Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 09 ápr 02, 17:01:12 » |
|
Azt épzeled nekem lenne energiám íni nekik emailt?  tuti nem  lustább vagyok én an(n)ál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 09 ápr 02, 17:50:21 » |
|
Nem is arra céloztam, hogy írni fogsz nekik, hanem arra, hogy én még akkor sem írnék, ha muszáj lenne... 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 09 ápr 02, 17:51:16 » |
|
Igeeen....We love MAT  Komolyan...olyan szánalmasak tudnak lenni, hogy az kééész -.-" Arról nem is beszélve, hogy gerinctelenek :\
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 02, 17:56:23 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 09 ápr 02, 19:30:24 » |
|
nyáháá, már le is rendeztem^^ elővételeskétnaposjegy. O_O ^-^
|
|
|
Naplózva
|
 Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 09 ápr 03, 14:38:11 » |
|
ŐsziCon volt az első amin voltam, és hogy őszinte legyek többre számítottam. Meg dög meleg volt. :O Akkor most mi lesz? xD De a társaságért csak azért is elmegyek, csak pénz kéne. >_< Valaki esetleg mesélne egy picit arról, hogy a performance-es cp hogy is zajlik, mert múltkor csak szombaton voltam a barátnőmmel, és én most mennék vasárnap is, azt kivi vagyok, hogy milyen is. Csak jókat hallok róla, de pontosan nem tudom, hogy milyen is az. (légyszi *.*) A rossz szervezéstől független én nagyon-de nagyon szeretnék menni (csakhát... nah, bizonytalan vagyok. xD).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 09 ápr 03, 14:44:32 » |
|
Oh hát a performance az úgy zajlik hogy bemész leülsz és nézed  Feltéve hogy lesz helyed...én a múltkor szédültem bent szóval Davis lába mellett ültem végig...a többiek meg álltak...de hogy minek álltak a többiek azt nem értem...mindegy 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 09 ápr 03, 14:52:46 » |
|
Hát oké, h bemegyek, és leülök, dehogy ott csoportosan mutogatják a cp-jüket, vagy van előadás is? Egy kicsit informálatlan vagyok, és hogy őszinte legyek lusti is vagyok keresgélni róla, szóval inkább itt kérdeztem rá (mert itt általában gyorsan megtalálom a választ/gyorsan válaszolnak rá. mint ahogyan most is. xP) . De azért köszi. *.* Nem volt hely? Hmm, ismerős. Rögtön meg is tapasztaltam, pedig még csak nem is cp-re ültem be, hanem AMV-re (éshát a cp-re mégiscsak többen kiváncsiak. ), de előre félek, hogyha a Performance-n mi lesz. Majd beülök valaki ölébe, max. xD De most komolyan, elég sok az olyan ember aki egész nap képes ott bennt ülni, hogy megmaradjon a helye. lol. Meg is döglenék ott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 09 ápr 05, 16:30:17 » |
|
én már biztos megyek már meg van a jegy rendelve tavalyi öszi con nekem tetszett de lehet hogy azért mert az volt az elsö de már várom a májust XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 09 ápr 05, 21:23:04 » |
|
Nyáááá hallood nemér, beszéltem anyummal, de ezek szerint nem értett meg, kértem hogy engedjen el a con-ra erre a végén az jön ki, hogy be irattak Ninjutsu-ra ... az meg nem cooooooooooooooon wáááá, megeszek valakit! 
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 09 ápr 06, 20:44:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 09 ápr 06, 21:25:44 » |
|
Én úgy vagyok vele hoyg vagy lesz jegy vagy nem...a helyszenen veszek annyira nem izgat bemegyek-e vagy sem...  majd elviszem a régi szalagjaim hátha jók lesz ugyan oyan színű...nekem ez aszongya a 6. Conom... Nyíregyháza, győr, meg 3 pest...igen annyi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 09 ápr 06, 21:34:54 » |
|
Én nem emlékszem, hanyadikxD Asszem 9. vagy 10.  Lady Gaga, én csak ajánlani tudom, meg még szerintem sokan mások  Ez a kedvenc "ünnepem" az évbenxD És legalább több ember lesz, aki majd tapsol és fangörlködik nekünk karaokén 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 09 ápr 06, 22:03:00 » |
|
jajj az utyubos karaokee naon ott van, de háth, talán majd nyárra lesz munkámés manim, és akkor eltok menni a kövire... talán *kopkop*
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 09 ápr 07, 08:48:43 » |
|
Hát oké, h bemegyek, és leülök, dehogy ott csoportosan mutogatják a cp-jüket, vagy van előadás is? Egy kicsit informálatlan vagyok, ...
Igen, a performance keretében van előadás is. Egyénileg és csoportosan is lehet. Általában valami kis poénos műsort adnak elő. Mint tavaly ősszel a rocker Zseniális Teknős.  (bár a végén kicsit már eltúlozta, szerintem ^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 09 ápr 07, 09:27:57 » |
|
A jegyem nemsokára megredelem .  Még csak 2 Pesti és győri conom volt ez lesz a 3. pesti 
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
|