mindegyik régi epizód volt (pl. zetsu tánca a "bijuu szívás" részben volt) Ami nekem ismeretlennek tűnt az mikor kakuzu áll vhol és bukfencezik hidan mint zetsu a fingpárbajnál. Lényeg szerintem az hogy egyik sem az új részből lett kiszedve ez tuti.
Amúgy 1ÉÁ még sok ilyen nagyszerű sorozatot kívánok.. illetve találtam egy videót nem tudom láttátok de erősen köze van az 1Aé-hez és hááát.... ezt nézzétek meg mert elmondani nem tudom: http://www.youtube.com/watch?v=ZEuXrmz2758&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3800 Dátum: 10 aug 01, 22:22:39 » |
|
Höh, én már láttam.xD Fel is vettem a kapcsolatot a csajjal.xD Lényeg szerintem az hogy egyik sem az új részből lett kiszedve ez tuti.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3801 Dátum: 10 aug 01, 22:27:53 » |
|
jééé tényleg igazad volt Morause nem bírtam ki meglestem és tényleg lehet csak azért gondoltam ,,új"-nak mert azokat a részeket nagyon nagyon régen láttam de ez a link ááááá ez nagyon nagy elmebetegnek mondanám ha nem tetszene olyannyira h képes voltam végiglesni LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3802 Dátum: 10 aug 01, 22:32:52 » |
|
Én három újat láttam: 0:10, 1:01, 1:47 Ennyi is van, vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #3803 Dátum: 10 aug 01, 22:33:22 » |
|
Lényeg szerintem az hogy egyik sem az új részből lett kiszedve ez tuti.
Hát AMWvel kapcsolatosan 0:10nél Tobi szerintem újrész, mert nekem tényleg egyáltalán nem rémlik sehonnan :O Max rossz memória, meg ez a "hey apples" ami csak az uccsó 3 részben lehetett volna látni de nem emlékszem rá Meg amikor hiden a földön vergődik az sem volt szerintem előző részekben És 1:01nél Hidan feje sem rémlik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 22:35:46 írta Matetsu. »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3805 Dátum: 10 aug 01, 23:18:02 » |
|
Vagy lehet, hogy Dani gyorsan rajzolt pár képkockányi animációt, hogy az új rész megjelenéséig ellegyünk valamivel. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3806 Dátum: 10 aug 01, 23:20:54 » |
|
Vagy lehet, hogy Dani gyorsan rajzolt pár képkockányi animációt, hogy az új rész megjelenéséig ellegyünk valamivel. :D Nem hiszem. De ez olyan mint egy játék, "ki veszi észre az új képkockákat".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #3808 Dátum: 10 aug 02, 01:38:31 » |
|
Krieg ami azt illeti én nem éreztem az iróniát "hangodban" mivel egyáltalán nem hallottam hogy mondtál vmit. De így vissza gondolva 2 részletet láttam idáig, a tobi "Hey apple" pofáját és mikor hidan vergődik a földön. A többit biztosan állítom hogy régi epizód részek. ( de valószínűnek tartom hogy ezek is azok.. csak olyan satnya emlékünk van hogy ezeket nem láttuk, mert ép hogy egy pillanatra voltak láthatóak )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3809 Dátum: 10 aug 02, 07:55:52 » |
|
És van egy olyan is amikor Hidan átalakul 1:00-1:01 bár nem biztos hogy át alakul azért gondolom mer' ott van az a kis füst is és ez új rész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 07:56:51 írta vince-kun »
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
|