Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 09 jan 02, 23:05:12 » |
|
juj, en amr naon varom, es ha eddig 2 pesti conra el tudtam jutni, megint elakarok x33 be kell ujitanom a cuccaimat, raadasul taliznom is kell emberkekkel, akikkel oszin nem sikerult a telokam miatt xP de ha minden osszejon mek bnommel anyam kiseretevel, aki majd keres vmi mas elfoglaltsagot Bp-n  aztan amikor odajon ertunk majd szornyulkodik a cosplay-eseken xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 09 jan 05, 18:41:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seriyuun
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 09 jan 06, 16:54:46 » |
|
Tavaly volt ekkor vagyis idén, nah. Idén volt április 19-20 án, de sztem jövőre is kb ekkor lesz...  Szerintem nagyon nem akkor lesz xD Mivel a barátaimmal a 2008as őszire is úgy készültünk, hogy októberben lesz oké még a cp-t megformáljuk.. Ahhhha aztán barátnőm bújja nagyban az újságot (nem reklámozom xD az egyiket) erre megszólal, hogy tudta, hogy szeptemberben lesz?! Mondom MI???? Erre kitéptem az újságot a kezéből és nem hittem a szememnek xD ( ooop egy kicsit elkalandoztam ^^'' gomen) A lényeg, hogy mivel az őszi is korábban volt így a Sakura is korábban lesz  Hanem akkor ez van =) Csak remélem, hogy a tavaszi szünetre rakják be, mert akkor kapásból barinőm itt aludhatna többet  jeeeeee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 09 jan 06, 17:14:18 » |
|
elvagy tévedve mindig szeptember végén van az őszi con
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 09 jan 06, 18:34:41 » |
|
Ahhoz képest 2007ben okt 7-8 volt ha jól emlékszem  Vlaszeg mégis el tudok menni, mert a tavaszi szünet is áprilisban van, tehát akkor ledolgozom a hétvégi tanulást, vagyis igyekszem és akkor egy napra el tok szabadulni  lehet sírni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 09 jan 06, 18:37:35 » |
|
Tokjo, nekem ugy lesz, h penteken bnom eljon hozzam aludni es ugy induluunk ^^ Jaj, mar elore elterveztuk h mikte veszunk meg stb xD Es mar egy csomo penz is osszegyult ^^ Aprilist akaroook x333
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 09 jan 06, 19:37:31 » |
|
nekem aconon a projekt vízisten menyasszonya 3 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 09 jan 06, 21:34:02 » |
|
Várom már  Kb a 4. vagy 5. Con-om lesz  Bár pont idén tavasszal van nálam vizsga.. ráadásul nem is akármilyen, hanem a VÉGSŐ vizsga  De nem baj, akkor is ott leszek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 09 jan 07, 16:55:35 » |
|
SakuraCon pontos időpontja: 2009. május 16-17. (szombat, vasárnap). A rendezvény helyszíne a budapesti Petőfi Csarnok lesz. Várunk mindenkit nagy szeretettel!
Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre jelenlegi tagjainknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig. Ím a MAT-os e-mailem, abszulut hivatalos Hát gyerekek a MAT jól elintézte ezt...pont érettségik kellős közepére nyomják be a Cont... És kíváncsi vagyok mennyi lesz a jegy ezentúl...ha 8000ft a Conbérlet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 09 jan 07, 17:59:31 » |
|
Egyáltalán, mi az a Conbérlet?  Amúgy én, egy külföldi manga és két magyar manga vásárlását terveztem be 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 09 jan 07, 18:06:43 » |
|
Szerkesztés: Megnéztem OM honlapján az érettségik időpontját, és ott tudok lenni a conon, mert addigra már végzek az írásbelikkel  Dejó, h már csak 3 tárgyam van hátraxD Most már biztos, hogy ott leszek, ha törik ha szakad  (szóbeli már részletkérdésxD) Az jó, h nyáron 3napos con lesz, azt már várom  Igaz ami igaz... én is elcsodálkoztam a 8ezer forintos bérletenO.o Hiszen ha összeszámoljuk, eddig max. olyan 6500 volt mind3 con egy évben (ha előre rendelt az ember jegyet). El nem tudom képzelni, most akkor hogy lesz  Még ha ugye lesz a 3napos con, és a +1 napért 1500at kell fizetni, akkor lesz 8000; így meg max azért éri meg, hogy nem kell vérre menő harcot vívni a jegyekért. Természetesen valószínű, hogy megemelték az árát. Én szerintem veszek, ha lesz rá lehetőségemxD Ha 40 fokos lázam van, akkoris elvánszorgok a conraxDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 07, 18:18:57 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 09 jan 07, 18:38:09 » |
|
Olyan szép nevetőgörcs tört ki belőlem, amikor meghallottam h mikor lesz. Asszem majd nyáron... akkor talan biztos nem tudják rossz időpontra rakni. Max akkor ha pont a gólyatáborom idejére rakják(ha felvesznek egyáltalán xD).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 09 jan 07, 18:42:16 » |
|
LOL...tényleg a nyári...ha az én gólyatáborom ideére teszik énénén azt nem élem túúúl T_T 3napos cont vétek lenne kihagyni T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 09 jan 07, 18:43:42 » |
|
Nem vagyok nagy szakértő, de miért csak olyan bérletet adnak, ami a minden con összes napjára szól, mikor biztos vannak olyanok, akik ha el is akarnak menni conra nem fognak mindennap bemenni az épületbe ahol a rendezvények vannak.  Egyébként meg a 8000 forint nekem nagyon sok, úgyhogy valószínű, hogy nem fogok bérletet venni, viszont azon meglepődtem, hogy a Nyári con 3 napos lesz, mert általában 1 napos szokott lenni.  Az időpont meg tényleg nem a legjobb, ha valamikor, hát most jobb lett volna, ha nem Májusra teszik, hanem mondjuk Áprilisra, még szerencse, hogy már le érettségiztem, mert biztos most tépném ki szálanként a hajamat, egyébként ha emlékezetem nem csal akkor pont a választott tárgyak írásbelije esik erre az időpontra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 09 jan 07, 18:46:04 » |