Dani
|
|
« Válasz #3765 Dátum: 10 júl 31, 10:35:36 » |
|
Hát ez tényleg egy érdekes kérdés volt, Ali-G. Most komolyan a Naruto animéhez hasonlítod az 1AÉ-t? Mint már előttem írták, az anime egy stúdió kezében van. Míg én egyedül dolgozok. Azért nem mindegy.. És egyébként is nem a sorozat megvalósításán dolgozok a nap 24 órájában. Van, hogy napokig hozzá se nyúlok. És hogy miért? Mert nem kötelességem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3766 Dátum: 10 júl 31, 10:40:49 » |
|
igazad van Dant-c amúgy meg sztem az EaÉ néha jobb mint maga az ANIME
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #3768 Dátum: 10 júl 31, 13:58:51 » |
|
Van, hogy napokig hozzá se nyúlok. És hogy miért? Mert nem kötelességem.
Ezen jót nevettem Tudom én milyen ez. Néha olyanpd van, hogy egész nap azt csinálod, néha meg már egyenesen unalmas és nem foglalkozol vele napokig.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3769 Dátum: 10 júl 31, 19:51:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
vanhelzing
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3770 Dátum: 10 júl 31, 20:08:58 » |
|
Nekem nagyon bejön a sorozat szal Dant-C csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
Conquering others is strenght, Conquering yourself is true power.
|
|
|
|
MetalMilitia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3772 Dátum: 10 júl 31, 20:23:13 » |
|
Mert ez az Am nem rossz az izé, bár mivel szilvát nem szeretem ezért mazsola volt rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #3773 Dátum: 10 júl 31, 21:30:21 » |
|
Sziasztok! Én nagyon szeretem! Remélem folytatjátok majd
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3774 Dátum: 10 júl 31, 21:31:08 » |
|
Én nem nevezném lehurrogásnak, amit Ali-G-nek írtam. Ha valakit lehurrognék, azt észre lehetne venni. És most ki mondta, hogy nem örülök, hogy vannak, akik várják a sorozatot? De ha én toleráns vagyok a rajongókkal szemben, akkor legyenek ők is ugyanazok velem. És Ali-G hozzáfűzése egy hajszálnyit intoleranciát sugallt. (És ez nem lehurrogás volt.xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #3775 Dátum: 10 júl 31, 21:37:54 » |
|
Lehet... És írtam is nem is egyszer, hogy tudom, hogy nem az 1AÉ az életed, csak kajak nekem nehezemre esik elhinni, hogy ilyen lassan megy.
Mikor lesz új rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3776 Dátum: 10 júl 31, 21:48:12 » |
|
Én meg írtam, hogy nem ezt csinálom éjjel-nappal. Magánélet. Témát lezártam. Már kb. 6-7 percnél tart az új epizód, vagyis olyan 70%-on. De úgy néz ki, hogy csak augusztus közepén fog debütálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3777 Dátum: 10 júl 31, 22:15:55 » |
|
Moderátor: Ali-G, Dant-C türelmesebb és megértőbb, mint a moderátor. ^^ Ugye érted a célzást?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3778 Dátum: 10 júl 31, 22:42:09 » |
|
féloff Láttam az előző oldalon ment a vita, csak hogy tisztázzuk beidézek egy szerzői jogokról szóló bekedzést: ,,Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use." Röviden amíg nem profitálsz a jogvédett anyagból, addig használhatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagato
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Dant-C Rulez!
|
|
« Válasz #3779 Dátum: 10 aug 01, 07:13:49 » |
|
Hey! Nem ma van az EAÉ szülinapja? mert ha igen akkor BOLDOG SZÜLINAPOT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|