25 jún 08, 07:24:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29
  Nyomtatás  
Szerző Téma: SakuraCon 2009. majus 16-17. (szomat, vasárnap) - Budapest, PECSA  (Megtekintve 76845 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 09 jan 07, 23:41:34 »

Konan *____________________________________________________________________________________________________*
dehogynem Nevet teljes erőbedobással azon vagyok Nevet
de  igy előre  nem took igérni semmi biztosat =/
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #61 Dátum: 09 jan 07, 23:55:47 »

Nekem hirtelen Conan a barbár jutott eszembe ikszdé hehe
Hmm én is beöltöznék egy bizonyos személynek csak enyhén szólva nehéz lenne megvalósítani ikszdé
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #62 Dátum: 09 jan 08, 00:15:30 »

Am várunk még embereket akik csatlakoznának hozzánk és Akatsukit cpznének.
Minél többen annál jobb Mosolyog
Nem baj az Ádá nekem is komoly lelkierő szükségeltetik, hogy neki lássak xD De érzem most menni fog.

Ki lennél Wolf Son-Goku? Nevet
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #63 Dátum: 09 jan 08, 00:38:41 »

Az is lennék de ahoz kicsit sokat kéne gyúrnom plusz steroid ikszdé
Hát nemtom ismered-e  volt film is meg anime is: Guyver  smirksweat
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #64 Dátum: 09 jan 08, 00:42:25 »

Én szívesen beszállnék, csak hát a megvalósítással óriási gondjaim lennének, mert én nem tudok varrni, anyám szintúgy. xDD

És lehet, hogy hülye kérdés, de ki az az Envy, mert nekem rémlik egy ilyen nevű forumozó, de őt még alig láttam eddig a forumon. xD
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 08, 00:44:39 írta Csibe19 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #65 Dátum: 09 jan 08, 03:05:26 »

... akkor meg keresni kell egy olyan kocsmát ahol 4-ig maradhatunk vagy 5-ig ikszdé

Na, én tuti nem csinálok még egyszer ilyet...
Olyan bevételt termeltünk a vén f*szinak, hogy máskor 3 nap alatt nem jön össze neki annyi, oszt még nekünk kellett figyelnünk, hogy mikor zavar el minket...
Arról nem is beszélve, hogy egy egész napos cosplay után (geta[=fafapucs] powa) a fenének van kedve még gyalogtúrán is részt venni. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 08, 03:09:31 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #66 Dátum: 09 jan 08, 09:14:37 »

wáááh ez olyan gonoszság hogy ilyenkorra rakják T_T
Ritával tegnap msnen beszéltem,és megyünk részegen MAT-tagokra vadászni akik erre az időpontra rakták..
De tényleg a bérleten mi kerül 8000 forintba? Gondolkozik Na mindegy..
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Chokolate Sisters fele

« Válasz #67 Dátum: 09 jan 08, 10:14:19 »

Dejjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Már alig várom!!! ÉS remélem, hogy a nyári 3 naposra is tudok majd menni... Hm... Ebből szabadnap lesz...  smirksweat
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #68 Dátum: 09 jan 08, 10:26:55 »

Mindekettőnknek szabadnap lesz belőle. Nevet Ugyanis én is mindenféleképpen el szeretnék menni. Kíváncsi vagyok, hogy hogy sikerül megoldaniuk. Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #69 Dátum: 09 jan 08, 11:08:20 »

Én már alig várom, hogy Ita-kun legyek vasárnap*___* És ha jól megy, csapatban Nevet Aysee, legalább rád számíthatok a performenszbenxD Már csak a többi tagot kell biztosra mondani, és akkor mi nyerünk Nevet Remélem Hümm-hümm

Szombaton meg egy barátnőmmel közös pólóm lesz... az enyim narancssárga lesz egy chibi Naruval, hátulján meg a nevem^^ így nem fognak eltéveszteni az olyan haverok, akikkel először fogok találkozni a cononxD meg lesz még egy csattanója a dolognak Hümm-hümm
Naplózva
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Chokolate Sisters fele

« Válasz #70 Dátum: 09 jan 08, 11:08:26 »

Akkor előtte egy hét szabi Maszim?  Ördögi
----------------------------------------------------
Moonie látom vagy!!!! Tessék kiüríteni a postaládád!!!!
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #71 Dátum: 09 jan 08, 14:36:47 »

Hmm, jó is h emlékeztetsz... akatsuki rucihoz még anyagom sincs smirksweat Azt is egyszer el kéne kezdenixD Már ha megmarad a csapat Gondolkozik
Rám számíthatsz csak valahogy meg kell oldanom hogy a ruhát hogy s mint majd max kérek valakitől segítséget Ohh My God x"DD
na ki segít? xD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #72 Dátum: 09 jan 09, 00:40:53 »

Ugyebár a NyáriCon 3 napos lesz. Remélem, a SakuraCon szervezése nem fog áldozatul esni a NyáriCon szervezésének. Értsd: Nem lesz összecsapva, mondván, hogy már a nyárira készülnek...

És ez a dátum is furcsa. Aki kicsit is komolyan veszi az érettségit (és mindenki ilyen, kivéve aki h*lye), az nem fog egy Con miatt kockáztatni.
Nem is tudom... vagy direkt arra a hétvégére tették (az okot nem is akarom tudni) vagy nagyon elnéztek valamit.
Mondjuk ezzel vissza fog nyalni a fagyi (<-- bevételkiesés -->), mert a 18-19 évesek korosztályából sokan nem fognak eljönni.  Sokan pedig azért maradnak majd otthon, mert a barát/ok vagy barátnő/k akivel mentek volna, a fent említett korcsoporthoz tartozik. És ugye az ember nem szeret ekkora tömegben egyedül császkálni, meg abban mi a mulatság? ^^

Ja, kicsit negatív hangulatban vagyok... e' van... Béke! ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #73 Dátum: 09 jan 09, 14:06:15 »

Hát igen, nagy ostobaság volt pont ilyenkorra rakni smirksweat Jó, oké, akkorra volt hely a PeCsában, de akkoris... nekem szerencsére már csak 3 tantárgyam van érettségi, abból is az uccsó rajz és vizuális kultúra, szóbeli abból áll, hogy megmutatom a munkákat, és dumálok rólukxD Szal annál nincs akkor készülés, szerencsére Mosolyog
Csak anyám lesz a probléma... lesz itt rábeszélés bőven.. smirksweat
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #74 Dátum: 09 jan 09, 14:39:43 »

Hmm hmm én nem megyek conraXDD. Különböző tényezők akadályoznakxDD. Azért jó szórakozást kívánok mindenkinekxDD.

Asszem most se cpünk kaleido start BeroxDDD. Bleach se rosszxDD kár hogy tousenen kivül senkit nem tudnék cpnixDD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins