25 jún 12, 13:43:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29
  Nyomtatás  
Szerző Téma: SakuraCon 2009. majus 16-17. (szomat, vasárnap) - Budapest, PECSA  (Megtekintve 77632 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kaze
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 09 ápr 02, 17:01:12 »

Azt épzeled nekem lenne energiám íni nekik emailt? ikszdé tuti nem ikszdé lustább vagyok én an(n)ál ikszdé
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #106 Dátum: 09 ápr 02, 17:50:21 »

Nem is arra céloztam, hogy írni fogsz nekik, hanem arra, hogy én még akkor sem írnék, ha muszáj lenne... kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #107 Dátum: 09 ápr 02, 17:51:16 »

Igeeen....We love MAT Szeretet
Komolyan...olyan szánalmasak tudnak lenni, hogy az kééész -.-"
Arról nem is beszélve, hogy gerinctelenek :\
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 02, 17:56:23 írta Aysee » Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Bonnie
Gennin
*

« Válasz #108 Dátum: 09 ápr 02, 19:30:24 »

nyáháá, már le is rendeztem^^ elővételeskétnaposjegy. O_O ^-^
Naplózva

Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #109 Dátum: 09 ápr 03, 14:38:11 »

ŐsziCon volt az első amin voltam, és hogy őszinte legyek többre számítottam. Meg dög meleg volt. :O Akkor most mi lesz? xD De a társaságért csak azért is elmegyek, csak pénz kéne. >_< Valaki esetleg mesélne egy picit arról, hogy a performance-es cp hogy is zajlik, mert múltkor csak szombaton voltam a barátnőmmel, és én most mennék vasárnap is, azt kivi vagyok, hogy milyen is. Nevet Csak jókat hallok róla, de pontosan nem tudom, hogy milyen is az.  (légyszi *.*)
A rossz szervezéstől független én nagyon-de nagyon szeretnék menni (csakhát... nah, bizonytalan vagyok. xD).
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #110 Dátum: 09 ápr 03, 14:44:32 »

Oh hát a performance az úgy zajlik hogy bemész leülsz és nézed Nevet
Feltéve hogy lesz helyed...én a  múltkor szédültem bent szóval Davis lába mellett ültem végig...a többiek meg álltak...de hogy minek álltak a többiek azt nem értem...mindegy Nevet
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #111 Dátum: 09 ápr 03, 14:52:46 »

Hát oké, h bemegyek, és leülök, dehogy ott csoportosan mutogatják a cp-jüket, vagy van előadás is? Egy kicsit informálatlan vagyok, és hogy őszinte legyek lusti is vagyok keresgélni róla, szóval inkább itt kérdeztem rá (mert itt általában gyorsan megtalálom a választ/gyorsan válaszolnak rá. mint ahogyan most is. xP) . De azért köszi. *.*
Nem volt hely? Hmm, ismerős. Rögtön meg is tapasztaltam, pedig még csak nem is cp-re ültem be, hanem AMV-re (éshát a cp-re mégiscsak többen kiváncsiak. Nevet), de előre félek, hogyha a Performance-n mi lesz. Majd beülök valaki ölébe, max. xD  De most komolyan, elég sok az olyan ember aki egész nap képes ott bennt ülni, hogy megmaradjon a helye. lol. Nevet Meg is döglenék ott.  Technikai KO Nevet
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #112 Dátum: 09 ápr 05, 16:30:17 »

én már biztos megyek már meg van a jegy rendelve tavalyi öszi con nekem tetszett de lehet hogy azért mert az volt az elsö de már várom a májust XDD
Naplózva

boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #113 Dátum: 09 ápr 05, 21:23:04 »

Nyáááá hallood nemér, beszéltem anyummal, de ezek szerint nem értett meg, kértem hogy engedjen el a con-ra erre a végén az jön ki, hogy be irattak Ninjutsu-ra ... az meg nem cooooooooooooooon wáááá, megeszek valakit! Szomorú
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #114 Dátum: 09 ápr 06, 20:44:00 »

Hát én gondolkozom rajta hogy elmenjek e vagy ne mert ez lenne az első conom és nem tudom mire számíthatok meg mik lesznek megy milyen lesz meg úgy ámblok mire számítsak  Hmm? Nevet De vszínüleg elmegyek bnőmmel mert egyszer el kell kezdeni  >.<# smirksweat Nevet
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #115 Dátum: 09 ápr 06, 21:25:44 »

Én úgy vagyok vele hoyg vagy lesz jegy vagy nem...a helyszenen veszek annyira nem izgat bemegyek-e vagy sem...ikszdé
majd elviszem a régi szalagjaim hátha jók lesz ugyan oyan színű...nekem ez aszongya a 6. Conom...
Nyíregyháza, győr, meg 3 pest...igen annyi ikszdé
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #116 Dátum: 09 ápr 06, 21:34:54 »

Én nem emlékszem, hanyadikxD Asszem 9. vagy 10. Gondolkozik

Lady Gaga, én csak ajánlani tudom, meg még szerintem sokan mások Nevet Ez a kedvenc "ünnepem" az évbenxD
És legalább több ember lesz, aki majd tapsol és fangörlködik nekünk karaokén Nevet
Naplózva
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #117 Dátum: 09 ápr 06, 22:03:00 »

jajj az utyubos karaokee naon ott van, de háth, talán majd nyárra lesz munkámés manim, és akkor eltok menni a kövire... talán *kopkop*
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #118 Dátum: 09 ápr 07, 08:48:43 »

Hát oké, h bemegyek, és leülök, dehogy ott csoportosan mutogatják a cp-jüket, vagy van előadás is? Egy kicsit informálatlan vagyok, ...

Igen, a performance keretében van előadás is. Egyénileg és csoportosan is lehet. Általában valami kis poénos műsort adnak elő. Mint tavaly ősszel a rocker Zseniális Teknős. ikszdé (bár a végén kicsit már eltúlozta, szerintem ^^)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rina
Kezdő Jounin
*

« Válasz #119 Dátum: 09 ápr 07, 09:27:57 »

A jegyem nemsokára megredelem .  Nevet Még csak 2 Pesti és győri conom volt ez lesz a 3. pesti  Mosolyog
Naplózva

Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"

\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins