25 júl 27, 06:08:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 29
  Nyomtatás  
Szerző Téma: SakuraCon 2009. majus 16-17. (szomat, vasárnap) - Budapest, PECSA  (Megtekintve 82768 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Handy
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 09 jan 02, 23:05:12 »

juj, en amr naon varom, es ha eddig 2 pesti conra el tudtam jutni, megint elakarok x33 be kell ujitanom a cuccaimat, raadasul taliznom is kell emberkekkel, akikkel oszin nem sikerult a telokam miatt xP de ha minden osszejon mek bnommel anyam kiseretevel, aki majd keres vmi mas elfoglaltsagot Bp-n  Nyelvesít aztan amikor odajon ertunk majd szornyulkodik a cosplay-eseken xDD
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #31 Dátum: 09 jan 05, 18:41:00 »

én is mék ez nagyon jó lesz  Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva

seriyuun
Újonc
*

« Válasz #32 Dátum: 09 jan 06, 16:54:46 »

Tavaly volt ekkor vagyis idén, nah. Idén volt április 19-20 án, de sztem jövőre is kb ekkor lesz...  smirksweat

Szerintem nagyon nem akkor lesz xD Mivel a barátaimmal a 2008as őszire is úgy készültünk, hogy októberben lesz oké még a cp-t megformáljuk.. Ahhhha aztán barátnőm bújja nagyban az újságot (nem reklámozom xD az egyiket) erre megszólal, hogy tudta, hogy szeptemberben lesz?! Mondom MI???? Erre  kitéptem az újságot a kezéből és nem hittem a szememnek xD ( ooop egy kicsit elkalandoztam ^^'' gomen)
A lényeg, hogy mivel az őszi is korábban volt így a Sakura is korábban lesz Nyelvesít Hanem akkor ez van =) Csak remélem, hogy a tavaszi szünetre rakják be, mert akkor kapásból barinőm itt aludhatna többet  Nyelvesít jeeeeee
Naplózva

Fővárosi Anime Klub (Suto Anime Kai)

http://sutoanimekai.weboldala.net/
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #33 Dátum: 09 jan 06, 17:14:18 »

elvagy tévedve mindig szeptember végén van az őszi con
Naplózva

Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #34 Dátum: 09 jan 06, 18:34:41 »

Ahhoz képest 2007ben okt 7-8 volt ha jól emlékszem Mosolyog
Vlaszeg mégis el tudok menni, mert a tavaszi szünet is áprilisban van, tehát akkor ledolgozom a hétvégi tanulást, vagyis igyekszem és akkor egy napra el tok szabadulni Mosolyog lehet sírni Nyelvesít
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #35 Dátum: 09 jan 06, 18:37:35 »

Tokjo, nekem ugy lesz, h penteken bnom eljon hozzam aludni es ugy induluunk ^^ Jaj, mar elore elterveztuk h mikte veszunk meg stb xD Es mar egy csomo penz is osszegyult ^^ Aprilist akaroook x333
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #36 Dátum: 09 jan 06, 19:37:31 »

nekem aconon a projekt vízisten menyasszonya 3 Nevet Nevet
Naplózva

EnvyX
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #37 Dátum: 09 jan 06, 21:34:02 »

Várom már  bow
Kb a 4. vagy 5. Con-om lesz  Gondolkozik
Bár pont idén tavasszal van nálam vizsga.. ráadásul nem is akármilyen, hanem a VÉGSŐ vizsga  Technikai KO
De nem baj, akkor is ott leszek. smirksweat
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #38 Dátum: 09 jan 07, 16:55:35 »

Idézet
SakuraCon pontos időpontja: 2009. május 16-17. (szombat, vasárnap). A rendezvény helyszíne a budapesti Petőfi Csarnok lesz. Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre jelenlegi tagjainknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig.

Ím a MAT-os e-mailem, abszulut hivatalos
Hát gyerekek a MAT jól elintézte ezt...pont érettségik kellős közepére nyomják be a Cont...
És kíváncsi vagyok mennyi lesz a jegy ezentúl...ha 8000ft a Conbérlet...
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #39 Dátum: 09 jan 07, 17:59:31 »

Egyáltalán, mi az a Conbérlet? ikszdé

Amúgy én, egy külföldi manga és két magyar manga vásárlását terveztem be Mosolyog
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #40 Dátum: 09 jan 07, 18:06:43 »

Szerkesztés: Megnéztem OM honlapján az érettségik időpontját, és ott tudok lenni a conon, mert addigra már végzek az írásbelikkel bow Dejó, h már csak 3 tárgyam van hátraxD Most már biztos, hogy ott leszek, ha törik ha szakad Kúl (szóbeli már részletkérdésxD)

Az jó, h nyáron 3napos con lesz, azt már várom Nevet

Igaz ami igaz... én is elcsodálkoztam a 8ezer forintos bérletenO.o Hiszen ha összeszámoljuk, eddig max. olyan 6500 volt mind3 con egy évben (ha előre rendelt az ember jegyet). El nem tudom képzelni, most akkor hogy lesz smirksweat Még ha ugye lesz a 3napos con, és a +1 napért 1500at kell fizetni, akkor lesz 8000; így meg max azért éri meg, hogy nem kell vérre menő harcot vívni a jegyekért. Természetesen valószínű, hogy megemelték az árát.
Én szerintem veszek, ha lesz rá lehetőségemxD Ha 40 fokos lázam van, akkoris elvánszorgok a conraxDD
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 07, 18:18:57 írta Moonie-chan » Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #41 Dátum: 09 jan 07, 18:38:09 »

Olyan szép nevetőgörcs tört ki belőlem, amikor meghallottam h mikor lesz. Asszem majd nyáron... akkor talan biztos nem tudják rossz időpontra rakni. Max akkor ha pont a gólyatáborom idejére rakják(ha felvesznek egyáltalán xD).
Naplózva
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #42 Dátum: 09 jan 07, 18:42:16 »

LOL...tényleg a nyári...ha az én gólyatáborom ideére teszik énénén azt nem élem túúúl T_T
3napos cont vétek lenne kihagyni T_T
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #43 Dátum: 09 jan 07, 18:43:42 »

Nem vagyok nagy szakértő, de miért csak olyan bérletet adnak, ami a minden con összes napjára szól, mikor biztos vannak olyanok, akik ha el is akarnak menni conra nem fognak mindennap bemenni az épületbe ahol a rendezvények vannak. Gondolkozik

Egyébként meg a 8000 forint nekem nagyon sok, úgyhogy valószínű, hogy nem fogok bérletet venni, viszont azon meglepődtem, hogy a Nyári con 3 napos lesz, mert általában 1 napos szokott lenni.  Hmm?

Az időpont meg tényleg nem a legjobb, ha valamikor, hát most jobb lett volna, ha nem Májusra teszik, hanem mondjuk Áprilisra, még szerencse, hogy már le érettségiztem, mert biztos most tépném ki szálanként a hajamat, egyébként ha emlékezetem nem csal akkor pont a választott tárgyak írásbelije esik erre az időpontra.  >.<#
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #44 Dátum: 09 jan 07, 18:46:04 »

A 2008/2009. tanév május-júniusi érettségi vizsgák időpontjai
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 29
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins