bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 09 jan 09, 15:18:17 » |
|
NE csináld Hiei pedig már növesztem a hajamat hozzá. Én sztem kirobbanok de csak az egyik napra.  Kocsival persze. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 09 jan 11, 21:21:08 » |
|
de remélem nyáron azért...azért...azért meglesz a kaleido star cp *___* xD ah *__* én is ha mek csak 1 napra mek de nemtom még nem e jön közbe vmi hmm hmm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 09 jan 18, 18:10:57 » |
|
ell kell mennem én ugy érzem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 09 feb 25, 14:46:41 » |
|
Ugyebár a NyáriCon 3 napos lesz. Remélem, a SakuraCon szervezése nem fog áldozatul esni a NyáriCon szervezésének. Értsd: Nem lesz összecsapva, mondván, hogy már a nyárira készülnek... Jah ettől én is félek... bár ahogy a MAT-ot ismerem: Ha jól sikerül: Óhh, hát igen, mi vagyunk a királyok  Ha valamit elcsesznek: Mit vagytok felháborodva? Már a nyárit tervezzük  Ha nem cpzünk Acidékkal, akkor nem veszek jegyet... ha cpzünk, akkor kénytelen leszek kidobni az ablakon x ezret jegyre  Amúgy a MAT-osok azt mondták hogy azért lett ekkorra rakva mert már nem volt más időpont. Hogyne. Ja amúgy megérdeklődhetek vmi kocsmát ami télleg non stop xD a con estéjére ha one rá igény ^^ [Nem tudja vki hogy az Íjász meddig van nyitva? :Đ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 09 feb 25, 15:49:46 » |
|
Nekem az a bajom a hellyel h q*rva drága. Amúgy jó hely ha csak csocsózol, meg biliárdozol, de másra pénzt költeni nem szabad =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 09 feb 25, 15:55:16 » |
|
Mondjuk ebben van vmi... hmm új hely kell... xD Vagy ha vkinek van nagy háza Pesten, ami üres és elfér 20 ember az is jelentkezzen xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 09 feb 25, 19:24:11 » |
|
Ezt a csehós témát ha lehet hanyagoljuk... -.- Olyan bevételt csináltunk a vén szivarnak, hogy még (csocsó, biliárd, pia), oszt' még ő volt felháborodva 3 körül hogy a fél banda már alszik (ja, főleg az, aki már kb. 24 órája talpon volt, mert a hajnali 2-kor kellett kelnie, hogy elérje a vonatot és még cosplayezett is...). Inkább tömegnyomorogjunk egy 50 m2-es lakásban 20-an, mint az, hogy megint 10 km-t kutyagoljunk hajnali 3-kor... -.-" 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 25, 19:25:07 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 09 márc 21, 12:50:37 » |
|
Jújj, erre nem megyek :'D Azon a hétvégén fogjuk tartani a szülinapunkat  xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 21, 16:43:31 írta Gyümi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 09 márc 21, 17:51:56 » |
|
Én Sasuke leszek conon,énis növesztem a hajam,de ballagásra anyám ugyse engedi h hosszú hajjal mennyek(saját ballagásom xD)
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 09 márc 21, 18:22:44 » |
|
erre már azért illene elmennem.  *még nem volt conon* ^^"" de cp-zni nem hiszem, hogy fogok.. készülök a nyárira. már meg is van, hogy ki leszek már csak be kéne szervezni valakit, hogy jöjjön el velem xDD
|
|
|
Naplózva
|
 Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 09 márc 21, 19:29:47 » |
|
én is mék conra már barátnöimmel már lessük hogy lehet-e venni neten jegyet cp még nem nagyon merészkedek az valahogy nem az én világom de nézni jó azokat akik beöltöztek ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 09 ápr 01, 22:47:49 » |
|
ŐsziConos dalolászós társaság...most SakuraConon mit énekeljünk?  Mert ősszel olyan jó volt! ^___^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 09 ápr 02, 06:21:17 » |
|
Eredetileg úgy volt, hogy a blue bird, de megint kéne a haruka kanata is.  De Aemymmel mi még tervbe vettük, hogy esetlek lehetne a mostani opening a closer is, meg ami még az eszünkbe jut, aztán kiválasztjuk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 09 ápr 02, 06:35:12 » |
|
hm Én úgydöntöttem hogy csak vasárnapra veszek jegyet mer nyáriconon mind három napra akarok majd xDDD <--- am sincs pénzem szal :'DDD még kikell találni miből veszem meg a tavaszit xDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 09 ápr 02, 11:28:53 » |
|
Nekem most csak az a baj, hogy egyedülvok, szal kéne innen szeged ről valaki akit ismerek, és eljönne velem, de hát majd kihisztizem talán egyik osztájtársamtól...
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|