Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 09 jan 07, 23:41:34 » |
|
Konan *____________________________________________________________________________________________________* dehogynem  teljes erőbedobással azon vagyok de igy előre nem took igérni semmi biztosat =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 09 jan 07, 23:55:47 » |
|
Nekem hirtelen Conan a barbár jutott eszembe  hehe Hmm én is beöltöznék egy bizonyos személynek csak enyhén szólva nehéz lenne megvalósítani 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 09 jan 08, 00:15:30 » |
|
Am várunk még embereket akik csatlakoznának hozzánk és Akatsukit cpznének. Minél többen annál jobb  Nem baj az Ádá nekem is komoly lelkierő szükségeltetik, hogy neki lássak xD De érzem most menni fog. Ki lennél Wolf Son-Goku? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 09 jan 08, 00:38:41 » |
|
Az is lennék de ahoz kicsit sokat kéne gyúrnom plusz steroid Hát nemtom ismered-e volt film is meg anime is: Guyver 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 09 jan 08, 00:42:25 » |
|
Én szívesen beszállnék, csak hát a megvalósítással óriási gondjaim lennének, mert én nem tudok varrni, anyám szintúgy. xDD
És lehet, hogy hülye kérdés, de ki az az Envy, mert nekem rémlik egy ilyen nevű forumozó, de őt még alig láttam eddig a forumon. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 08, 00:44:39 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 09 jan 08, 03:05:26 » |
|
... akkor meg keresni kell egy olyan kocsmát ahol 4-ig maradhatunk vagy 5-ig  Na, én tuti nem csinálok még egyszer ilyet... Olyan bevételt termeltünk a vén f*szinak, hogy máskor 3 nap alatt nem jön össze neki annyi, oszt még nekünk kellett figyelnünk, hogy mikor zavar el minket... Arról nem is beszélve, hogy egy egész napos cosplay után (geta[=fafapucs] powa) a fenének van kedve még gyalogtúrán is részt venni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 08, 03:09:31 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 09 jan 08, 09:14:37 » |
|
wáááh ez olyan gonoszság hogy ilyenkorra rakják T_T Ritával tegnap msnen beszéltem,és megyünk részegen MAT-tagokra vadászni akik erre az időpontra rakták.. De tényleg a bérleten mi kerül 8000 forintba?  Na mindegy..
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 09 jan 08, 10:14:19 » |
|
Dejjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Már alig várom!!! ÉS remélem, hogy a nyári 3 naposra is tudok majd menni... Hm... Ebből szabadnap lesz... 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 09 jan 08, 10:26:55 » |
|
Mindekettőnknek szabadnap lesz belőle.  Ugyanis én is mindenféleképpen el szeretnék menni. Kíváncsi vagyok, hogy hogy sikerül megoldaniuk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 09 jan 08, 11:08:20 » |
|
Én már alig várom, hogy Ita-kun legyek vasárnap*___* És ha jól megy, csapatban  Aysee, legalább rád számíthatok a performenszbenxD Már csak a többi tagot kell biztosra mondani, és akkor mi nyerünk  Remélem  Szombaton meg egy barátnőmmel közös pólóm lesz... az enyim narancssárga lesz egy chibi Naruval, hátulján meg a nevem^^ így nem fognak eltéveszteni az olyan haverok, akikkel először fogok találkozni a cononxD meg lesz még egy csattanója a dolognak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 09 jan 08, 11:08:26 » |
|
Akkor előtte egy hét szabi Maszim?  ---------------------------------------------------- Moonie látom vagy!!!! Tessék kiüríteni a postaládád!!!!
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 09 jan 08, 14:36:47 » |
|
Hmm, jó is h emlékeztetsz... akatsuki rucihoz még anyagom sincs  Azt is egyszer el kéne kezdenixD Már ha megmarad a csapat  Rám számíthatsz csak valahogy meg kell oldanom hogy a ruhát hogy s mint majd max kérek valakitől segítséget  x"DD na ki segít? xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 09 jan 09, 00:40:53 » |
|
Ugyebár a NyáriCon 3 napos lesz. Remélem, a SakuraCon szervezése nem fog áldozatul esni a NyáriCon szervezésének. Értsd: Nem lesz összecsapva, mondván, hogy már a nyárira készülnek...
És ez a dátum is furcsa. Aki kicsit is komolyan veszi az érettségit (és mindenki ilyen, kivéve aki h*lye), az nem fog egy Con miatt kockáztatni. Nem is tudom... vagy direkt arra a hétvégére tették (az okot nem is akarom tudni) vagy nagyon elnéztek valamit. Mondjuk ezzel vissza fog nyalni a fagyi (<-- bevételkiesés -->), mert a 18-19 évesek korosztályából sokan nem fognak eljönni. Sokan pedig azért maradnak majd otthon, mert a barát/ok vagy barátnő/k akivel mentek volna, a fent említett korcsoporthoz tartozik. És ugye az ember nem szeret ekkora tömegben egyedül császkálni, meg abban mi a mulatság? ^^
Ja, kicsit negatív hangulatban vagyok... e' van... Béke! ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 09 jan 09, 14:06:15 » |
|
Hát igen, nagy ostobaság volt pont ilyenkorra rakni  Jó, oké, akkorra volt hely a PeCsában, de akkoris... nekem szerencsére már csak 3 tantárgyam van érettségi, abból is az uccsó rajz és vizuális kultúra, szóbeli abból áll, hogy megmutatom a munkákat, és dumálok rólukxD Szal annál nincs akkor készülés, szerencsére  Csak anyám lesz a probléma... lesz itt rábeszélés bőven.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 09 jan 09, 14:39:43 » |
|
Hmm hmm én nem megyek conraXDD. Különböző tényezők akadályoznakxDD. Azért jó szórakozást kívánok mindenkinekxDD.
Asszem most se cpünk kaleido start BeroxDDD. Bleach se rosszxDD kár hogy tousenen kivül senkit nem tudnék cpnixDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|