Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 09 ápr 02, 13:10:50 » |
|
Karaoke: a Blue Bird még egész jól hangzik, én a Nagareboshinak is örülnék, Haruka Kanata legyen megint, lécci-lécci  Closert viszont nem igazán szeretem, szóval abban nem leszek benne, max nézemxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 09 ápr 02, 14:37:16 » |
|
closer is
NYÁHÁHÁHÁHÁHÁ *_______* (Aysee kedvenc opja...xD) BlueBird az jóóó  Haruka Kanata az meg alap :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 09 ápr 02, 15:16:14 » |
|
hmmm...akkor a blue birdet meg kell tanulni addig 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 09 ápr 02, 15:18:11 » |
|
Van olyan aki nem fújja kivülről a blue birdet?  Ez most ledöbbentett 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 09 ápr 02, 15:19:10 » |
|
Megpróbáljuk megint a Go-t is?  Hátha most nem röhögjük szanaszét magunkat közben.  Habár tuti előjönne a múlkori emléke és akkor meg azért menne a röhögés. xD 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 09 ápr 02, 15:20:18 » |
|
Van olyan aki nem fújja kivülről a blue birdet?  Ez most ledöbbentett  Hékás én nem tudom kívülről, de szeretem azt a számot, bár ne karajátok, hogy énekeljek, mert ha én rákezdek ti futni fogtok. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 09 ápr 02, 15:20:48 » |
|
Aysee is fog Closert énekelni! *____* Closeeeer <3 BlueBird....áhh...azt én már fújom annyiszor hallgattam  Haruka Kanata...hááát...megint mekkora tapsvihar lesz máááár 
Go!-t neee T_T Imááádom, de ha hallgatom is elfog a röhögés :'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 09 ápr 02, 15:34:44 » |
|
én majd akkor fogok énekelni mikor lehet Tankcsapdát választani a conon xDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 09 ápr 02, 15:36:39 » |
|
Mibe fogadjunk, hogy énekelni fogsz Sensei. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 09 ápr 02, 15:37:21 » |
|
perszeee xD Jegyet se veszek xDD na jó csak egynapra és csak a csoportos Cp-t megnézni xDD <-- lehet még azt se :'DD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 09 ápr 02, 16:00:26 » |
|
én semmiképp se veszek most sakurakonra jegyet nekem az nem éri meg még nem tom mér veszem ugy hogy megyek még nem tom hogy oldjam meg azt a hétvégét X"DDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 09 ápr 02, 16:03:57 » |
|
am azon gondolkotam hogy valakivel veszek felesben egy jegyet és csak annyira tesszük rá a kezése hogy le lehessen venni xDD és akko felválta be lehet menni pl vásárolni vagy ilyesmi :'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 09 ápr 02, 16:07:46 » |
|
Ezt most azonnal megírom az animeconosoknak és képet is linkelek Xenonról Én meg veszek 30 jegyet és eladom tripla áron 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 09 ápr 02, 16:31:39 » |
|
... Én meg veszek 30 jegyet és eladom tripla áron  Ez meg jegyüzérkedés, de én ugyan nem szólok a MAT-nak ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|