|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3781 Dátum: 10 aug 01, 09:43:38 » |
|
Boldog szülinapot . Am reméltem hogy ma kijön az új rész de nem jött de nembaj .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3782 Dátum: 10 aug 01, 11:24:23 » |
|
ja felöklné 1 rózsaszín unikornis xD Am pontosan 13 évvel vagyok öregebb az Eaé-nál? jód tudni... türelmesen várom a 23at bár nagyon kiváncsi vagyok Zetsura és Tobira xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
vipera9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3784 Dátum: 10 aug 01, 13:02:50 » |
|
Gratulálok Daninak! Ez a paródiasorozat marhajó, eddig minden részt végigröhögtem, és aztán olvastam el mangában, hogy megnéztem az alllkotásaid. Ezek után a mangát is végigröhögtem. XDXDXD Így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3785 Dátum: 10 aug 01, 14:04:48 » |
|
Bódog szülinapot eaé! Amúgy nem hittem volna, hogy iyen öreg már.. gondolom,a tulajdonképpeni koránál azért jóval kevesebb ideje van fent az oldalon, vagy nem? Nemkem úgy tűnik, mintha nem is tudom, amximum, egy éve ismerném...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roodmas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3786 Dátum: 10 aug 01, 16:33:11 » |
|
Nem hinném, hogy Dani valaha is Omnistrife sorsára jutna. Szerintem a 16. rész nem ilyesfajta figyelmeztetés volt. Inkább azt mondta el Kisamén keresztül, hogy mit érez Dani a sorozat és a rajongók kapcsolatáról, amit Kisame szavaiból ítélve ő egy pozitív élményként fog fel. Idézem: "Az én sorozatom rajongói is folyton csak a következő epizódot követelik. De tudod, ez is csak azt mutatja, hogy mennyire is szeretik, amit csinálok." De mondjátok meg, ha csak én értelmezem ilyen mélyen azt az epizódot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3787 Dátum: 10 aug 01, 17:36:42 » |
|
A sorozat nevében is Köszi mindenkinek!xD Igazából nem készültem semmivel, ezért az előző 1-2 órában gyorsan összeütöttem egy szösszenetet a sorozatról, amelyet itt meg tudtok tekinteni: http://www.youtube.com/watch?v=0F1crGQgK3QUi.: Minősége nem lett a legjobb, mert 2x kellett elmentenem.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3788 Dátum: 10 aug 01, 18:19:19 » |
|
Jó kis AMV, de csak nekem tűnt úgy, hogy voltak olyan jelenetek, képkockák benne, amit eddig még 1 részbe sem láttunk? Vagy csak én vagyok ilyen feledékeny?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3789 Dátum: 10 aug 01, 18:22:58 » |
|
Jó kis AMV, de csak nekem tűnt úgy, hogy voltak olyan jelenetek, képkockák benne, amit eddig még 1 részbe sem láttunk? Vagy csak én vagyok ilyen feledékeny? Jó megfigyelő vagy! Én is észrevettem ezeket a jeleneteket. Ezek sztem a kövi részben lesznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
predator313
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3790 Dátum: 10 aug 01, 18:30:05 » |
|
igen az a kövi részből van
|
|
|
Naplózva
|
a csajozás a legjobb dolog a világon
|
|
|
Roodmas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3791 Dátum: 10 aug 01, 18:31:11 » |
|
(Szerintem erre mindeki rájött. ^^")
Ha mindenki rájött volna, akkor nem féltenék ennyire Danit attól, hogy abbahagyja a sorozatot ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3792 Dátum: 10 aug 01, 18:59:39 » |
|
2. Ha jól láttam 3 új "kép" volt benne. Az 1ik amikor hidan elkezd forogni az akkor van amikor a niibit (2 farkút) vadásszák le.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 19:12:42 írta vince-kun »
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
Himara
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3793 Dátum: 10 aug 01, 21:11:09 » |
|
Boldog születésnapot EAÉ Bár ezt már AMWben is leírtam Boldod Szülinapot az EAÉ-nek!! és bocsi hogy offolok de az AMV-anime music video
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3794 Dátum: 10 aug 01, 21:14:56 » |
|
Akkor most írjam át APMV-re?xD (Anime Parody Music Video)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|